- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mo Bill #9415 üzenetére
A leírás szerint biztonsági frissítés csak, bár én az első 9-esen sem tapasztaltam problémát.
fRooStzzZ: Nem kell mindent kikapcsolni, csak amit nem használsz és tényleg felesleges.
Van azért több Google és Samsung folyamat és szinkronizáció is, amik alapértelmezetten engedélyezve vannak, de nem feltétlenül szükségesek. -
válasz
Mo Bill #9413 üzenetére
Igen, adott már ki februári biztonsági frissítést is a Telekom, adott tekintetben ők voltak ebben a leggyorsabbak.
Az összefoglalóban megtalálod a kapcsolódó hivatkozásokat, ahol lehet ezeket ellenőrizni.ToomyC: Én egyelőre semmire, de kiderül majd, hogy akarom használni adott célra, vagy sem.
-
válasz
Mo Bill #9406 üzenetére
Szerintem simán engedd rá a frissítést, nem kizárt, hogy úgy is jól fog működni utána is.
Amennyiben problémát tapasztalsz, első körben csak egy wipe cache, az semmi olyan fontos adatot vagy beállítást nem töröl, ami számodra hiányozhat később, de sok hibát képes orvosolni.
Végszükség esetén kell csak gyári visszaállítás, ha a wipe cache sem segít. -
szilasz007
aktív tag
válasz
Mo Bill #7716 üzenetére
A 12 gigas 1 terras valtozat munkara mar egesz hasznalhato lesz.
Dexen keresztul Linuxot futtatva, akar siman eltudom kepzelni, hogy tudna hasznalni laptopnak.
Note9-en pont az a baj vele, hogy a kis valtozaton van 2.4 giga ram szabadon neki, es ez eleg szukos.
KB egy ceges laptop is kb annyiba kerulne.
Honninak draga, munkara kerek. -
válasz
Mo Bill #6718 üzenetére
A hazai szolgáltatós készülékeket régen sem volt kötelező regisztrálni, alapban megkapták a második 12 hónapot is, csak a nem szolgáltatósakat kellett, hogy ellenőrizhető legyen, megfelelő forrásból származnak (a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba).
A GDPR hatályba lépése óta megszűnt a regisztrációs lehetőség - illetve kompletten a My Samsung fiókok -, a megfelelő forrásból származó készülékek (a hazai szolgáltatósak és a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozottak) alapban megkapják a 12 + 12 hónapot. -
tylerddd
veterán
válasz
Mo Bill #6018 üzenetére
A max. felbontás gyilkolja az akksit rendesen és szerintem felesleges is. Nálam az automatikus fényerő az egyetlen akkutakarékos megoldás, egyébként nem spórolok semmivel, AoD is megy, mert imádom. A kijelzőidőt se nézem nagyon, egy napot mindenképp elmegy, akárhogy nyüstölöm. Minden napot 100%-kal kezdek, az tény, úgy töltöm.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Mo Bill #6004 üzenetére
Nem tudom mi az átlag kijelző idő, de nekem ma ennyit produkált a telefon. Sétáltam egy jót, kb 15 km, majdnem 4 óra zenehallgatás, FB helyett Simple Pro, de azt nem jegyzi valamiért. Fényképezgetés Kb 80-85% fényerő.
1 nap 10 óra.
[kép]
Elégedett vagyok vele, a N5 alig bírt fél órát vagy úgy egy fél napot hogy hozza sem nyúltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged