Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • éppen települ a picikére (N910C) az 5.1.1 akartam ezt megírni, de közbe eszembe jutott beszámolok az assistance szervizről hátha valakit érdekel:
    a kijelzőn foltok jelentek meg, mire hívtam őket. kedves aranyos hölgy vette fel, időpontot egyeztetett, szerda délelőtt. ok. nem jöttek, nem hívtak. vártam csütörtökig, amikor ők jelentkeztek, hogy másnap (pénteken) jönnek.
    így is volt, egy srác kijött, megnézte: valóban ez foltos. körbe nézte a telefont, bár vigyázok rá volt 1-2 sérülés (keret karcos, hátlapi kamera üveg berepedve, amiről viszont nem tudtam: akku fedél pöcök a telefonon 1 letörve - gondolom a sok akksi csere, hátlap le fel nem tett neki jót - illetve az egész panel sárgásabb volt - qi töltés valszeg nem tett jót neki - ) ennek ellenére elővett egy új N4-et, és mondta használjam egészséggel. jah és még ami samsung fóliám volt itthon azt is feltette. szóval nagyon jó fej volt, gyors. mindenkinek ajánlom.

    egy ideje eszembe se jutott megnézni a frissítést (magától meg nem dobta fel) mikor jött ki N910C-re az 5.1.1? mennyit késett az agyam? :D látom már F-re is kijött, az meg szokott késni rendesen..

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 16

Új hozzászólás Aktív témák