- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz BÁ Nutrition #39041 üzenetére
Hol vetted és milyen akksi?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
FuRiONight
őstag
válasz BÁ Nutrition #38791 üzenetére
Az első Note 4-ek egyike, újonnan lett vásárolja. Igen akkor megoldotta az új akksi a gondot, de ahogy olvasom, nem éppen a legjobb akksit vásároltuk, azért bírta csak egy évig. Most úton van a sokak àltal javasolt jubatec aksi, remélem ez megoldja a problémàt.
Illetve: szerintem a Note 4 igencsak lelassult, szeretnék rà főzött romot felrakni. Olyan kellene ami stabil és gyors, nem kell semmi cicoma. Mi az ajànlàs ezen a téren?
Előre is köszönöm!
-
FuRiONight
őstag
válasz BÁ Nutrition #38789 üzenetére
Hali!
Pont ez miatt írok. Pàrom használja a Note 4-et és 50% alatt bármikor kikapcsolhat. Tavaly ilyenkor kapott új akksit, elméletileg gyàrit. A telefon a végét járja vagy elég egy új aksit venni? Bár ahogy nézem igencsak belassult a telefon, meg jó lenne ha egy kicsit kihuznà.
Előre is köszönöm
-
iguana77
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #38753 üzenetére
Gyári akksit vettem hozzá,de a probléma megmaradt. Szerdán romcsere,aztán kiderül mi lesz a sorsa. Én így nem küszködök vele.
Nekem egy 128gb-os Netac Pro U3-as kártyám van benne,hibátlanul,gyorsan üzemel."Meg idejössz,azt dumálsz nekem,az a baj,és nem hagyod abba,az a baj,És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest