- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#64638144 #22257 üzenetére
Én eleve nem vagyok különösebben érzékeny erre a "prémium érzés"-re, de a Note9-en sokkal inkább érzem, mint az S23-on.
Bár ez egész már csak a tok miatt sem izgat.
Egyébként, ha már tok: most nagyon nagyot csalódtam a Samsungban. Gyári fedeles tokot használok, és legnagyobb döbbenetemre az S23 tokját nem tudom támaszként széthajtogatni.
MaCS
-
-
-
Prien
addikt
válasz
#64638144 #22135 üzenetére
Teljesen egyetértek, abszurd az ára az új szériának,de olcsóbbak már nem lesznek az új telefonok.
Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy Euroban nem drágult sokat tavalyhoz képest, de az árfolyam miatt igen.Sokat filóztam én is, hogy mi legyen, a flagshiphez ragaszkodtam, a Samsunghoz mint márkához is, a Snapdragonról csak jót olvastam, szóval összeállt a kép.
Ami szokatlan, az a súlya és az ultrahangos ujjlenyomat olvasó üvegfóliával...😃Nyilván használati értékben nincs fél millás különbség a két telefon között szerintem. De legalább 2 évre vettem ezt is, mint a Note 9-et, amiből lett 4 év végül.
Ja és a Regalaxy 100 ezres kupon is jó dolog, egy S10+ kerül felújításra belőle...
-
tylerddd
veterán
válasz
Nekem az Ultra szóba se jön az ára miatt, tudhatna akármit. A sima S23 az, amit még bevállalnék 256-os verzióban, de az a gáz, hogy komporomisszumosnak érzem és így elmegy tőle a kedvem. Nem tudom mi legyen helyette, de kellene már nagyon valami. 5 éves lesz augusztusban, egy akksicsere volt. Igazából nekem a Samsung szoftveresen nagyon bejött, kimondottan szeretem, így maradnék ennél, de ahogy írtam fentebb is: drágák a készülékek, miközben hiányérzetem van sok esetében. Adjak ki súlyos pénzeket egy készülékért, ami igazából nem is tetszik?!
-
Somatom
veterán
válasz
Az S23 -tól engem sem kapott el a must have érzés. Főleg, miután megtudtam az árát. De, szívesen lekapnám a Note 9 hátlapját egy gyors akkucserére. Ezért az XCover 6 pro -tól elcsábultam az S23 árának feléért. Jó, kellettek még hozzá a plusz hardvergombok, meg a három külön slot is.
-
rstwingo
tag
-
glaci
őstag
válasz
#64638144 #21939 üzenetére
Végül is nem csináltam képet, mert most nincs nálam a JBL, a Samsung füles meg nem ad át pontos töltöttségi értéket. (Csak a Level alkalmazás látja mindössze 4 külömböző szintűként.)
Szóval a 10 alatt nincs a Smart Things beállításai között a Smart Things panel aktiválásának a lehetősége. (A 8 -on mindjárt az account után a legelső, míg 10 alatt a hely lekérése van az account alatt. (Ez 8 -on a második a panel után közvetlenül.)
Helyette a 10 -en olyan van, hogy ha lehúzod 2* az értesítéseket, hogy teljes képernyön lásd a gyorspanelt, akkor a 3 pöttyre feljövő menüben a "gyorspanel elrendezése" -t választva van a "média és eszközök mutatása" lehetőség. Ha ezt aktiváltad, akkor a Smart Things panel helyén jelenik meg a "média" és az "eszközök". Ha rányomsz az eszközökre, akkor ott lényegében a Smart Things -es dolgokat fogod látni. (Nagyjából azokat, amiket a Smart Things megnyitásakor is látsz.) No, itt láthatod a töltöttséget is, ha az eszköz elküldi. Kicsit más, mint régen, de a semminél azért több. (A Média alatt pedig régi panel hangkimenet lejátszó eszköz választásos és a képernyő megosztásos része van.)
-
glaci
őstag
válasz
#64638144 #21937 üzenetére
Szia!
Szivesen!
Ez az Android (az a verzió, amivel megvettem):
Android verziója
8.1.0
Samsung Experience-verzió
9.5
Alapsáv verziója
N960FXXU2ARJ1
Kernelverzió
4.9.59-14366801-QB20490073 (gcc version 4.9.x 20150123 (prerelease) (GCC) )
dpi@SWDG5305 #1
Tue Nov 6 14:59:13 KST 2018
Build száma
M1AJQ.N960FXXS2ARK2
SE for Android állapota
Enforcing
SEPF_SM-N960F_8.1.0_0007
Tue Nov 06 15:16:02 2018
Knox verziója
Knox 3.2
Knox API level 26
TIMA 4.1.0
Szolgáltatói szoftverver.
SAOMC_SM-N960F_OXM_XEH_OO_0016
2a9bebc0723f7ece
XEH/XEH,XEH/XEHA Smart Things pedig a mindig legújabb:
Verzió: 1.7.89.25
Remélem segít!
(Én a helyedben átnézném a Smart Things beállításait is. Előtte persze a BT beállításoknál csekkolnám, hogy az eszköz átkülni-e a töltöttségi adatolat.) -
glaci
őstag
válasz
#64638144 #21924 üzenetére
PaksiPeter #21924:
Igen, mutatja. Most épp egy JBL van rajta azét.
Illetve mutatja a BT -nél is, ahol már írták mások.
Viszont ezt nem minden füles támogatja, így van olyan is a birtokomban amelyikét nem tudja mutatni. (Nyilván azt sehol sem teszi, bárhol is nézem.)Somatom #21927:
Ez tök jó ötlet! Én Taskert használok.Van esetleg valami jó tipped, hogy hogyan lehetne kinyerni vele a töltöttségi szint értékét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest