Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
Pont akartam írni a TOZO üvegfóliáról tapasztalatot. Nekem a második van fent, az első nagyon beporosodott, ezért cseréltem. A mostanit talán még jobban sikerült felrakni, mint az elsőt, de 2 hét után megjelent a por ez alatt is, sajnos a széleken ragadós fóliáknak ez hátránya. A Nilkin szinte biztos, hogy ugyanígy viselkedik. A TOZO-ban az tetszik, hogy teljes felületen véd, és nem "notchos", de sajna be fog jutni alá a por. Megpróbáltam felrakni egy teljes felületen ragadós üvegfóliát is, de az vagy a bal oldalától a közepéig tapadt, vagy a jobb oldalától a közepéig ismételt próba után, de sehogysem sikerült tökéletesen felpasszintani, így ment a kukába. A mostani TOZO-t UV ragasztós Xprotectorra cserélem, ha eljön az ideje, de ha az sem válik be, lövésem sincs mit tegyek a kijelzőre, a Whitestone-nal háromszor megjártam már...
Nekem nincs bajom a széleken ívelt kijelzőkkel, azonban a védelem emiatt problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest