Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
És újra itt, most az én nyűgömmel, bajommal. Késsé áll már a topik, ami érthető is a telefon korából adódóan, de jó volna ha pár tapasztalt szaki újra ide vetné tekintetét!
Pár hete kaptam egy kijelzőt, egy (kedves) ismerősöm, (jó) komám sikeresen eltörte az alaplapját, így a maradékot elkunyiztam. Aliexpress-ről rendeltemhozzá alaplapot, minek diagnosztikáját képekben csatolni fogom.
A tesztet végéi olvasva, és az alaplapot letesztelve, papírforma szerint az van benne aminek lennie kell, de mégis igen fura dolgokat produkál!
A tesztben és hsz-eknben említett sebességnek nyoma sincs!! Mi több, kb. egy-másfél másodperces várakozás után hajlandó megnyitni némely alkalmazást. Ezzel még együtt lehetne élni, mert a már megnyíló alkalmazás egyébként normálisan futnak. De vannak alkalmazások, miket egyszerűen képtelen vagyok telepíteni, mert azt írja nincs elég tárhely, ami baromság, mint a csatolt épen látható is.
Ezek az alkalmazások sem marketről, sem máshonnan nem hajlandóak települni.További képek a masina adatairól:
Rendszer
CPURendszer jelenleg JB van rajta, nyelv angol és valami képírásos keleti, kóreiai, kínai...
Remélem egy rendszerfrissítés helyre rakja, KK-ot akarok rárakni, számomra nincs jobb annál. Akár CM-ben is lehetne.
amúgy valóban remek masina, bár van pár dolog ami nem helytálló, ami a cikkben írva van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest