Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassan búcsúzom én is. Nagyon sajnálom, mert egyenesen imádom ezt a telefont, de el kell adnom. Már egy ideje kivizsgálás alatt vagyok, a szemeimmel van valami gond és sajnos az AMOLED kijelző nem tesz jót neki. Már ezt tudom egy ideje, de most,hogy nem csak érzem, hanem be is bizonyosodott, így meg kell válnom tőle. Nyilván nem ez rontotta el a szemem, de a mostani állapotának nem használ. A egyetlen járható út a sima iPhone 11, még LCD kijelzővel, így az lesz. Hogy utána mi lesz nem tudom, ha már nem lesz csak OLED, akkor olyat fogok választani, ami DC Dimminges, ami már most is van, köztes megoldásként (Pl. Oneplus-ok).
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő