- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
-
mimis
tag
válasz
Gaben06 #13350 üzenetére
Eddig itt a 4.4.2-ről annyira rosszakat nem írogattak.
Voltak/vannak memóriakártyára írási gondok, de az nem az oprendszer, hanem az appok hibája, amiért a fejlesztők okolhatók, mert nem képesek még átírni az alkalmazásaikat.
Sebességre eddig nem sokan panaszkodtak, ill. aki igen, annak egy factory reset után általában helyrejött. Általánosságban gyorsulást jeleztek 4.3 után.
Akkuidő szintén. Akinél probléma volt, azoknál is helyreállt. Kell neki egy pár töltési ciklus, hogy újra beálljon.Mindemellett még én is 4.3-on csücsülök.
(Mert tutttttttti, hogy amint lefrissítem 4.4.2-re, abban a pillanatban megtalálják az utat a knox free rootra, ami természetesen csak a 4.3-al fog működni.
Szemét Murphy pikkel rám.
)
-
Peterson_
addikt
válasz
Gaben06 #12661 üzenetére
Nálam volt, de kb. mindig minden telefonból sikerül(t) kifognom a hibás darabokat.
Kicsit kevésbé volt masszív a keret, és a bal felső sarokban kb fél miliméterrel nagyobb rés volt.
Írtam is meg akkor ide, de a többieknek rendben volt.
Ez akkor kb húsz-harminc készülékből egy.
A home gombbal szokott még "probléma" lenni, szintén ilyen talán miliméternél is kisebb holtjáték formájában.
Nekem amióta cserélték, kifogástalannak mondható a keret és a készülék háza is sokkal masszívabb:
Nem recseg, nem lötyög, egyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest