- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
-
F_Gergely
őstag
igen, csak vagy nincsen - barátomnak is mikor vettük az az egy darab volt - de ha van ott a részletfizetéshez kell munkáltató igazolás meg a fene tudja még mi. Nem egyszerűbb lenne már vettem volna valamelyik áruházban, így marad a Voda de náluk meg nincsen
Egyébként mindenhol 170 (edigital, speedshop) a részletfizut meg a Cetelem intézi és a feltételek mindenhol azonosak.
De egyébként ezt is viccnek tartom, évek óta ugyan azon a helyen dolgozom, rendesen bejelentve, stb. Nem igaz hogy nincsen egy online rendszer ahol ezt le tudják ellenőrizni, én meg szarakodjak munkáltató igazolással meg közüzemi számlával (csak mobil előfizetés van a nevemen azt meg nem szeretik elfogadni, holott 10 éve vagyok előfizető és havi 20-40 ezer forintos számlám van)...
Vodánál ezért szeretek vásárolni, ott nem kérnek semmit, mert ügyfél vagyok. -
HorviGabi
aktív tag
Nekem is ilyen van, nem találtam másmilyet, muszályból vettem, de nem ajánlom. Egy hónap után a belseje erősen elkopot, a teló elejét vagyis tetejét nem védi, a varrás jön szét. Azóta is folyamatosan keresek valami jobbat, de nincs. A samsung gyárthatna minőségi bedugós tokot, mint anno a note 2-höz, erőltetik ezt a flip tokot, de minek.
-
törölt tag
így már értem...
nekem mondjuk fel sem tűnt, amúgy a hely hogy van beállítva? aktuális hely(ez helyszolgáltatást használ) vagy kéziben állítottad be a települést, ha az első van beállítva akkor csak az lehet hogy nem találja a pozíciót, így nem is frissít...viszont elvileg ha kézileg van beállítva akkor frissítenie kéne ha van net...
-
törölt tag
2
az időjárás widget alapértelmezetten 6óránként frissít,a legkisebb intervallum 1óra automatikus frissítésben
1
nekem már régóta rontja az android a hívókép minőségét...hiába rakok be éles és jó minőségű képet, lerontja, olyan mint ha egy 80as évek beli játék grafikája...
-
szia,
amik miatt lehetséges;
a wifi beállításában aktív az intelligens hálózatválasztás
a wifi speciális beállításában aktív a keresés engedélyezése mindig
a wifi speciális beállításában aktív a passpointSzáguldo; egyrészt nagyon feltételes módban írják - a samsung megkresésre az ellenkezőjét kommunikálta -, másrészt a tulajok jelentős része azt sem tudja, hogy mi a helyzet a 32/64 bit terén, de sokan még azt sem, hogy létezik több típusú note 4...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest