-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz
gombasm #18950 üzenetére
Utolsó adalék a TWRP telepítéshez, megnéztem az XDA -n hol miként írják le a metódust, van választék bőven:
1. Official TWRP posztban: [link]
Kábel lehúzása közben gombokat nyomni, ha nem sikerül időben, akkor ismételni kell!When Odin shows "PASS", take your device in hands, disconnect the usb cable and press simultaneously the "Bixby key" + "Vol. Down" + "Power" buttons until the downoad mode disappears
At the precise moment the screen becomes black, immediately release the "Vol.Down" button and press the "Bixby key" + "Vol. UP" + "Power" buttons during 10 to 15sec to forcefully enter TWRP
If it didn`t worked, redo the steps from #1 more careful this time.
2. Unofficial TWRP posztban: [link]
Gombokat nyomni, utána ODIN Start, gombokat tartani újraindulásig.
(Én így jártam el a telepítéskor.)Hold [VOLUME UP] + [BIXBY] + [POWER] on your phone and then press start on Odin.
Wait for the phone to reboot. DO NOT release [VOLUME UP] + [BIXBY] + [POWER] or you may not reboot into TWRP.
3. ROOT "how to" útmutató posztban: [link]
Vol - és Power gombokat képernyő kikapcsolásáig nyomva tartani, majd azonnal a Vol + / Bixby / Power gombokat nyomni
Once Successfully flashed, you will see 'Passed' in Odin tab
Disconnect device and hold Vol down + power till screen goes off, Now immediately press Vol Up + Bixby + Power to reboot to TWRP
És lehet, hogy van még leírás több is.
Úgy tűnik attól függ, ki melyik fórum bejegyzést olvasta el, választhat többféle verzióból is. Mondjuk pont azt nem találtam meg, amit te használsz, hogy kábel le, gombokkal újraindítani, pedig az tűnik a legegyszerűbbnek kétségtelenül. Én befejeztem az erről elmélkedést, remélem segít majd valakinek ez a leírásom. -
laszlolczka
őstag
válasz
gombasm #18936 üzenetére
Távol áll tőlem a kötözködés,de-mért kell a 3 gomb és a kábel egyszerre való művelete?odin lefut,a pipa kivéve(a teló nem tud újra idulni)kényelmesen lehúzom az usb kábelt,és a két kezemmel alkalmazom a 3 gombos kombinációt ami elősször kikapcsolást eredményez,majd hangerő gomb váltás után recowery mód.
-
Diokhan
addikt
válasz
gombasm #18936 üzenetére
Ez valóban így van, az én leírásomban is említettem, hogy nekem segítség kellett hozzá, mert nincs 3 kezem. Bár biztosan meg lehet úgy fogni a telefont, hogy egy kézzel meg lehet nyomni mind a két oldalon a gombokat, de nekem nem sikerült.
Jó, hogy le írtad ezt a módszert is, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest