- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkKarol
tag
válasz
DarkKarol #39737 üzenetére
Sikerült életre lehelni a telefont.
Viszont sokszor újraindul meg az összes létező folyamat folyton leáll, nem válaszol. Jó pillanataiba hasít, máskor meg úgy marad ahogy van, de többnyire ezt az követi, hogy elsötétül a kép és percekig nem lehet bekapcsolni a kijelzőt.. Reggel pl ha nem veszem ki az aksit akkor már be se kapcsolt volna többet, a zöld led ami jelzi h feltöltött is úgy maradt.Ennek mi lehet az oka? Elszállt benne az egyik proci mag? Vagy mi lehet?
-
bobace
addikt
válasz
DarkKarol #39680 üzenetére
Alkalmazása válogatja. Pl a Samsung alkalmazásaiban mint a Health vagy a Notes lehet a samsung accounttal a felhőbe szinkronizálni, és ha belépsz, akkor letölti ezeket. Ugyanígy lehet menteni az sms-eket, híváslistát, stb. A google is elmenti ha kéred a felhőbe az appokat és le is szedi egyből őket mikor beállítod a googli fiókot az első hasnzálatkor, de adatokat én nem vettem észre, hogy rendesen visszaállítja, ezért szoktam app adatmentőt hasnzálni pluszban. Erre pl jó a Helium, ehhez PC csatlakozás is kell mondjuk, sok program adatait le lehet menteni vele, de nem mind lehet utána visszaállítani sajnos, de a többséget igen.
-
BIG001
csendes tag
válasz
DarkKarol #39374 üzenetére
Szia! Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. Igen Neked szántam, csak eltévesztettem a "házszámot". Sajnos éppen az a gondom, hogy a Smart Lock csak -világos színben- nem jelölhetően van a beállításoknál ezért nem tudom indítani. V.szeg valahol máshol vagy nem engedélyezek vagy éppen tiltok valamit. Üdv. Dénes
-
zho-lee
addikt
válasz
DarkKarol #38545 üzenetére
Anno, az "android elején" ezt úgy oldottam meg, hogy NERO-val (PC-re való cd/dvd író program -nem tudom, van-e még) konvertáltam a filmet (avi, mpeg, xvid, divx stb) MP4 formátumra. Sokkal kisebb helyet foglal.
Amikor a Sonyricsson K700 (!) még csúcs volt, akkor a csengőhangokat is így oldottam meg, no meg az MP3-akat is. A k700 nem volt bővíthető memórikártyával, csak a gyári mittoménmennyi tárhely volt. És a Nokiások lestek egyet, mert vagy 5 full album fenn volt a telefonon..
-
bobace
addikt
válasz
DarkKarol #38403 üzenetére
Pl lehet, hogy nincs benne B20-as LTE támogatás, és akkor lehet szívni az EDGE-dzsel sok helyen. Ha európai a telefon, az tuti megy ugyanúgy mint itthon.
Vagy esetleg nincs benne magyar nyelv. De olyan is van akad, ahogy mondod, nem megy vele minden sim.
Általában meg lehet találni az eltérő pontokat fórumokon v gsmarenán pl. -
amoledus
aktív tag
válasz
DarkKarol #38338 üzenetére
Valoban szep az S8 eloben megjobban , de egy Note7 inkabb kene
Pl itt is van 99.8% az elado ertekelese
http://m.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-7-FE-BLUE-64GB-SM-N935-2560x1440-5-7-UNLOCKED-PHONE-/122585849192?_trkparms=aid%253D222007%2526algo%253DSIM.MBE%2526ao%253D1%2526asc%253D20150519202348%2526meid%253D881b0f33763d43838f1032c4750deaa5%2526pid%253D100408%2526rk%253D1%2526rkt%253D25%2526mehot%253Dag%2526sd%253D332291664309&_trksid=p2056116.c100408.m2460
-
laabom
tag
válasz
DarkKarol #37506 üzenetére
Mindegy mit írsz már ebbe a fórumba csak a "ívet" kapod mert akinek 7 db Note 4 telefonja volta az elmúlt két évben annak t mindegyik tökéletes volt. Csak a miénk meg még pár emberé lassulgat be.
Mint már mondtam az igazi Note használók kihaltak innen. Egyszer már mondtam, hogy többet ide nem írok de szerintem ez az utolsó hozzászólásom.
Szép napot mindenkinek de leginkább (szerintem tudják kiknek)...
-
Massmurderer
őstag
válasz
DarkKarol #37342 üzenetére
Jártam éni igy note 2 aksinal.ebayröl rendelktem 5350mhA aksit,azt anynit se birt mint a gyári.feltöltöttem maxra,10perc alatt vagy 30% merült.Elöször azt hittem hogy újj,azt párszor meriteni kell.De vagy 10x csináltam már,akkor is nagyon gyorsan merül.Hagytam is a francba.
-
amoledus
aktív tag
válasz
DarkKarol #37133 üzenetére
Első körben szolgáltatót hívd fel,hogy náluk hogyan áll (az eredeti szolgáltatót)
apaszka arra gondolt,hogy minden simmel működőt,tehát te függetlenítetted?
Egyébként az is előfordulhat,hogy 9hónap, ugye papírt írtatok az eladóval/mutatott valamilyen számlát,hogy nem előfizetéses ?
(ha tiltott akkor ne keress megoldásért,ne haragudj, köszönöm! -
apaszka
veterán
válasz
DarkKarol #37129 üzenetére
Mikor vetted?
Te csináltál belőle mindenevőtelefont?A tiltás megvolt, csak nem tudni még, ki a hunyó?
Ha használtan vesz az ember , akkor benne van, hogy egy részlete vett telefont kap, mit letiltanak, ha nem fizetik.
A megoldás se ide a topikba való, mert ez itt tiltott... -
S e t h
nagyúr
válasz
DarkKarol #36869 üzenetére
Én letojom a s sorozatot, talán ezért jobban is látom a hibáit.
Ha note szériáról váltanék akkor nem az s felé mennék.
A note7 fiaskó után tuti odateszik magukat, többet várok emiatt, nem ilyen semmilyen parasztvakítás s8-at.Mondom ma a feleségemnek, de vennék egy note8-at.
Mi volt a válasz?
Az felrobbant, nem? -
-
dancsuri
veterán
válasz
DarkKarol #36201 üzenetére
rakd fel ezt és minden bajod megoldódik
-
válasz
DarkKarol #33524 üzenetére
A gyorstöltés mindenképpen jobban igénybe veszi az akkut, mint a lassabb.
a másik fontos tudnivaló, hogy a lítiumakkuk elhasználódása 3,92 volt fölött a feszültséggel exponenciálisan növekszik, tehát elvben minél kevésbé töltöd fel az akkut, annál tovább fog az élni.
A Samsung ráadásul tipikusan túltölt, az akkumérő műszerem felkiáltójeles 110%-ot jelez a Samsung telefonjaink által teletöltött akkukra.Ha tehát tudod, hogy nem lesz szükséged a teljes akkuidőre, érdemes 80-90%-nál általában leállni (a statisztika kedvéért időnként érdemes 100%-ig tölteni).
És igen, a fentiek miatt az alsőbb feszültségtartományban eszközölt több rövid töltés jelentősen megnöveli az akku élettartamát a kevesebb, de felsőbb töltöttségi tartományba menő töltéshez képest.
Az, hogy az akku hány töltési ciklust bír, teljes ciklusokra vonatkozik, NEM a csatlakoztatások számára. Egy 20-100%-os menet megfelel 4-6 20-70%-osnak.MaCS
-
szerzol
senior tag
válasz
DarkKarol #33524 üzenetére
Szia!
Az én véleményem, a saját tapasztalataim alapján az, hogy a normál kábeles töltés kímélőbb, mint a gyors töltés, tehát ha nem szükséges, nem használom, de néha szoktam, ha szükséges, mert azért van.
Állítólag a 40-60% közötti állapot a legjobb az akksinak.
Nekem az a megfigyelésem az évek során a samsung telefonoknál, hogy a rátöltögetés hamarabb kinyírja az akkut, mint az, ha feltöltöm és használom amíg nem jelez, hogy éhes.
-
MrCsiT
addikt
válasz
DarkKarol #32865 üzenetére
pénzhiány miatt, inkább hardverapro.hu -ról vásárolj: még mindig kisebb az esélye, hogy egy imei-cserélt telót sóznak rád, mint egy gsm, szerintem.. és lesz az 6 hónap is, mire letiltja pl. a Voda, addig menni fog, nem véletlen a 3 hónap gari..
szerk: bár, van pár nagyobb, régebb óta árúsító gsm bolt, ahol biztosan nem jársz így, de, máshol a veszély sajnos fennáll. Ellenben, ha apróból veszel papíros garral, származási papírokkal rendelkező készüléket, nagyon nem fogsz mellé nyúlni.
-
Hando
tag
válasz
DarkKarol #32415 üzenetére
1 lesz/van benne ujjlenyomat olvasó (nem olvastam ilyet hogy ne lenne)!
2. igen ha eredeti tartozékokat nézzük csak azzal a hátlappal lehet vezetéknéküli töltést használni Note 4-n, Note 7-be már integrálták ezt alapból tudja nem kell hátlap (S6 szériától már így van)!
3. Vulkán apit Note 4 szerintem nem támogatja ha jól tudom (olvastam valahol) egyenlőre szoftveres dolog, amit S7 és Note 7 tud jelenleg! -
Rick4
félisten
válasz
DarkKarol #31730 üzenetére
Most vettem 2.5 hete zsír újat 100-ért.
Tegnap eladtam 2.5 hetesen, makulátlanul 100-ért.
Prémium cserélős garis volt, nem az elhajtós, "úgyis leejtetted, tönkretetted- nincsrágari" gms garis.
Akármelyik cég el tud számolni egy magánszeméllyel kötött adásvételi alapján bármit, egy ilyen telefont is.
Az isten mentsen meg mindenféle sufnigms-től, és az ő javítóiktól, főleg ennek a készüléknek a javítóitól. -
válasz
DarkKarol #31723 üzenetére
A samoled normál használat mellett nem ég be garancia időn belül. Ha kamionos vagy és napi 10-12 órát megy a waze vagy a Navigon, akkor is hónapok, mire a statikus képelemek nyomot hagynak. De napi 5-6 óra kijelző idő, online tartalom fogyasztás és videó mellett esélytelen a beégetés. Többnyire akkor ég be a samoled, ha valaki háztól házig prémium szervizen keresztül keretkopás és karc miatt eladás előtt új, refurbished készülékre kíván cserélni, ilyenkor néha véletlen pár éjszakára töltés mellett bekapcsolva marad a kijelző és a navi app, bár azt mondják ez is csak Urbán legenda, mert ilyet szerintem senki sem tenne! ☺
-
oba
addikt
válasz
DarkKarol #31723 üzenetére
Ilyen használat mellett szerintem olyan 4-5 óra kijlező időt tudnia kell a Note4 -nek. Szóval könnyen ki fogja bírni este 6 -ig. Nem tudom mi számít hosszú időnek a beégésnél
Én navigáltam már vele bekapcsolt kijelzővel Pestről Ausztriába és vissza, az olyan 5-6 óra lehetett és nyoma nincs semmi beégésnek, pedig a navigáció viszonylag statikus tartalomnak tekinthető. Főleg autópályán ugye. Én emiatt nem aggódnék. Ha használtat veszel akkor persze nézd meg, hogy nincs e eleve beégve.
-
oba
addikt
válasz
DarkKarol #31721 üzenetére
Nem lassú a note4, nincs gond a sebességével. A 6.0 sem rontott rajta igaz szerintem annyit nem is javított. Az akku este 6 -ig ki fogja bírni, de nyilván ez függ attól is, hogy mire és hogyan használod, de valószínűleg nem lesz vele gond. A kijelző felül a statusbar -nál tud beégni ha hosszú ideig nagy fényerőn van rajta. Az én telefonom már több mint egy éves és nincs beégés rajta sehol. Szerintem jó kis készülék, én is csak az "unalom" faktor miatt gondolkodom, hogy lecseréljem, de nem igazán találok jobbat ebben az árban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest