-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
s3nsitivity #9022 üzenetére
Nem olvastam. De ha olvastam volna se vettem volna komolyan.
Kétlem, hogy hardveres a probléma, de érdekes, hogy nem csak nekem dob keveset. Láttam egy szintén karcsú eredményt linkelve.
Egyébként valami magyarázata tuti van, mert ilyen nincs hogy 20-ból 2 telefon produkálja ezt...Ha a progi lenne a szar, random hol ilyen hol olyan eredmények lennének. -
zack
nagyúr
válasz
s3nsitivity #9016 üzenetére
Leírtam miért mérünk. Más is leírta. Mit nem értesz ezen?
De ha ennyire vágod a témát, áruld már el, hogy egy stock rendszer esetében, wipe után frissen telepítve, miért kapok majd 10000p kevesebbet mint a többiek. Jöhetsz itt a nem azonos feltételekkel, de az enyém a friss telepítés, és mégis nálam nem hozza azt amit kell.
"Ez a "jjaj keveset hoz az antutu szaladjunk a szervízbe" egy hülyeség már bocs."
Hol is olvastál ilyet, hogy bárki is szervizbe akar rohanni ezért ?
-
norbi93
senior tag
válasz
Én nem is preferálom nagyon ezeket a teszteket. Hibaszűrésre azért általában jók, de a mindennapi használathoz való teszteket inkább youtubeon szoktam nézni. Alkalmazás betöltés, multitasking, app váltás sebessége.
-
dancsuri
veterán
válasz
itt még mindegyiken gyári kernel van
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8989 üzenetére
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8985 üzenetére
Az már novemberben felmerült hogy a berhelésnek köze van a dologhoz, de a másik belinkelt antutus kolléga is rootolt és nála normális az eredmény!
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8982 üzenetére
Szűz rendszeren az első perctől kezdve ilyen nagy a különbség és csak ez az egy ilyen a topikban, rejtély hogy mitől?
Már az első válaszod előzményében is egyértelmű volt az óriási különbség.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8979 üzenetére
Tehát az szerinted normális hogy 50 ből 49db. 54500 pont zack meg 42000 pont és az első perctől sokkal kevesebbet hoz neki.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8975 üzenetére
Csak pár hszt. kellene visszanézned az exynos kb. 10% -al gyorsabb.
ForRedGlory, de a tied snapdragon, amelyiknél az jó, de az exynos 54 felett van mindenkinél kivéve zack.
-
hanti
senior tag
válasz
s3nsitivity #8955 üzenetére
Elég vicces lenne!
-
Parallaxis
addikt
válasz
s3nsitivity #8702 üzenetére
Note 3-nál még azonos főverziónál sem lehetett mindig downgrade-elni (illetve a rom szépen felment, csak éppen nem volt se wifi, se GSM), szóval amíg valaki nem tesztelte, addig mérget ne vegyél rá
-
migabi24
nagyúr
válasz
s3nsitivity #8702 üzenetére
Attól függ a bootloaderbe mit trükköznek, knoxmentes romra pl már nincs downgrade pl S4-nél
-
ForRedGlory
félisten
válasz
s3nsitivity #8687 üzenetére
Sok kulonbseg nem lesz az tuti. A Nexus konstans gyors, a Note 4 meg 95%-ban az 4.4.4 alatt.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #8646 üzenetére
Nem lennék ebben annyira biztos...én úgy látom, hogy szinte minden nap kiadnak egy-egy verziót. 1 hét és lesz itthon is.
-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity #8640 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
s3nsitivity #8543 üzenetére
hogy mennyire lesz elég erre annyit,hogy én N2-röl váltottam (családba maradt) de nem biztos, hogy kellett volna. "szinte" semmivel nem nyujt többet a napi használatban. (persze több megapixel, több ram nagyobb tárhely.ebből azt akarom kihozni, hogy jó pár évig megállja a helyét.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
s3nsitivity #8550 üzenetére
"Viszont félek a méretétől."
Minden relativ. Most van egy Nexus 6-om is parhuzamosan es a Note 4 kompakt merete hianyzik
-
válasz
abból a szempontból én könnyen beszélek, hogy nekem nem kell root, akinek elengedhetetlenül fontos, annak valóban meggondolandó a dolog - bár szolgáltatós sony esetén is van benne hibalehetőség.
a z3/z3c nálam is a kalapban volt korábban, főként a kamera és a szervizes háttér miatt véreztek el.
az m8 ára nem tetszett így kifutó státuszban, annyiért vagy alig drágábban vannak jó alternatívák, meg aztán a kamera annál sem valami bajnok.
az lg nem annyira az én gyártóm, de a g3-nál a korábban leírt hardveres negatívumok akkor is kizáró okot képeztek volna, ha más gyártós a készülék.
azért nehéz sokszor a döntés, mert nincs legjobb, mindegyiknek van előnye és hátránya a másik ellenében, a note 4 esetén valóban elég nagy hibalehetőség a root, ha az valakinek nagyon kell, akkor kockáztatja a jótállást.
a méretről annyit, hogy iphone 5s után lett note 4-em.
ahogy nézem most a pontos z3 és g3 méreteket, nem jelentősen nagyobb a note 4. -
zack
nagyúr
válasz
Használod 2 hetet vásárlás után, root nélkül. Ha van valami nyűgje ez idő alatt ki fog jönni. Ha hibátlan rootolod. Ezeknél a telefonoknál kicsi az esélye hogy bármi összefossa magát, persze a rizikó mindig ott van.
Szerintem a kijelző lehet a kakukktojás, de ki tudja mennyit fejlődtek, és akár az is lehet, hogy kiküszöbölték a beégést. A "beégős" hibán kívül nekem 1db Samsung telefonnal sem volt semmilyen hardveres problémám. Az alaplap hiba sem jellemző, esetleg eséstől, beázástól, illetve gyártási hibából adódóan, de ez az elején úgyis kiderül.
Nem beszéllek rá semmire, de én is pont ebben a cipőben jártam novemberben...Nálam a root győzött.
Más nem volt amit szerettem volna, és az S Pen nagyon kellett. Így kompromisszumot kellett kötnöm de csak garanciában. Muszáj volt, mert én is úgy vagyok vele ahogy te is. Root nélkül nincs Android.
Eddig hibátlan (kopp-kopp-kopp). -
SzlobiG
félisten
válasz
Én G2 után váltottam nem zavar a méret.
-
válasz
szia,
a g3 azonos felbontású kijelző mellett csak snapdragon 801 (a note 4 805 ellenében), valamint cpu és gpu esetén is gyengébb, illetve magyarországon hivatalosan csak a 16/2 gigabyte verziós kapható (a note 4 32/3 gigabyte ellenében), szóval ha hosszabb távra tervez valaki, akkor pláne a note 4 nyerő.
arról nem is beszélve, hogy kamerában, akkumulátoros üzemidőben, wifi képességben és még néhány apróságban is jobb a note 4.
mivel a note 4 is képbe került, úgy azt mondom, hogy ne gondolkozz már az m8 és a z3 megvételében sem - bár vannak jó tulajdonságaik is, de egyik sem olyan szinten pozitívan kompromisszumos, hogy 2 évre tervezni lehessen azokkal, meg jönnek is hamarosan az utódaik.
ja, az m8 már kifutó termék is egy ideje a szolgáltatónál.dobobazsy; a hazai szolgáltatós "f" (snapdragon) verzióknál egyszerű a helyzet, mivel a szolgáltatós firmware csak adott identitást tartalmazza, így annak felhúzását és a gyári állapot visszaállítását követően root nélkül visszaáll a szolgáltatós állapot.
szuper94; a 4.4.4 alatt is van már lassított és gyorsított felvétel, ezek csak nem tűntek el, vagy változtak negatív irányban.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
A masik harmat felejtsd el, de a G3-at surgosen. Szoval, Note 4 eleg lesz 2 evre, ne aggodj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged