Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] Akciófigyelő: A szolgáltatóknál is előrendelhető a Galaxy S21
- Melyik okostelefont vegyem?
- [Re:] Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- [Re:] Megindult az Android 11 a 2019-es Xperiákra
- [Re:] iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- VoLTE/VoWiFi
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Hozzászólok Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Értem. Meglepő kicsit (főleg, hogy a beállításoknál ír pop-up értesítésekről), sajnálom. Az Always on esetében egyébként jelzi kis ikonnal az üzenetet. Az Always on egyébként mennyire eszi az akksit? Erről valami info?!
@ LosBlancosrm Tudnál linket megadni, mert néztem, de amit én leszedtem ezen a néven, abban csak a LED-et lehetett állítani alkalmazásonként, igazán részletesen. Aki erre izgul, annak jóféle lehet.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Dome Glass-t ki hol tetette fel, és ami még fontos, elégedett volt azzal, amit látott? Tehát rutinosak voltak, vagy bénáztak, vagy egyebek? Porszem senkinek nem került alá? Ha igen, újat raktak?
-
tylerddd
veterán
válasz
icecave #1055 üzenetére
Szegedi SES-ben fiatal csaj tette fel, pengén, ahogy elő van írva. Tökéletesen van pozicionálva, semmi szösz, por nincs alatta, nagyon rendben van.
Számlán nem szerepel semmi ilyen, de többen írtátok itt, hogy garanciában cserélik meg volt, aki összetörte itt és neki is kicserélték. Erről valami konkrét infó, hogy mik a lehetőségeim a későbbiekben?!
-
tylerddd
veterán
válasz
LosBlancosrm #1058 üzenetére
Köszi, ez az, de megnézem még egyszer, biztos elsiklottam a beállítás felett!
-
-
válasz
LosBlancosrm #1058 üzenetére
Ez a progi eszi az akksit?? Évek óta használom, de még csak meg sem jelenik a fogyasztók között!!
Note 8 & Gear S3 Frontier
-
seger
addikt
Teljes képernyőn, csak nekem a funkció vagy navigáció gombok nincsennek elrejtve. Olyankor hiába van teljes képernyőn, 30s után kikapcsolja. Ez azért gáz mert szoktam rövid videót nezni, és mindig el kell rejtenem, de nem akarom! Erre valami beállítás amit nem lattam vagy nem tudok létezik?
-
-
Peterzon94
tag
válasz
LosBlancosrm #1053 üzenetére
Valóban nem
-
kchris78
addikt
válasz
Peterzon94 #1076 üzenetére
azért ezek komoly értékek!!!
-
válasz
Csak beállt pár nap után
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
LosBlancosrm
addikt
válasz
Ennyi gázos az AdGuarddal, hogy nem látom az egyes programok fogyasztását, mert kb az összes azon keresztül megy. Viszont érdekes, hogy kevesebb megtakarítással dolgozik, mint Huawei-en... Lehet, hogy a Samu nem lopja annyira az adatokat?
Samsung Galaxy Note 9
-
Kamera már nem tud olyanokat mint amik a régebbi szoftverekben voltak, pl gif-be fényképezni?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
LosBlancosrm
addikt
Lehet tudni, hogy a Samsung mikor száll be a Pitesütő versenybe?
Samsung Galaxy Note 9
-
Taci
őstag
válasz
LosBlancosrm #1081 üzenetére
Már egészen biztosan elő van melegítve az ő sütőjük is, viszont mivel az eredeti recepthez képest ők sokat adtak hozzá / változtattak, így időbe kerül, mire megtalálják a megfelelő arányokat, ízvilágot és állagot, hogy minden sütőformában ugyanolyan jól süljön ki.
-
válasz
LosBlancosrm #1081 üzenetére
Az S9-hez már tesztelik a pitét (még csak belsőleg), meglepően hamar elkezdték, és ez valszeg a Project Treble miatt van. Szóval most kivételesen arra számítok, hogy még idén lesz pite a Note9-re is, de szerintem leghamarabb 2 hónap múlva van erre esély, hogy megjelenjen a végleges verzió.
-
seger
addikt
Még mindig nem boldogulok a kijelző 30s lekapcsolásával ha videót nézek...
-
Tatu-1981
tag
válasz
Nekem most csak 2% az AOD, viszont 8 óra készenlét után. Estére meglesz a 4-5%, ami azért már nem kevés.
Arra nincs valami megoldás, hogy kisebb legyen az óra? Nekem most S8+-on az a verzió van beállítva, ahol nagy ló számokkal van az óra, alatta a dátum, alatta az akku %. Viszont elég lenne egy kisebb óra, dátum nem kellene, akkor gondolom a fogyasztási is csökkenne. De ilyen opció nincs, csak az edge stílus, de azt meg nem szeretem, mert függőleges és rosszul látható.
-
Capella
aktív tag
válasz
LosBlancosrm #1079 üzenetére
Ha működik a Note9-en is, próbáld ki a SABS vagy a notSABS appot az AdGuard helyett.
Kicsit macerás felrakni (van leírás a neten), és 3 havonta új Knox Enterprise kulcsot kell generálni.
Ezzel együtt nekem Note8-on eddig bevált.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] Sony Playstation 4 Pro Stereo Wireless Headset 2.0 fehér
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- [Re:] SAMSUNG S20 Ultra 5G 128 GB + 12 GB mobiltelefon eladó
- E-roller topik
- Asus routerek
- [Re:] EX-Gamer Core I7-es PC(Core I7 930/2db hd 5750 vga(crossfire/8gb ram/Usb3)
- [Re:] Asus Strix gtx 1050ti
- További aktív témák...
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
- Dell XPS 15 9570*ÚJ fedlap+ÚJ 15,6" 100%sRGB kijelző*i7 8750H/16GB/512GB /GTX 1050Ti/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: Vector Kft.
Város: Kecskemét
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest