- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ezt aláírom, de továbbra is bármelyik Samsung modell spanis verziója üzemidőben is veri, ugyanannak a modellnek az Exynos kiadását. Ezért lett volna jó, ha már végre a felső kategóriában kukázta volna ezt a procit. Rakja a középkategóriás telefonokba, ha már annyira ragaszkodik a saját lapkák fejlesztéséhez.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
TODI1111 #7508 üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy továbbra is a 10-es széria marad a jó választás. Nem akarom az ördögöt a falra festeni de szerintem a 20-as széria nem lesz egy siker termék. Ha igazak a pletykák és a legolcsóbb változat is 1250 EUR körül lesz, akkor ez már nem csak nálunk, de a gazdagabb régiókban is kiverheti a biztosítékot. Ráadásul ha marad az Exynos, plusz egy érv tűnik el amiért egyáltalán érdemes lenne Note20-ra váltani.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Oposzumtoszó #2431 üzenetére
Korábban már linkelte valaki a megoldást. A lényeg, hogy egy full fekete képet kell beállítani képernyőkímélőnek a töltéshez. De keress vissza, ott step by step le van írva.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
BossBoss #1751 üzenetére
Én folyamatosan cserélgetem a telefonokat, volt előtte max, xr, jelenleg van egy 8+ is. A watchot azt biztos bukod, Androiddal nem megy. Airpods csatlakoztatható, de van app amivel a speciális gesztusokat is tudod használni és ahogy látom az apple tv-re is van. Bár az utóbbit nem használtam, nem tudom mennyire müxik. A Mackel történő együttműködésre is léteznek appok.(pl.Handshaker, pushbullet). Nyilván nem olyanok mint a natív megoldások.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
telefonmágus #1590 üzenetére
A kód ugyanaz, nincs benne OTG, szintén fekete 256-os XEH.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest