Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
petya220 #13659 üzenetére
Nagyon meggondolnám a romolást egy még sokáig támogatott telefonnál. Ilyen esetben szerintem nagyobb az esélye, hogy többet árt, mint használ.
Én pl. nem is olyan rég a Galaxy Tab S2-mre raktam LinageOS-t, és bár így friss Android 9-em lett, ami két főverzióval frissebb a hivatalos ROM-nál, de cserébe van néhány nagyon irritáló dolog ami miatt nem kizárt hogy vissza fogok menni a régire. Főként az akkuval van gondom, standby-ban töredékét hozza a hivatalos ROM-nak, valamint a töltés is nagyon lassú lett (annyira, hogy könnyedén lehet meríteni a tabot miközben töltőn van, eddig ilyen nem volt). Sebességben sem jobb semmivel, mint az eredeti, és néha vannak kissebb fagyások.
Mindez ráadásul úgy, hogy a Tab S2 benne van a hivatalos LineageOS támogatási listában és többen is dolgoznak rajta (nightly build-ek, pörgős changelog), tehát nem csak XDA-n összedobott valaki egy build-et.
Szóval nekem az a véleményem, hogy hacsak a gyári ROM-nak nincs valami kritikus baja ami miatt nem lehet normálisan használni (ide kategorizálom azt is, ha már évek óta nincs frissítve), nem érdemes flash-elgetni, főleg nem egy új, garanciális készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest