- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
F_Gergely #23552 üzenetére
Nem leszel okosabb amit írni fogok, de ezért nem adom én fel a garanciát, aztán buherálhatja akárki a rendszert mindenféle szedett-vedett főzelékekkel, meg vehet noname gsm szaküzletekből telefont.
Nincs javaslatom, ha tudtál a hibáról akkor sáros vagy, ha nem, akkor sorry, kipróbálta és vitte, azóta jelentkezett a probléma. -
Lecs@
addikt
válasz
F_Gergely #23427 üzenetére
Szerintem nem én vagyok az egyedüli aki nem használja azt a cerkát, és mégis szereti a készüléket. S6 kicsi, gyenge akku, Sony soha, edge drága ( csak a plusz kéne ) , úgyhogy példáid nem jók.
Amúgy egy év után lett véletlen újra Nótom, és tucatnyi jó telóm volt. De ez is a jók közé tartozik toll nélkül is.
-
-
apaszka
veterán
válasz
F_Gergely #23313 üzenetére
Én az ilyen dolgokat, és nem csak telefonról beszélek, nagyon büntetném és üldözném!
Ezek hamis termékek arra is alkalmasak, hogy akár tönkre tegyék bár mi hírnevét. Ha valaki ilyent vesz eredetinek mondva, aztán előjönnek a hibái ,minden lehetséges fórumon megy a köpködés, hogy ez mekkora sz@r!
A másik, hogy ezek után nem fizetnek sem jogdíjakat se semmit amiből a további fejlesztéseket is finanszírozzák.
Ha jól tudom, a kifizetett telefonok ára nem csak a zsebre megy a samunál sem mindenestül. Egy bonyolult pénz szétosztás is van mögötte. Maga a hálózatra való felengedés sem csak úgy van magától!
Már csak a hálózat sem egyszerű dolog Azt aki fejleszti, karbantartja sem ingyen csinálja. A SIM is csak nekem tűnik kis vacaknak egyszerűnek, holott vagy hat oprendszert futtat mi már nem is olyan semmi dolog.Pl a Nokia senn adta el anno csak a telefonos részét. A hálózati fejlesztések bizony folynak, és a szabadalmazott dolgai megvannak. Sok telefonos gyártó használja a Nokia szabadalmazott dolgai szoftvereit és persze a tornyok sem a földből nőnek ki maguktól.
Szóval én ezért is haragszom minden hamis dologra. Ez lehet telefon, de akár egy zokni is!
Érdekes egyébként, hogy a ruhanemüket jobban védik a hatóságok mint a telefont. Mi az, hogy ha oda írják a hirdetésben, hogy ez klón, már simán árulják?
Ettől még egy hulladék hamisítvány szerintem. Meg a replika is tetszik!
Munkatársam is villog egy másfél millás órában mi csak 8000 forint volt?
Mivel replika semmi gond.Na de nem húzzon fel magam rajta ezen témán. Persze ez csak az én véleményem, ami egész más lehet mint másé!
Más:
A hálózat nálam nem csinálja az eldobálást, még ha szinte nulla is a térerő a munkahelyemen. Nem kell semmit kapcsolgatni, amint kimegyek az udvarra, már lte,is elérhető! -
válasz
F_Gergely #23175 üzenetére
a wifi tekintetében az egyik legjobb a telefonok között - megfelelő és jól beállított ellenoldal kell persze hozzá, amit képes kihasználni -, amikor megjelent a note 4, akkor nem is nagyon volt másik olyan, ami ilyen mimo képes, az iphone is csak most, egy évvel késöbb, a 6s-eknél vezette be.
tomi613; az infopark és a telekom székház környékén is lte+ háló van, bár a note 4 tulajok közül a c-sek nem élvezhetik, de az f tudja.
-
DeathAdder
veterán
válasz
F_Gergely #23155 üzenetére
Én ugyan nem használom munkára se a PC-t, se a telefont, hangrögzítést is egyszer csináltam de olyan szarul sikerült hogy ihajj. Viszont én is sokszor használom pc helyett, vagy gps-t, vagy könyvet olvasok rajta, erre egy csupasz android is bőven alkalmas, és gyakorlatilag mindenre a stylust leszámítva.
De szeretem a reszponzív rendszert amilyen egy samsung sosem lesz és extrák nélkül is jól elvagyok ami a styluson kívül számomra teljesen felesleges dolgok.Savazni biztos nem fogom a note 4 -et, mert egy évig használtam és nagyon szerettem, nem bántam meg hogy annak idején megvettem.
de ha már lelkizésbe fogtam három dolgot nagyon nem szerettem benne, egyik az állandó apró megröccenés, másik a hihetetlenül gyenge multitasking, harmadik a hangszóró elhelyezése (okozott jó néhány alkalommal kellemetlenséget). Ezeket kompenzálta a stylus, és a gyönyörű szép kijelző -
derrik
őstag
válasz
F_Gergely #23110 üzenetére
... dejó
Nekem mindig a Google Play szolgáltatások megy legelöl. Naptár, Névjegy, Hangouts, Keep , és 2 Email 15-30 perc frissítéssel. A Play alatt 2-3 % kevesebb az Email ez alatt 2-3% mínusz az android rendszer ! És ezek után kullog a kijelző amit az stílusommal még nem tudtam 7% fölé tornázni -
-
apaszka
veterán
válasz
F_Gergely #23045 üzenetére
Az év végén átmegyek a Telenortól az upc-hez.
Az a voda hálóját használja ami nálunk jobb térerővel bír, és a net is korlátlan.Már most is könnyen átlehet vinni kisebb csomagba is, de gondolom az év végén lesz valami extra is.
A telefonom egy napot kibír így is de bosszantó, hogy sokszor nem vagyok elérhető ezen a telón.
Igaz van egy navonmizubt100 am amit a szakszervezet miatt tartok magamnál, és azon frankó a térerő is. Persze vodafone flottás az is.
-
Szakiii
addikt
válasz
F_Gergely #23041 üzenetére
Én rengeteg dolgot letiltok, köztük a sima facebook appot is én csak a messengert használom
. És minden amit nem használok tiltás alatt van, külön be van állítva hogy ha mobilneten vagyok milyen alkalmazások használhatják mi nem stb, elég hosszú folyamat volt viszont nekem 2 napig megy így.
-
törölt tag
válasz
F_Gergely #22974 üzenetére
Üdv a csapatban. A c-s nem melegszik talán annyira mint az f. Nekem az első kettő f volt a mostani c-s. Gyakorlatban nem érzek semmi különbséget. A kamerám is ezúttal sony de az f-esekben lévő isocellhez képest szintén ua(felhasználói szemmel)
Az uj rommal sokat javult az üzemidő és a folyékonyság ezért is jöttem vissza s6-ról. -
válasz
F_Gergely #22974 üzenetére
használd egészséggel!
itt nézelődj; beállítások -> eszköz -> kijelző és háttérkép -> képernyőmód
alapvetőn színhelyes, a többivel módosít, de ettől független használhatod azt, amelyik neked szimpatikus.
egy sorral lejjebb láthatod az automatikus színtónust, azt is igény szerint, de úgy tapasztaltam, hogy bekapcsolva sokat spórol az akkumulátorból. -
válasz
F_Gergely #22871 üzenetére
szia,
akkor is azzal kell kezdeni, hogy kipróbálni másik sim kártyával, mert egy új is lehet problémás, illetve ha a hívószámhoz rendelt profillal van gond, akkor hiába lesz többször is cseréltetve a sim kártya, a gond továbbra is adott lesz.
amennyiben több, eltérő hivószámokhoz tartozó sim kártyákkal és különböző helyeken, más és más szolgáltatós cellákban is adott a hiba, akkor kell a telefonban keresni a hibát. -
Kleroo
veterán
válasz
F_Gergely #22763 üzenetére
Nem ad semmivel sem többet. Inkább félig üres a pohár a N4 ellenében.
értékvesztésről beszélsz, de a N5-el buknál nagyobbat, "más oldalról" nézd ezt a folyamatot.
Hiába tartja jobban az árát, ha összességében többet buksz rajta.Tudom én h kell a "raj"faktor, ne ámítsd magad.
-
-
törölt tag
válasz
F_Gergely #22351 üzenetére
Ne magyarázd már be hogy egy függőleges(merőleges) lefele irányú mozgást TE tudtsz ábrázolni egy x,y,z tengelyen... Feltaláltál egy új matek-fizika elméletet? 0 ponthoz képest(ami a kijelző normál síkja) csak lefele irányú mozgást tud érzékelni,az egy dolog hogy a kijelző az újjad körül megsűllyed, az nem mozgás,csak fizikai állapot változás...maga a behatás iránya nem több oldalról történik...szerintem át kéne ismételni a fizika és mazek órákat mielött ilyen hülyeséget írkálnátok...
-
törölt tag
-
válasz
F_Gergely #19056 üzenetére
a futár is visz cseretelefont a javítás idejére.
egyáltalán nem fagy a note 4, akinek igen, annak semmilyen telefont nem való, okos legalábbis bizos nem...
a lassúság viszonyítás kérdése, de ha itt sokan írjuk jól használhatónak iphone 5s...stb. után is, akkor komoly gond csak nem lehet vele. -
apaszka
veterán
válasz
F_Gergely #19025 üzenetére
Igen!
Igazad van.
A bővíthetőség elmaradása ilyen tárhely mellett kevés. a 32 igazából 24.
Belakva még kevesebb.
Ha videózol és nem kis minőségben ,bizony hamar elfogy a hely. A felhő meg ilyen adatmennyiséggel amik itt vannak,csak álom.A Buktató
Igen van benne. Én jó ideje csak függetleneket vettem,és ez az első mivel meg sz@vattak.
Na jó,nem üzletben vettem,hanem kéz alól. Ráadásul amilyen megfontolt voltam eddig,,,,olyan volt a szitu,hogy annyi időm sem maradt,hogy bekapcsoljam ,.....hosszúúú.Szóval ha odafigyel az ember,és olyan gsm-ben akár veszi ami megbízható,akkor nincs gond. Ha van áfás számla ,akkor már nagy gond nincs,és ha bontatlan is ráadásul.
De a szolgáltatónál is vannak,lehetnek gondok. Régen még a GT540 megjelenésekor a voda vacakolt a hibás mobil cserével. Volt csere utalványom,de ennek ellenére nem akarta kicserélni. Persze megoldottam...
fogyvédőkkel.
Szóval buktató lehet minden oldalon . De ez jó cucc,és jó a szerviz. -
válasz
F_Gergely #19025 üzenetére
a note 5 kapcsán valóban kérdéses a bővíthetőség most, hogy az s6-ok esetén is megszüntették, bár ez még nem zárja ki, hogy a note szériánál megmarad, de sokkal kérdésesebb lett a dolog, mint korábban.
nem tudom, hogy mennyire sürgős neked a vásárlás, ha nem, akkor várhatsz legalább a bemutatóig, mert akkor a specifikáció kiderül, aztán utána eldöntöd, hogy érdemes várni az itteni megjelenésig, mert marad a memóriakártya fogadása, vagy nem, mert megszüntetik azt.
amennyiben sürgős az új telefon, úgy vedd meg saját előfizetésre most. -
-
kazanka
őstag
válasz
F_Gergely #18026 üzenetére
Szervizes jön ki,Az veheti igénybe a helyszini javítást aki a My Samsungon regisztrálja a készüléket és a Samsung azt el is fogadja.Pl a bolti garanciás telefonokra nem jár.Ezt a szolgáltatást egy hónapban egyszer veheted igénybe,ha esetleg csere után 1 héttel elromlik, futárt kérhetsz és beviszik a telemaxhoz a javítás után pedig kiszállítják neked természetesen ingyen
-
apaszka
veterán
válasz
F_Gergely #16097 üzenetére
Nem lehet általánosítani.
Nekem van két olyan ismerős üzlet hol 100% ban megbízom bennük,és ha kell gariztatnak is.Ez a kivétel,mert olcsón akartam nagyot.
Ez már tényleg a tanulópénz.
Viszont nem én hibámból van a gond.
Ha cibáltam volna a procit,vagy feszeltem volna ,akkor kussba lennék,és csak nyelnék a balf@szságomon.
Viszont egyszerűen a gyári töltővel töltés közben adta fel a küzdelmet,,,,ez nagyon gyanús!
Szerintem megátkozott a gsm bolt tuti!De várom Kékbéka üzijét,hogy hova /mikor vihetem javítani. 1000% alaplap!
Minden hókuszpókuszt kipróbáltam. -
Sword
őstag
válasz
F_Gergely #16024 üzenetére
A szolgáltató nem tudta megmondani, hogy miért fogy az egyenleg?
Nem volt valami naponta aktiválódó internet pl. x száz ft-ért vagy valami hasonló?
Egyáltalán, hogy hihetted el, hogy nincs tranzakció történet? Olyan nincs, hogy a nyitó egyenleged cinóber 1-n 10000 ft, 10-n 0 Ft és közben nem volt egyetlen egy tranzakció sem, ami fogyasztott az egyenlegből. -
hanti
senior tag
válasz
F_Gergely #15576 üzenetére
Ha a Note 5 megjelenésénél hosszabb távra tervezel akkor mindenképpen "C". Az "F" ben olyan processzor van amit már nem fejlesztenek tovább, ez az utolsó típus amit ilyennel adtak ki, a következő már a "C" nél használt proci típust fogja használni. A Note 5 nél megjelenő új szoftver csak a "C" - re lesz adaptálható, pld. raw, 64Bit stb..
A "C" - ben a proci kb. 30% -al erősebb és kevésbé melegszik, viszont az "F" - ben az LTE gyorsabb. -
válasz
F_Gergely #15579 üzenetére
a kamera sem annyira, illetve inkább csak speciális felhasználási módoknál, de minden másban is csak minimális különbségek vannak, mind a kettőnél van olyan, amiben kicsit jobb vagy rosszabb a másiknál, de szélsőséges elvárások kivételével, általánosságban egyik sem olyan, hogy amiatt kimondottan csak az egyik vagy csak a másik mellett kellene dönteni.
-
-
válasz
F_Gergely #15100 üzenetére
kellően gyors memóriakártyát kell venni, azzal nem lesz gond.
az lg és az iphone kijelzők sárgulnak, a samsung esetén legfeljebb ragasztási foltosodás/sávosodás fordult elő régebben - az s2 korszakban láttam még durvákat -, de mostanság már nem jellemző.
lesz majd olcsóbb a két s6 verzió is, csak várni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest