Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7028 üzenetére
Hat, oszinten szolva nem tudom, hogy erre En fogok-e tudni valaszolni.
Az van, hogy nem tudom, hogy jelenleg konkretan mi a telefonomon a csengohang, annyira nem szoktam ugy hasznalni.
Ha olyan video van, aminek erdekel a hangja, azt vagy fejhallgatoval, vagy ha kozos elmeny, akkor nagy TV+HiFi komboval szoktam nezni. Hangero a telon le van veve, fitness/smartband jelez, ha ertesites vagy hivas jon, szoval oszinten szolva nem is tudom, mikor hallottam utoljara a telefonom hangjat.
Persze a kedvedert egy tesztet csinalok majd, de volt mar olyan telefonom, amit amikor odaadtam rokonnak es kiprobaltuk, akkor hallottam eloszor a hangszorojat. Meg telefonalni is a bt fulessel szoktam, ugyhogy meg azt se nagyon tudom, milyen, kb evente 1-2 alkalommal van olyan, hogy hasznalom, szoval nem tudom, mennyire lesz relevans a velemenyem. Olyat tudok mondjuk, hogy az U11-en berakom ugyanazt es megnezem, hogy van-e erezheto kulonbseg, ha igen, mekkora. Egy ilyen tesztet csinalok szivesen, ha erdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest