- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
medosz11 #38013 üzenetére
100% hogy van benne alaplap
Na de hogy kevésbé off legyek. Először csak fagyogat, újraindulgat, majd aztán már akár be sem kapcsol. Vagy pl újratelepítésnél kiírja hogy nem tudja olvasni a memóriát.
Ha mondjuk alacsonyabb %-on, de akár 30%-on kikapcsolgat a teló, akkor akkucserés. -
Massmurderer
őstag
válasz
medosz11 #37326 üzenetére
Nekem más nem volt csak melegedett.másik romot akartam feltenni,de nem jött be.Mire lejött a gyári 6.0.1es dataról,1 nap volt
Nem net miatt,hanem hát úgye datan letöltési korlát van.1 részes is felment de azzal nem botolt be.T-mobilos l üdvözlökép meg samsung felirat bejöt azt csak a samsung felirat ismétlödöt,teló meg melegedett.Többet nem is cseszegetülüzök romokkal.Márciusba járt le a gari,TWRP-t feltettem meg root,azt elég is.Aksit veszek még tartalékba meg egy üvegfoliát,meg valami jobb tokot.Amúgy elégedett vagyok vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest