Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
válasz Plazmacucci #8699 üzenetére
Ma voltam a belvárosban. Voda 4G+ és kettes térerő. Majdnem földhöz vágtam a telefont. Haver vett egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro-t. Azt mondta hogy a gyárban idáig 1es térerő volt, most 3as Huawei ugyan ez, ahol nekem 1 neki 3 csík van.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
válasz Plazmacucci #8695 üzenetére
Kispesten mindenhol maximális a térerőm.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LoGeN90
aktív tag
válasz Plazmacucci #8699 üzenetére
Ugyan nekem S10 van, de nekem is borzaszto volt a terero az irodaban. Aztan marcius ota valamelyik nap bementem es kb mindenhol jo volt. Talan vmelyik frissites javitotta?
-
Pioneer
őstag
A samsung experience store - westendben szerviz is van?
Lehet oda adni készüléket javításra?
Van valakinek tapasztalata velük?PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
kaisers
aktív tag
Használja valaki teljesítmény módban a telefont?
Mennyivel merül gyorsabban?
Nyilván átlag használatra gondolok... -
bigsee
addikt
Akinek van Star Wars Edition, vagy ilyen ROM van rajta, azoktól kérdezném, hogy van-e valami gondjuk, frissítések megjönnek időben, stb...?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Dj.Mike
senior tag
Lenne egy láma kérdésem: Ha új betűstílust állítok be,lehetséges az,hogy a betűméret is megváltozik automatikusan? Illetve nem emlékszem mekkora a gyári betűméret,a 3as vagy a 4es?
-
OFF
csendes tag
Sziasztok!
Elegem lett a munkáltatóm által kényszerített IOS ököszisztémából és szeretnék Note-ra váltani. + Műszaki területen vagyok ahol nagy segítség lenne az S Pen
Note 20 nem tetszik, Note 20 Ultra a pénztárcámnak nem tetszik...
A Note 10-ek nagyon tetszenek.
A Note 10 kompakt mérete miatt tetszik, de fontos számomra az akkumulátor idő és ezért félek a 3.500-as akksi üzemidejétől.A napi átlagos képernyőidőm cc. 3 óra. Folyamatos mobilnet és Bluetooth kapcsolat (okos-óra, kihangosító,). 15-20 telefonhívás naponta. Gmail, Spotifay vagy internet rádió, Viber.
A jelenleg használt iPhone X. pont kibírja nap végéig.Bocsánat, hogy hosszan írtam!
Köszi a segítséget! -
Pioneer
őstag
Volt rá példa valakinek, hogy a garancia idő alatt többször cseréltette az Oled kijelzőt beégés miatt (akár korábbi Samsung szériában is, nem csak Note)?
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
válasz Dj.Mike #8725 üzenetére
Kösz a semmit, de nem ez volt a kérdés és nem is neked lett címezve!
Olyan tulajoknak szólt a kérdés, akik már garancia időben cseréltettek kijelző, másodjára is.
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
-
bbendre
őstag
válasz Probert75 #8730 üzenetére
A kérdés az volt, hogy TÖBB alkalommal volt-e kijelző cserével kapcsolatban valakinek tapasztalata a Samsung-ggal beégés miatt. A jelek szerint itt senkinek még egy cseréje sem volt szerencsére.
Amúgy amikor elolvastam a több felett én is átsiklottam. A többit nem kommentelem ...iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
iceQ!
addikt
2 éves gari mire jó? 2. Évben is cserélnek akksit meg kijelzőt? Csak azért kérdezem mert sose vittem még 2 éven belül Samu telot szervizbe.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Volt már itt valakinek kijelző csere, anélkül hogy betört volna? Beégés vagy hasonló hiba miatt?
-
Pioneer
őstag
Anno nekem Note 8 kijelzőt cseréltek gariban, minimális beégés miatt. De mivel össze van ragasztva az akkumulátor és a keret, így azokat is cserélték + hátlapot. Gyakorlatilag egy új készüléket kaptam vissza, gyárilag fóliázva a kijelző és a keret plusz a hátlap is.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz Pioneer #8741 üzenetére
Gyakorlatilag majdnem új telefont kapsz. Kérdés az, hogy N10 esetén mi újság? Van e egyáltalán beégett kijelző?
-
bobace
addikt
N10+-ra nekem még nem volt csere. A nyáron egy 23. hónapban levő S9+-unkban cserélték ezeket még garanciában. Minimális beégés volt, húzták a szájukat, de végül megcsinálták.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Pioneer
őstag
Tárcsázóba írd be ezt: *#0*# (szerviz teszt menü)
A Red/Green/Blue kijelzővel leellenőrizheted a készüléked kijelzőjét. Ha van is az általában alig látható kezdetben, nagyon kell figyelni. Legtöbbször a kijelző tetején a statikus elemeknél jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz Pioneer #8744 üzenetére
Tudom, nem egy készülékembe égett be, de én mindig lesz@rtam Sose figyeltem, nem is zavart. Amúgy itt nem látom, bár még 1 éves sincs a drága, hova égne be ennyi idő alatt
-
Pioneer
őstag
A kijelző beégése a felhasználói szokástól függ, legfőképpen. Van aki soha nem találkozik ezzel a jelenséggel, és van aki nem is tud róla, mert annyira kis mértékű a beégés a kijelzőn, hogy szinte nem is nem is látható mindennapi használat közben...
-
iceQ!
addikt
válasz Pioneer #8746 üzenetére
Motorola telefonnál láttam utóljára ilyet, azóta nem. Szerintem én ezt nem is vettem észre, más telefonnál, pedig biztos volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Kérem, hogy a személyesekedést kerüljétek!
( töröltem a fenti hozzászolást)[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest