- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz Maxximus #7599 üzenetére
Erről már 1000x írtam, N9 fórumban is. Tökéletes fólia. Csajomnak majd 1 éve került fel a N9-re, tökéletes. Ugyan ez a helyzet N10-en is.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
nagyúr
Lassan búcsúzom én is. Nagyon sajnálom, mert egyenesen imádom ezt a telefont, de el kell adnom. Már egy ideje kivizsgálás alatt vagyok, a szemeimmel van valami gond és sajnos az AMOLED kijelző nem tesz jót neki. Már ezt tudom egy ideje, de most,hogy nem csak érzem, hanem be is bizonyosodott, így meg kell válnom tőle. Nyilván nem ez rontotta el a szemem, de a mostani állapotának nem használ. A egyetlen járható út a sima iPhone 11, még LCD kijelzővel, így az lesz. Hogy utána mi lesz nem tudom, ha már nem lesz csak OLED, akkor olyat fogok választani, ami DC Dimminges, ami már most is van, köztes megoldásként (Pl. Oneplus-ok).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
francz'70
aktív tag
válasz icecave #7604 üzenetére
Ne vedd tolakodásnak, megkérdezhetem, hogy az amoledtől lett rossz a szemed vagy az amoled csak ront a helyzeten?
Azért is érdekel mert nagyon sokat olvasgatok/fórumozok a telón és már egy jó ideje közelre olvasószemüveg nélkül egyre rosszabb a helyzet.
Mondjuk már nem vagyok mai gyerek, ez is bent lehet a pakliban, csak feltűnő ez a folyamatos romlás -
Mo Bill
aktív tag
válasz sanyijedi #7574 üzenetére
Szia!
Sajna mar a 30k önrész nem elég!
A biztosítás miatt kapsz rá x%-ék kedvezményt!
Valószínűleg a sok visszaélés miatt!
Nekem ezert nincs a családban készülék bizti!
Not 10+, S20+, Note9[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
nagyúr
válasz francz'70 #7608 üzenetére
Ugyan, nem gond.
Köszi, neked is. Nekem gyerekkorom óta rossz volt a szemem, kb. 12 éve volt egy lézeres korrekció, akkor kb. -6-ról nullázták a szemeim. Jó volt sokáig, utóbbi ár évben romlott vissza kicsit és erre jöttek még rá egyéb problémák.
A baj az,hogy most értelmes árért már nem tudom eladni, hiába vigyázott és rendes Samu Store-os készülék. De ez már az én gondom.[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Mo Bill
aktív tag
válasz Tibcsi68 #7575 üzenetére
Szerintem a Vibert kikezdték, szabotálják, vagy csak egyszerűen szar!!!
Note9-en cseng a Viber és ennyi!
Semmi nem jelez semmit, fel venni sem tudod, azt sem tudod ki hív, kikapcsolni sem lehet, meg kell várni amíg abbahagyja!!!
Csak Viber csengés van, semmi más!
Más ismerőseim is jelezték ugyan ezt problemát!😡😡😡Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok!
S9 esetén a DBT német rom szokott elsők között frissülni.
Note 10+ esetén is ez az első?
Köszönöm. -
kaisers
aktív tag
Közepesen energiatakarékos mód használata esetén másoknál is előfordul, hogy eldobja a netet (mobil, wi-fi egyaránt)?
Ritkán használom, de elég bosszantó. Optimalizált módban semmi gond nincs.
..., csak az újra indítás segít ilyenkor.Vkinek vmi ötlet erre?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kaisers #7616 üzenetére
Pont az ilyenek miatt az optimalizált alá nem megyek soha.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
485
aktív tag
Sziasztok, komolyabb kamerafrissítés volt az elmúlt pár hónapban? Mert úgy hallottam, hogy voltak gondok vele. Most újra képbe került a vásárlás, köszi
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy bejövő hívásnál csak csörög a telefon, de a kijelző alszik. Fel kell oldanom, lehúzni az értesítési sávot, és csak ott tudom fogadni a hívást. 10 esetből 1-2 alkalommal ezt csinálja. Először arra gyanakodtam, hogy nem zártam le a kijelzőt, de nem. Most pl mellettem volt az íróasztalon és ezt csinálta.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
válasz kaisers #7623 üzenetére
Ez az adaptív akkumulátorkezelés be volt kapcsolva. De tuti, hogy mikor megvettem a telefont, minden ilyen akksikímélő, alvóalkalmazáskapcsoló búbánatot kikapcsoltam. Köszi a tippet, kilőttem a fenébe. Lehet valami frissítésnél aktiválódott. Remélem megjavul.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni hogy sima Note 10 vagy sima S20 legyen.
A Note 10 mellett szól hogy 30k val olcsóbban tudnám megvenni mint az S20 at, viszont kisebb az akku és a tollat ill a hozzá kapcsolódó funkciókat valószínűleg az életbe nem használnám ki.
Az S20 nak nagyobb az akksija, a lekerekített forma picit jobban tetszik, viszont olvastam hogy sokaknak gyorsan merül és többen írták hogy nagyon melegszik, a WQHD felbontás ekkora kijelző méretben szerintem nem észrevehető különbség a HD hoz képest, 120hz sem hoz lázba ha 3x gyorsabban merül le tőle a telefon.
Külföldi teszteket olvasva mindkét telefonnál 9,5 óra kijelző időt hoztak ki átlagra, (S20 nál 60hz -en) igaz azok snapdragon chipesek nem exynos.
Az lenne a kérdésem hogy kinek mennyit bír kb egy feltöltéssel a note 10 általános használat mellett.
Előre is köszönöm a válaszokat
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
válasz joker1220 #7626 üzenetére
Phone / Endurance rating / Talk time / Web browsing / Video playback
Samsung Galaxy Note10 / 92h / 25:06h / 11:49h / 18:05h
Samsung Galaxy S20 / 71h / 14:20h / 10:48h / 09:09hMindkettő Exynosos, ebből a listából: [link]
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
joker1220
őstag
Szia
Köszi szépen, ezek alapján lényegesen jobb mint az S20, pedig kisebb az akku. Jelenleg egy P20 at használok, a lista alapján ennek is jobbak az értékei, szóval rosszabbra nem szeretnék váltani üzemidő szempontjából :)
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
netcore
tag
Tudom volt téma,de kicsit bizonytalan vagyok, a natív hívásrögzítéshez pontosan melyik csc a legjobb? van valami hátránya itthon? volte stb minden működik?
Üdv Laci
-
kovacs65
senior tag
válasz netcore #7629 üzenetére
Nekem 10+ van. Teljesen eredeti magyar (XEH), nem rootolt, nem buherált. Cube ACR tökéletesen rögzít. Fülessel vagy BT-n keresztül nincs tapasztalatom.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Mo Bill
aktív tag
válasz sanyijedi #7613 üzenetére
A javítást a Samsung végzi ő diktál!!!!!
Sokan visszaéltek vele, hogy az utolsó napokban mielőtt lejár a gari, összetőrték szándékosan és 30 k-ért lett új telójuk!
A Samu mondja meg mennyiért javít, természetesen, ha garis és biztosításos akkor olcsóbban mint a teljes javitás.
De fel lehet hívni őket!Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
schor
tag
Sziasztok,
be tudom valahol állítani, hogy a flipes tok becsukásakor a képernyő automatikusan kikapcsoljon?
Nem gyári tok. -
Sitti
csendes tag
válasz kaisers #7616 üzenetére
Szia! Nekem is hasonló hiba van, itt is próbálkoztam de sajnos nem tudtak segíteni.....
A jelenség: Debrecen vagy bàrmely nagyvárosban 4g+-ról gondol egyet a telcsi és átàll edge-re. Nem megy onnantól a net. Újabban már ha kínlódik a nettel akkor hívni és engem elérni sem lehet percekig.... ami bosszantó! Újraindítással pár percig visszaáll majd újra visszabutul E-hálózatra! Cseréltettem szimet, hálózati beállítás visszaállítás, másik foglalat, stb. Kedden viszem vissza a Samsung store- ba csináljanak vele valamit mert ez így kibaszottúl idegesítő!!! Szoftverezzék újra vagy nézzék meg a hálózati hardvereit, mert néha a wigi is átmegy !-jelesre és csak villog kínlódik, szarakodik. Nem mindíg, de rendszeresen!Cserba István Albert
-
kaisers
aktív tag
Wi-fi beállításnál nézd meg a haladó beállításokat. Energia takarékos wi-fi-t kapcsold ki.
Hálózati beállításnál, meg azt csináltam, hogy amennyiben nem használom a mobilnetet, csak telefonálás (telefonálás, viber, messenger igy is megy) bixby-n belül csináltam egy 2g rutin-t erre a célra.
Amit írtál, mindent csináltam Én is, és arra jutottam, hogy minden energia takarékos dolgot ki kell kapcsolni. -
Greg-77
aktív tag
Nagyjából 1.5 hónap használat után nagyon elégedett vagyok a készülékkel minden szinten, eddig nem produkált hibát, akadás, stb.. Minden igényem maximálisan kiszolgál. Az az egy aggályom van, ha a gyári fólia megadja magát akkor mit lehet majd helyette. Bár itt a fórumon láttam alternatívákat, majd kiderül. Most egy jó időre megtaláltam a készülékem. Nekem úgy tűnik évről-évre az aktuális flagship-ek leginkább az árazással tűnik ki az elődmodelltől másban nem nagyon.
-
-
Divinity
őstag
RhinoShield Impact Flex volt ami nekem bevált
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Pioneer
őstag
válasz Divinity #7642 üzenetére
Valaki tudna nekem segíteni?
Szeretnék venni Note10+ hoz RhinoShield Impact Flex fóliát előre és hátra is.
Múlt hónapban beregisztráltam magam az oldalukra, megadtam a születésnapom idejét (Augusztus 01).
Most kaptam tőlük emailt, hogy 10 Euró szülinapi kedvezményem van. Viszont kupon kódot nem küldtek.... Akkor hogy tudom érvényesíteni a 10 Eurós kedvezményt?Köszi előre is a segítséget!
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Greg-77
aktív tag
Omg! Nagyon vigyázok rá! Nem szeretnék kijelzőt cserélni. Azonban eszembe jutott még is egy dolog amit nem annyira kedvelek a telefonban az az ujjlenyomat olvasó sebessége (pedig minimum 2x vannak felvéve véve az ujjaim) meg 10/8 feloldása. Ma találtam egy videót és amit mutat megcsináltam, tényleg sokkal jobb lett az egész. Aki szeretné meggyorsítani az próbálja ki, nekem bevált: [katt]
-
csubííí
senior tag
válasz Greg-77 #7644 üzenetére
Nekem ennél a beállításnál bevan kapcsolva az optimalizálás (gyárin) van a kapcsoló, de így is jól működik. Mindkét kezemen kettő-kettő új van regisztrálva, és rendben működik. Az ujjaim úgy vannak regisztrálva ahogy az animáció mutatja. Először az újbegy, majd az újhegy, ahogy kéri szépen sorjában. Viszont enyhén nyomni kell, így nekem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pioneer #7646 üzenetére
és hogy?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Pioneer
őstag
válasz Maxximus #7647 üzenetére
Ott "volt" az emailben, fekete betűkkel írva, fekete háttérszínnel .
Szerintem direkt azért, hogy nehogy észre vegye a vevő elsőre...Ezt a kupont most bárki használhatja, a PayPalos fizetés előtt kell megadni:
Enjoy 15% OFF with code: BTS
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
őstag
válasz Pioneer #7648 üzenetére
Köszi.
A 2 összeadódik?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest