- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #5967 üzenetére
Note5-tel én is így jártam. Az pedig mivel nem jött EU-ba, nem volt hozzá alkatrész. Az volt a mákom, hogy a hátlap pókhálósodott, és nem volt feltűnő. El tudtam adni 30k-val olcsóbban, mert az alkatrészt Ázsiából kellett volna rendelni, ami cserével együtt 120k lett volna (kijelző is sérült, de minimálisan). A te esetedben is zsebbenyúlós lesz. Note8-tól kizárólag csak biztosítással vettem. Note 9-nél vissza is jött az ára. Kijelző rommá tört + keret is sérült. 120e lett volna ha fizetős, szóval nagyon megéri a biztosítás. Pont ezért fóliát és tokot se használok, mert igaz, hogy így sérülékenyebb, de a felhasználói élmény sokkal jobb. Ilyen kategóriájú telefont érdemes biztosítással venni. Lehet hogy évente 30k, de egy esésnél azonnal visszajön az ára, ha meg nem pottyantod, tudod, hogy biztonságban van.
A menete:
Telenort felhívtam, felvették az adatokat, pár napon belül jött a futár...Elvitte, 4 nap múlva hozta új kijelzővel, új kerettel, számlával amin szerepelt, hogy mennyi lett volna ha nincs biztosítás. Még ajándék fóliát is tettek a kijelzőre. Nagyon korrekt és gyors ügymenet volt. Hátránya, hogy ezt csak szolgáltatónál tudod igénybe venni, vásárlásnál. Utólagos biztosításra (használtan) nincs lehetőség. Jah...Lemaradt. Az önrész azt hiszem 25-30k egységesen. -
-
Yager01
senior tag
Ha vezeték nélküli egeret és billentyüzetet akarck a telefonhoz kapcsolni akkor annak mi a módja? Vegyek egy Dex EEMG950-et? Persze a monitor csatlakoztatása is fontos lenne a bemeneti egységek mellett
-
válasz
Gabbana #6043 üzenetére
A frissítések sorra elcseszik majd javítják. Végtelen ciklus. Persze ha az akku optimalizálót kikapcsoltad és ennek ellenére is szarul működik akkor azzal van a baj amit leírtam. Mondjuk nálam nagyjából jól megy, de azért néha csak akkor tölti be a maileket ha megnyitom, máskor meg simán megjönnek időben.
-
Gabbana
aktív tag
Gmail továbbra sem működik. Szoftver naprakész. Van valami megoldás rá?
-
Szixai
csendes tag
Köszönöm.!
-
Szixai
csendes tag
Sziasztok!
Van információtok arról, hogy a Telekomos Note 10 Plus dual simes készülék független-e vagy nem?
Próbáltátok más kártyával?
(bele kellene tegyem a céges Vodás kártyát is...)
Előre is köszönöm a segítséget. -
Andor246
tag
válasz
Maxximus #6036 üzenetére
Hát igen ebben biztos vagyok hogy esesnel ez nem sokat véd de most ezt gondoltam ki aztan ha nagyon potyog a kezembol akkor nézek valami jobbat! Egyébként az üveg fóliákról jutott eszembe hogy ezek csak karc ellen védenek mert arra gondoltam hogy ha azzal a ragasztóval rávan ragasztva a kijelzőre akkor nem együtt törnek?
-
-
Andor246
tag
-
datamoon
csendes tag
Segitséget szeretnék tok vásárlása miatt....
A lényeg hogy kemény tok legyen és minél vékonyabb legyen nem behajtható hanem csak sima, a lényeg hogy a készülék vékonysága megmaradjon, köszönöm. -
datamoon
csendes tag
Sziasztok!
Én is tulajdonosa letten egy note10+-nak. Eddig nagyon szuper a készülék. -
válasz
Memmaao #6024 üzenetére
+1 a gyári protective toknak. Nyilván megnöveli a vastagságot, de véd rendesen, plusz ott a kitámasztó, skype-oláskor, vagy bármikor jól jön. Ha meg épp nem kell extra védelem, van egy gyári szilikon és egy gyári clear cover is. Azok is "kintebb lógnak", mint a kijelző síkájából, gy védenek. Persze mindegyik tokban van olyan esés, ami nem védi meg a display-t, elvégre nem mindig sík felületre esik.
-
válasz
Maxximus #6013 üzenetére
Nekem kétszer esett le a note 8 pitaka tokkal, mindkét alkalom biztosítás keretein belül kijelző csere lett. Feleségem s8 szintén 2x, ott is mindkét esetben tört a kijelző, így 4x30e Ft önrész a pitaka számlájára. Semmit nem véd, csak a karcok ellen. Még jópofa a mágneses autós tartó, qi toltovel, de abból is az első generáció nyáron használhatatlan .
A gyári protective Nekem bevált és a patchworks tokok.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6020 üzenetére
Én már sokszor zsonglőrködtem vele....és bizony, mindig segített a pánt. Bumper és flip tok pedig sohasem lesz a telefonomon....marad a pánt
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
M_AND_Ms #6017 üzenetére
Soha nem láttam értelmét ezeknek a csuklópántoknak és társainak...Soha nem ejtettem el telefont se. 29-én most viszont sikerült életemben először be is törjem a kijelzőt de ez se azért volt mert nem volt csuklóra rögzítve. Egyszerűen szar helyre tettem atelefont az asztalomon és könyökkel levertem egy fém csőre...30cm...elég volt neki hogy megtanítsa ezt is nekem.
-
xedamen
senior tag
A 6:06 perc kijelzőből 4:45 perc a töltés utáni állapot.
Első screenshot
második screenshot
harmadik screenshot
ez pedig az éjszakai merülés, plusz reggelHa jól emlékszem akkor 46-tal zártam le este 11-kor és ma reggel 40-en volt, úgy hogy 1 órát nyomkodtam 10 percenként a szundit
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ezekiel Ston #6016 üzenetére
A leghatékonyabb védelem a leesés ellen a csuklópánt (lenne), ha a gyártók nem spórolnák le az annak rögzítésre használatos egészen kicsi kis lyukat a készülékről. Egy ilyen pántot nagyon könnyen be lehet akasztani, legalább egy ujjba, így szinte mindig védve van a telefon a leesés ellen. Az előző telefonjaimon mind volt ilyen lehetőség és bizony többször volt, hogy hopp, a teló kicsúszott a kezemből, de a leesés helyet csak hintázott a pánton, ami pl a kisujjamra volt beakasztva.
Most ilyen tokot rendeltem, de nem a hozzáadott pántot használom (zavaró az a gyűrű), hanem amit anno rendeltem, fillérest (megjegyzem, bármely sima tokra is rá applikálható, ha valamelyik, a tokon lévő lyukba (pl hangszóró) befűzzük a pántot).
Tudom, nem túl elegáns, de még mindig szebb, mint egy nagy bumszli tok, vagy egy becsukható bőrtok (ami sokszor a vastagsága miatt bezavar a fotózásba)....és sokkal szebb, mint egy törött, repedt kijelző, vagy egy szétesett telefon (arról nem is beszélve, hogy sokszor hiába a védőtok, ha a teló egy szegélyre, vagy kavicsra esik, amikor is tuti a törés, repedés kialakulása) -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Maxximus #6013 üzenetére
Én mindig olyan tokot vettem a készülékeimre amik teljesen körbeérik és nincs rajta semmilyen kivágás oldalt/alul/felül...
Mindenki maga döntse el hogy mennyit ér neki egy fajta védelem a készülékére...Én tuti nem vennék pitaka tokot....márka ide vagy oda...spigen már bizonyított nálam sokszor. Én tuti azt vennék ha kéne...vagy samsung armort -
Használ valaki pitaka tokot? Mennyire védi ez kis vékony tok a telefont? Volt olyan aki használja és esett le vele a telefon? Túlélte?
Van egy pitaka tokom, de a Spigen Slim Armor -ból nem merem kivenni, ez már több telefonnál bizonyított,csak kicsit vastag így. -
xedamen
senior tag
Feltettem az új német ROM-ot, a OneUi 2.1-et.
- Haptic feedback sokkal finomabb (vagy placebó)
- Össz sebesség is jobb lett (bár eddig sem volt rá panasz)
- Aksi mintha jobban bírná így első blikkre (2.5 óra kijelzőnél tartok és most 75%-nál)
- Mintha a felső hangszóró hangosabb lenne média tartalomnál (lehet ez is csak placebó)Meg persze sok S20 feature belekerült, de azokat nem részletezem, van róla lista.
-
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest