Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Most én is beállítottam a kétfaktoros azonosítást. Jobb a békesdég, ha ennyire csapkodnak a villámok a Google fiókok körül.
Nincs ezzel a kétfaktoros dologgal semmi baj vagy macera. A saját eszközökön változatlanul bejeletkezve maradok.
Ha más eszközről jelentkezne be valaki, akkor meg nem tud a plusz azonosítás miatt.
Hacsak nem tiltatja le a SIM kártyámat a szolgáltatónál egy kártyacserével. Erről is volt pár cikk a neten, hogy a csalók így tudtak leüríteni bankszámlát. Jó, ahhoz további előkészületek kellettek, rávették az átverni kívánt madarat, hogy a PC-jére telepítsen egy programot (AnyDesk), amin keresztül megszerezték s banki sdatokst, jelszót, telefonszámoz. A mobilszolgáltatónál pedig hamisított papírokkal megjelentek, hogy elveszett vagy rossz a SIM, és cserét kértek. Ettől kezdve hozzájuk futott be a banki SMS.
Viszont a kétfaktoros azonosításnál az eszköz is nyilvántartott, szerintem nem elég csak a SIM, telefonszám.
Vagy ott van a Google Hitelesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest