Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt124307
tag
válasz
cyborg X #22875 üzenetére
Alkalmazás telepítésnél azért nincs elég memória, mert azokat a belső tárhelyre (emlékeim szerint /system) telepítené, ami így alaphelyzetben 2GB és nálad 200MB szabad ebből. Ha jól emlékszem (én már nem az N7000-et használom) minimum 10 (vagy 15) százalék szabad helynek fent kell maradni a belső tárhelyen, így oda csak akkor fogsz tudni telepíteni, ha felszabadítasz helyet (pl. alkalmazások SD-re másolásával vagy törléssel). Erre a problémára a megoldás a telefon memóriájának átparticionálása. Keress vissza a fórumban, volt róla korábban többször is szó, én is írtam egy elég részletes útmutatót arról, hogyan particionáltam át úgy. hogy 6GB belső tárhelyem legyen és soha ne legyen gondom az alkalmazások telepítésével.
Az alkalmazások lassú megnyitása szerintem amiatt van, hogy itt egy kb. 5 éves vasról beszélünk, sajnos eljárt felette az idő, nem a mai appokra lett tervezve, kb. ennyit tud. Még az is csoda, hogy kis kompromisszumokkal 2016-ban is használható egy csomó dologra, a sajátomat (másodkészülékként) néhány egyszerűbb dologra én is örömmel veszem kézbe. A gyári ROM egyébként sem a performanciájáról volt híres, én az enyémen CM-re (KK) cseréltem és azzal a teljesítménye elfogadható, habár nálam a stabilitással voltak (vannak) problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest