- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
1. nem, nekem már napközben töltenem kellett (Oreo frissítés után, de előtte sem volt túl acélos)
2. az S-pen nagyon hasznos jegyzetelésre, fotószerkesztésre, ezen kívül még sokmindenre
3. igen, nagyon jó képeket készít
4. hardveres bug nincs, szoftveres maga az Oreo, ha teheted, ne frissítsd majd
-
GeoJoe
senior tag
1. Nálam esélytelen, mert sokkal többet nyomkodom. Az irodában és otthon van töltő, zsebemben power bank de utóbbit már rég nem használtam. A többiek látom nagyon féltik az akkut/személyes adatokat ezért letiltják a telefon lelkét is
pedig a bixby nagyon hasznos tud lenni.
2. Sosem értettem, miért vesz valaki note-ot ha nem használja a tollat. Nagyon gyorsan és egyszerűen lehet vele jegyzetelni, nekem tele van a teló az irományaimmal. Nagyon sok meetingem van naponta, így egyszerűen lehet kezelni és a mobil amúgy is mindig velem van.
3. passz de a barátnőd imádni fogja az élő fókusz funciót, nagyon profi képeket lehet vele lőni
4. Random restart majd vizes usb-re panaszkodik de nekem ez már a kettővel ezelőtti frissítés megoldotta. Mással nem találkoztam.
Továbbra is remek vétel ez a teló de én már lassan elkezdek spórolni a 9-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest