- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #40631 üzenetére
Repülö üzemmód bekapcsolva ahogy látod.De ha nekiállnák fényképezni,ami hazsnálja a vakut,vagy wifi,már ki is kapcsolna a teló,és újraindulna.Note 8-at is azért vettem mert elöjött ez a gond a note 4el,és már nem mertem elvinni sehova mert kikapcsol az megcseszhetem úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #40629 üzenetére
Hát pedig anno itt tet fel valaki valami irást arról a tesztelö progiról,amivel ki lehet szürni az alaplaphibát,20x lefutattam,semi hibát nem jelzet rá.De mint irtam,bármikor újrapakolom a rendszert,nem hal be közbe,semmi egyébb.Csak ez az akkus gond van.Igaz kapot olyat hogy tavaly elött,mikor elöjött,irtam is róla itt,kabátzsebbe kapot jópárszor minusz fokokat,utána kezdte el ez. Most ennyit jelez ki pl.
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Diokhan #40622 üzenetére
Az is lehet, hogy megtartom a lányomnak. Videózásra jó lesz, mert jó a kamerája, új akkuból van két darab eredeti, szép a kijelzője, és bővíthető a memória. Ideális telefon, nem is értem ilyet miért nem gyártanak manapság.
Használat közben még soha nem volt hibája, ami alaplap hibára utalt volna.
Egy DJI osmo mobil 2-vel majd elvideózgat vele a lányom.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
amoledus
aktív tag
válasz Diokhan #40609 üzenetére
Igen ,de mar az amcsi modelleket leszamitva az "international" verziok exynossal jottek s6 s7 s8 s9 Note-ok stb.
Dancsuri altal irtakat en is olvastam,remelhetoleg azert meg nem lesz minden qualcomm :)#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
amoledus
aktív tag
válasz Diokhan #40607 üzenetére
Persze , nem markafuggo pl lg g3 g4 g5 is ugyanugy tonkrement csak ott bootloop a neve ,egy ideig bga-ztuk oket de nem eri meg es sok a valoban tonkrement nem csak elvalt forrasztas,sony z5-oket is sokat hoztak htc-k szoval nem egyedi eset ,es mindegyiknel a qualcomm cpu volt a ludas
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
amoledus
aktív tag
válasz Diokhan #40601 üzenetére
Snapdragon verzioknal elojon valtozo ,hogy mikor pelda okaert tegnap irt egyik forumtars,hogy j5 2016 qualcomm verzio emmc read failed...
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
CB
senior tag
válasz Diokhan #40603 üzenetére
Van topik, de már akkor is halott volt, mikor én vettem 3 éve az edge-t.
Akinek edge volt, az mind ebbe a topikba keresett megoldást, átjött ide, mert itt volt élet.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Amazonas
senior tag
válasz Diokhan #40590 üzenetére
Ezért (sem) tudok tőle megválni... Most is a halálból hoztam vissza. Nem ügyeltem rá, és 0-ra merült az akksi, és a szokásos eMMC-hibatüneteket produkálta.
Mostanra viszont már kitapasztaltam egy viszonylag könnyen kivitelezhető és reprodukálható "újraélesztési módszert", ezáltal már egy esetleges újraindítással járó rendszerfrissítés sem okoz gondot:
- A telefonból mindent ki kell szedni (akksi, pen, SD és SIM), majd a bekapcsológombot egy percen keresztül nyomva tartani.
- Ezután SIM és akksi vissza, majd kb. a képen jelölt helyen ujjal erősen (de azért ügyelve arra, hogy ne törjön el a telefon vagy a kijelző, illetve az SD-kártya foglalat se szenvedjen maradandó károsodást, valamint az akksi is a helyén maradjon) benyomva tartani és közben oldalt a bekapcsológombbal a szokásos módon bekapcsolni, de közben továbbra is végig nyomni az eMMC-t. (Ha jól tudom/sejtem, ezzel gyakolatilag a túloldalon lévő eMMC elvált BGA-érintkezéseit nyomom vissza a helyére.) Ezt a nyomást ki kell tapasztalni, nekem sem mindig sikerül elsőre eltalálni a pontos helyet és erősséget, pedig már csináltam párszor.
- Amikor már biztosan elindult a boot-process (a másodikként előtűnő Samsung felirat is betöltődött és a led kéken világít), fel lehet engedni a nyomást, majd ha betöltött a rendszer, rögtön indítani a Wakelock-ot.[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
válasz Diokhan #40588 üzenetére
Csak úgy van nekem most a C-s (céges telefont használok a dual SIM miatt, tartaléknak tartom meg), de semmilyen fórumon/csatornán nem olvastam bármi hasonló problémát a C-ssel kapcsolatban. Nincs olyan ereje mint egy mostani középkategóriás telefonnak, de pl a kamerája szerintem bizonyos helyzetekben elveri az A50-t (amit haszálok)...
-
freddirty
senior tag
válasz Diokhan #40406 üzenetére
Szerintem te nem látod jól, vagy nem ment át az üzenet
"Perszer léteznek szellemi jogok de ez már csak jogi csűrés csavarás lásd fbook, kína miket hogyan meg nem tesz az adatokkal, gyakorlatilag az a helyzet hogyha meg tudsz védeni egy adatot/alkalmazást akkor lehet csak a tied"
Azt, hogy mit lehet és mi a szabály/etika/törvény két különböző dolog. Ergo onnantól hogy kiadtad a wifi jelszavad a saját megvédhető eszközeiden kívűlre, az elveszett, holnap fél kína adatbázisaiban szerepelhet. Az elmélet és a gyakorlat két különböző dolog. Azok a védekezések amikkel pl. a telefonon letárolt wifi jelszavakat védik az áltag felhasználókat akadályozzák, és sajnos nagyrészt azokat akik jóhiszeműen szeretnének egy letárolt jelszóhoz hozzáférni. Mert aki hozzá akar férni az hozzá is fog... Magyarul semmi értelme, szánalmas az egész.fred
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #40370 üzenetére
Futar meghozta,behivta a futárt,kibontotta,a kijelzö pókhálosra volt törve.Fénykép is készül róla.Futár lesett,és azt mondta ö nem tud mit kezdeni vele mert Györböl hozta,és hogy milyen állapotba volt mikor odaadták neki,azt nem tudja.Bontatlan volt a csomagolás.Ez kb. fél éve volt,azóta mászkál haver a fogyasztásvédelemhez meg a mediamarkthoz hogy valami legyen,de eddig semmi.
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #40365 üzenetére
Ahaa..mikor néztem s8+t ott,majdnem 40ropival drágább volt mint máshol.Haver rendelt online részén lcd tvt,futár törötten hozta ki neki,de ki kellet fizetni a 280k-t azert.Se a futár,se a mediamarkt nem ismerte el hogy kinél tört el.Garancia volt,de nem fogadták el neki,mivel a mediamarkt a futarcégre háritotta,a futárcég meg azt mondta úgy hozta ki ahogy megkapta.Masik.Maxwell füles,sparba 3990ft,mediamarktba úgyanaz a tipus,márka 7990ft.majdnem duplája.Nagyon megéri.Én ahányszor voltam a mediamarktba,legtöbb teló,müszakicikk jóval drágább volt mint más üzletekbe.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Diokhan #39328 üzenetére
Oké és azt hol kell? Kerestem 50 helyen de lehet vak vagyok. Dev beállításoknál se láttam.
-Egyébként igen. Amikor visszavittem a telefont az hivatalos Samsung boltba, mert elengedett a kijelző ragasztása, akkor mondta a srác, hogy a kijelzőt is cserélték. Amikor láttam, hogy a telefon kapott egy új középkeretet akkor sem álltam neki reklamálni. Valószínűleg nekem is a keret lehetett meghajolva egy kicsit esetleg szervizelés közben mehetett tönkre.
Szóval ezek után döntöttem úgy, hogy ha már ilyen szépen megcsinálták a telefonomat akkor rakatok rá még egy év hivatalos garanciát.
Legfejtebb egy év múlva bitcoint bányászok a telefonnal pár napig aztán futok még egy kört
-
lajozs
aktív tag
válasz Diokhan #39315 üzenetére
Nem szeretnék új divatot behozni: tehát eMMC...
Amikor haldoklik (ugye a 910F járványa), akkor nem akar bootolni, fagyogat, egy idő után csak download módba hajlandó belépni (ilyenkor jelenik meg az apróbetűs, hogy eMMC hiba) - végül meg semmi életjel. Ez a debrick.img pedig SD-ről csakazértis download-ba segíti, ahol aztán az Odin jöhet.a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
bobace
addikt
válasz Diokhan #39267 üzenetére
Igen, régebben a meglhetett nézni a Samsung Phone Info-val, hogy hányszor volt töltőre dugva a telefon, és levonni ebből némi következtetést, ezzel viszont lehetett ezt a statisztikát erősen ferdíteni
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #39187 üzenetére
Miért szük látokörü vagyok???Kinai márkán kivül sorolj fel legalább 5 olyan telot 1440 x 2560 felbontással van,5,7colo kijelzö,és olyan mint a note 4-é,aminek ilyen a kamerája,aminél van s-pen,aminek ilyen a készenléti ideje,és azokat a gyári funkciokat is tartalmazza amit a samu note 4. pl lgböl melyik????vagy ájfonbol???
[ Szerkesztve ]
-
válasz Diokhan #39173 üzenetére
Galaxy Note-ot újonnan...hivatalosan itthon Note 4 volt kapható, Note 5 nem volt kapható, Note 7 ami ugye tüzes volt , de az utód FE nem kapható, meg ugye a Note 8...
Note 4: új nem hinném hogy van, használtan 60-70ezer
Note 5 szürkeimportos: új 137ezertől
Note FE állítólag 165ezer kintről
Note 8 legolcsóbb új szürkeimportosban 230ezer körül mozogtehát jogos, ilyen eszközt újonnan 100 alatt nem kapni
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
amoledus
aktív tag
válasz Diokhan #39126 üzenetére
A proci a ludas , amik qualcomm snapdragon telefonok szeretik megadni magukat pl nezz be lg g3 g4 forumba sony z5-oket hozzak mostmar szep szamban javitani illetve kezdodnek htc m8 m9-ek
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39115 üzenetére
Gondolom, a belső memória olvashatalanná/írhatatlanná vált. Az én olvasatomban ez jött le.
Akku ügyében olvass vissza, van egy csomó link (Jobb fent a kereső).
Wipe cache a recoveryben van, a lapozó fájlok törlése gyakorlatilag.
Telepített, de eltávolított programok "szemete" (és a meglévőké is) oda gyűlik szépen.
Okozhat akadást, fagyást, azaz laggolást.
Rendszeres törlése eddig minden android verzión, és készüléken javulást, folyamatos jó állapotban tartást eredményezett nekem. De ezt úgy is tudod.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Diokhan #39109 üzenetére
Ezeket nekem eljatszotta barmilyen programmal. Elofordult az is he levettem toltorol es kb 2 percig birta es 97%rol lelotte magat. Utanna 5 perc toltessel jo volt kb 30%ig. Egyre roszabb lett majd uj akksival teljesen eltunt par hete. Siman vegignetezem az egesz 12oras muszakot mig maskor volt h 2x tolteni kellett
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
apaszka
veterán
válasz Diokhan #39098 üzenetére
Root kell a rendszert turkálni akaróknak.
Launchert meg ki kell próbálni párat. Kinek a pap...
Total Launcher is jó ha megy az angol.
Nova is kedvenc.....
SS launcher...Sok sok van.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39090 üzenetére
Bocsi, a fele lemaradt, sajnos melózom.
Igen, normál töltés jobb az akkunak.
Bár ez régen volt, de visszanézhetsz kicsit a topicban, ez egy vissza térő téma.
Azokat az alkalmazásokat gyári rom alatt csak root joggal tudod.
A system/app és priv-app mappában vannak.
Pl root explorer-rel törlöd, és reboot.Bocs, megint okoskodom: a samsung browser sokak szerint a legjobb, most lelkendezett valaki, hogy már más készülékre is elérhető
A google cuccokkal óvatosan!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
apaszka
veterán
válasz Diokhan #39092 üzenetére
[link]. Minden kapcsoló működik. Én mappákba pakolok mindent, hogy rend legyen a sok cuccok között.
Egész más, és egyedibb lehet egy Launchertől a telefon.
Ráadásul még jobb is mint a gyári. Ez pár mega...(Ja 53 éves vagyok és root nélkül még nem volt telefonom)
Szerk:
zho-lee jól mondja, sokkal jobb launcherek vannak, mik ráadásul kevesebb erőforrást kérnek mint a gyári!
A Portolt note8-7 -x rom tuti többet ad mint a saját rom...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zho-lee
addikt
Nem jól tudod.
Szóval a cyanogenmod csapat AOSP (android open source project) romot termel, amit mostmár a "Lineage" néven találsz, ez lett a neve a fejlesztő csapatnak.
A Samsung romja nem aosp, tehát fogalma sem lesz az Spen-ről a lineage-nek
Ehhez én anno megvettem az spencommand.apk-t, ami szépen beépíti az spent az aosp-be is. De nem olyan jó, mégsem, mint a gyári, csak majdnem.
Ez volt a rom szekció.Launcher szekció:
A launcher a kezelő felület, ami független a rom származásától, abba nem szól bele, csak bármelyik sokkal okosabb a gyárinál, ezt garantálom.
Csak a kezelő felület minősége javul, más az elrendezés, és sokkal-sokkal jobban tudod egyéni ízlésed szerint paraméterezni. És használni is könnyebb lesz majd a készüléket.
Azt raksz rá, amit akarsz, az Spen működni fog.Remélem, ez így most már tiszta, mert a múltkorában olvasás alapján nagyon hamar pálcát törtél a custom romok felett...
Holott ezek szerint az alapok is akadoznak nálad.
Vannak trükkök, vannak alkalmazások, vannak cselek, amivel igenis életképesebb (sokkal jobban) a gyárihoz képest egy custom"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
apaszka
veterán
Bocsánat, hogy bele igazol.
A CM nem biztos. Én note szérián nem használtam. De ami olyan custom ROM ami a Note port, abban benne van a cerka tuti.Launchert simán cserélheted , nekem van megvéve vagy 3 is.
Nova is,de az SS A nagy kedvenc. Most is azt használom. Mellette fenn van a Nova is, és van mindenről mentés így nincs gond!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39085 üzenetére
Helló Főni ( )
Gyári romot csak xposeddel érdemes használni, a touchwiz-t meg el kell felejteni.
Mondjuk Nova launcher beta tester is vagyok... van mivel kiváltani.(az apocalypse viszont, ahogy írtam, xposed nélkül megy nálam, és nem is érzem a hiányát.)
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Diokhan #39078 üzenetére
Majdnem 2 éve használom ezt az eszközt, de az az ujjlenyomat szenzor ami rajta van egy gyötrelem. Komolyan mondom a NAND hősi halála után ez az egyetlen gyenge pontja.
Inkább hozzá van társítva mindenhez, lokációhoz, Bluetooth kihangosítóhoz stb a telefon, így tényleg csak akkor kell feloldani amikor feltétlenül szükséges. Ha van valami bt karpántod, vagy órád az a legjobb. -
apaszka
veterán
válasz Diokhan #39075 üzenetére
😎 én többet is tudok mutatni, de nem ehhez a telóhoz.
Amit most használok is jó, hiba mentes.
A nagy kedvencem is mint mondják, ( bosszantóan tökéletes)Szóval vannak jó főzelékek.
És sokkal jobb tőle a telefon!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #39067 üzenetére
Lnis a gyárinál vagyok,semmi bajom vele.viszont azt nem tudom hogy pl. az miért van hogy x-y mp3at beteszek úgye csengöhangnak,és mikor hivnak 1-2mp-el késöbb kezd el szólni,és akkor se az elejétöl,hanem mintha az elejébe beletekertek volna.lejött a frissités is,azóta pl. ha kiválaszok egy mp3at csengöhangnak,amit úgye a hangbeállitásnál lehet,és a fájlkezelös résznél ahol ki lehet jelölni,kijelölöm de nem teszi be csengöhangnak,csak ha pl. powerampnál választom ki a lejátszóba a csengöhangot.Más problémám nincs vele,akku is jól birja,pedig még mindig a gyári.
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39035 üzenetére
Szia!
Itt vagyok, most már van internetem.
Nem tudtam, hogy még ennyire az "elején" vagy mindennek, sajnálom, hogy nem tudtam segíteni..Az ujjlenyomatról-ról írtam már itt, szerintem ugyanazt: [link]
Amúgy az összefoglalóban minden le van írva, onnan is szemezgethetsz néha
-
Oldman2
veterán
válasz Diokhan #39050 üzenetére
Ott még nem tartok, de addig is ajánlhatnád valamelyiket, amivel célszerű lenne kezdenem.
(Nem most kezdtem én sem "az ipart", de elsőre ez a TWRP install kifogott rajtam.
SGS1, SGS2, Note3, Note4, közben hosszabb kitérő a Xiaomi vonalon Redmi 1, Redmi Note, Redmi Note 3, Redmi Note 4)
-
Massmurderer
őstag
válasz Diokhan #39035 üzenetére
Mokolt,portolt romnál 100% hogy van olyan ami nem müködik,ez nem újdonság,ép ezért nem vett még semmi arra rá hogy változtassak a gyári,eredeti romon.Teszi a dolgát a teló,nem kel cicoma meg egyébb.Még note 1 és note 2re tettem fel rr romot,ott is voltak gubancok,vagy a bt,vagy a wifi,vagy a video felvétel nem ment.Nem ér annyit az egész.6.0.1 van fent note 4en,semmi bajom vele.Root van az is csak az poweramp zenelejátszó miatt.
-
Oldman2
veterán
válasz Diokhan #39040 üzenetére
Ahogy nézem, ez pontosan az, amikor két "kezdő" Note4-es tulajdonos beszélget...
CSC kód, bocs, tévesen CSS-nek írtam.
A Magisk meg egy programcsomag, amivel roppant egyszerűen megfogalmazva rootolni lehet a készüléket és ez modernebb megoldás, mint a régebbi SuperSU-s módszer.
Próbáltam egy 3.1.1-0 verziószámú TWRP-t felrakni a készülékre, az Odin (3.10.0 és 3.12.7 is) látja a készüléket, az AP-hoz betallózom a tar fájlt, Start-ra látszólag minden rendben végigfut (mind az Odinban, mind a Download módban lévő telón).
Restart, majd Recovery indítás után mégis a gyári Android Recovery jön be.
Mi a titok, azaz a Secret?
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz Diokhan #39037 üzenetére
Én most gyári ROM-on vagyok, hol lehet ezt bekapcsolni és mi lesz ennek a hatása?
Egyébként az, hogy nem mennek egyes funkciók az újabb ROM-okban, az többek között annak köszönhető, hogy a Samsung nem adja ki az extra hw elemeinek driver forrásait.
Az újabb készülékek portolt ROM-jai esetében ugyanez, az újabb ROM-ok a közben esetleg teljesen megváltozott hw elemek miatt nem tartalmazza a "régi" készülék hw elemeinek meghajtó programjait.
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
válasz Diokhan #39033 üzenetére
Próbálok segíteni, de a note 4-nél nem tudom hogy van. S4-nél úgy volt, ha nem számított a garancia, esetleg már nem volt garanciás, akkor szabadon lehetett garázdálkodni. Ha be tudsz lépni a recovery menübe, és ott meg tudod nézni, hogy tudsz- e sd kártyáról zip kiterjesztésű file-t indítani, akkor elvileg lehet telepíteni. Feltéve ha az amit letöltöttél zip-es. Ha négy file-os +pit, akkor marad az odin. De mivel ez custom rom feltételezem hogy zip. Nekem benne volt anno a telepítő recovery is. Vagyis amikor beléptem a recoverybe, csináltam factory resetet wipe cash resetet, és még egy van, de nem jut az eszembe. Szóval utána az install menüben elindítottam sd kártyáról a rom zip-jét, előugrott a saját telepítője (aroma?) és feltolta a rom-ot. Ebben a mérete miatt szerintem minden benne van. (gapps)
-
Diokhan
addikt
válasz Diokhan #39032 üzenetére
Na most már rootolva van.
A kérdésem még, hogy ez a rom esetében nem kell arra figyelni, hogy a rom, amit telepíteni akarok melyik régióhoz tartozik?[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
sziku69
őstag
válasz Diokhan #39030 üzenetére
Szia! Root-olva van a teló? Ha nincs, akkor szerintem előbb azt kell megcsinálni.
Már rég csináltam ilyet. Kb 2 éve az S4-en. Most S6 van, azon nem csináltam meg.
Én ezt anno Odinnal csináltam. Mindig C: meghajtóról. Egy mappán belül volt az odin.exe, és a kicsomagolt rom is. Lehet hogy ez nem jelentett semmit.
Sd kártyáról szerintem csak rootolás után lehet telepíteni. bár ez ugye nálam az S6-nál nem működik -
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39024 üzenetére
Az első rom volt, amivel nincs gondom, írtam is.
Én kipróbálom az újabb kotyvasztásokat, max hamarjában megy vissza a nand backup..
AOD kilőve, nem használom. Szinte mindegyik (portolt) romnál bugos
Amit linkeltem, én azt használom, akkor biztosan "lite" build.mistvan68: nem próbáltam még
Pedig jókat szoktam viccelődni a TV-vel (távirányító programmal).. a kiscsajok bánatára, "de akkor Forma 1-et nézünk, és kész!"
Jó, hogy szóltál!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39021 üzenetére
[rom letöltés] - ha már megdolgoztattál...
Nos, írtam, hogy nem melegíti a készüléket a rom. Tehát nem pörgeti ezerrel a procit, nem olvad le a chip.
Én NEM telepítettem a gapps-ot, mert nem kellett, nem értem, miért linkeli..Az S-pen kiválóan megy alatta, az ujjlenyomatot nem szoktam/szeretem használni, nem tudok nyilatkozni.
Nem az én ujjacskáimhoz találták ki aztszerk: a téma áruházzal olyan szépre tudod varázsolni, hogy az alma elfonnyad..
szerk2: természetesen, az aroma telepítőben az Apocalypse romot választottam!![ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Diokhan #39020 üzenetére
Megtaláltam a romot az XDA-n, és azt írja, hogy a 7.1.4 verzión nem működik az ujjlenyomat olvasó. Valóban így van? Te használod, és ha igen, nálad működik?
Valamint az nem említetted, hogy kell hozzá gapps is, ami innen tölthető le.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
zho-lee
addikt
válasz Diokhan #39018 üzenetére
CSAK munkahelyen van wifim, max holnapra tudom prezentálni a screenshotokat, azaz hétfőre, bocs!
Hogy a gyárihoz képest jobb-e?
Ez ugye nem komoly kérdés volt?
Rootolt - nem kell magyarázni miért jó (nem tiltanak ki a saját készülékemből!)
Van benne alapból egy Apocalypse tuner - főleg a design-t lehet erősen javítani vele.
Van egy MT tweaks - procitól a képernyő színekig lehet benne állítani mindent!
Az említett téma áruház, ami műxik is...
Dolby atmos - király dolgokat lehet vele csinálni. Vájtfülűeknek, vagy akik csak szeretik a szép hangzást -kötelező!
Ehhez még van egy audio control apk is, hogy fokozzuk a még jobb,szebb,tiszta hangzást..
Tudnám biztos még részletezni, miért nem a gyári van fenn nálam.Feltöltést azt megpróbálom... talán belefér a munkaidőbe.
Ugyanis ezt odinnal NEM lehet feltelepíteni, TWRP recovery alatt lehetEgy screenshotom van, azt tolom, de az a homescreen csak.
Pár ikon, egy widget, a többi gesztus vezérlés.
[HS]szerk: egy linket toltam a romról, az nálam megy elég gyorsan (16 perc..).
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz Diokhan #38966 üzenetére
Jól sejted... a kimaradt link
Úgy vélem az esetleges online megrendelés 14 napos visszaküldhetőségével a kijelző beégése, az állítólag egy éves garival meg a további hibák ellen védve lehetnék. Vagy beleér a kezem a b...be?
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz Diokhan #38955 üzenetére
-Kézírásra biztos van valami app de nem próbáltam mert lassabb mint a gépelés hosszú távon
-Feloldásnál ha rosszul oldod fel akkor csak pin-el tudod ez mondjuk orvosolható elég sok rom van már (egyiket se próbáltam még gyári a knoxom de kirootolom meg rárakok valami custom dancsuri által ajánlott romot decemberben)
- 4g lte ez a legegyszerűbb : Vodafone hálozata nem kiterjesztett annyira. Mindegyik vodásnak ezt csinálja szóval ez nem készülékprobléma
Láttam még fentebb egy akksis kérdésed : nos én rengeteget játszok mobilon 2-2,5 órát max fényerőn simán eltudsz napi szinten lenni vele.
Egyedüli játék ami kicsit szűkebbre fogja az akksit az a Hearthstone. De pl egy South Park vagy egy Hitman meg se kottyan az akksinak.Ha bármi másra tudok válaszolni írd csak meg
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
sziku69
őstag
válasz Diokhan #38916 üzenetére
Ha ugyan az az alaplap akkor igen. De itt vannak olyanok akik szervizelik őket. Én csak találgatok.
Itt már többször szóba került, hogy ebben az árkategóriában a Note 4 cerkával együtt a legjobb választás. Nekem most S6 van, de becserélném egy N910C-re.
[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz Diokhan #38895 üzenetére
Annyira azert nem kell felni , nagyon nagyon ritka a clone note4 kis hazankban de ha biztosra akarsz menni akkor a cpu-z apk alkalmazast vidd el egy sd kartyan es azzal meg tudod nezni ,hogy exynos 8 magos verzio +egy csomo infot talalsz meg benne a telefonrol. A dobozan/telefonban levo imei szam stimmeljen nezz meg mindent kamera hangszorok hivj rajta stb., es lakatos hose armandoktol pedig nem vasarolunk utcan ez alaptetel
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Diokhan #38894 üzenetére
Azért most, hogy így pár videót megnéztem hamis és eredeti Note4-ekről, nem vagyok nyugodt... Nagyon oda kell vigyelni az embernek, ha nem akarja, hogy át verjék...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest