Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
bazsi44 #5393 üzenetére
resetet kéne nyomni neki.
am ha már ilyen romolós kedvedben vagy rakhatnád az újat
sokat nem veszíthetsz innentől, max bebootol
egyébként piwi is így járt (
) ezért van kiemelve h cm7ről visszatérőknek kell a reset. romolás előtt és után is. elindítod recoveryben a telót (home + bekapcs) majd factory resetet nyomsz.
-
bazsi44
tag
jó
bocs hogy értetlenkedek. 2.3.4 rom visszarakva innen már megoldom.
-
bazsi44
tag
először rakjam vissza 2.2.1-et?
-
bazsi44
tag
üdv. egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy bármilyen 2.3.x romot akarok felrakni telómra, a samsung logónál megakad, majd újraindul
nem tudom hányadszorra próbálom már. eddig cm7.1 volt rajta, de tegnap újraindult, és nem töltött be. megpróbáltam újrarakni, de ma még csak egyszer láttam a képernyőjét, az eredeti 2.2.1-el. próbálkozok mindenféle 2.3.x rommal, de nem tudom elképzelni hol a probléma! SEGÍTSÉG! MEG FOG HALNI A TELÓ!
-
bajaki
őstag
Tudnátok segíteni egy kicsit?
Hogy tudom felülírni a root explorerrel a vending.apk fájlt? Nem igazán értek a programhoz és az istenért nem bírom visszaállítani a rági marketet. A másik 2 módszer nem működik.
-
Dexar007
veterán
Na holnap galaktikus körútra megyek...Árkád ill. Westend becélozva..remélem már az első Mediamarktban találok minit ,és akkor nem kell keresztülmetróznom a várost.
-
sultiii
tag
Hello.
Valaki tudna segíteni, hogy miért kapcsol be a Bluethoot-om mikor telefonálok ?
Minden hívásnál ha bejövő ha kimenő a hívás aktiválja magát a bluethoot... -
roti86
őstag
Próbáltátok már?
Én most jól elvagyok a CM7-el, ráadásul nem tudom kipróbálni, hogy a wifi probléma megoldódott e..
-
Zsolt1
tag
Az én 5356-os kérdésem első részében valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.
-
kmarkk22
aktív tag
itt a forum topic-ja:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1176927
és itt meg a letöltés:
multiupload.com/2ZZ9IHA9O4
ha felraktad akkor a teljesítmény êrdekében állítsd át a cpu sebessêgêt a no-frills cpu-val ami alapból telepítve van
remélem neked is fetszeni fog a rom
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok ! Az egyik ismerősöm szoftver frissítette a Minijét valami kies nevű cuccal,és most nem mondhatná,hogy működik a telója.Van valami módszer,hogy ismét működő képessé tegye a telóját ?
-
Magnum p.i.
csendes tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni abban, hogy nem tudok csatlakozni az itthoni wifi-re a Mini-vel.
Máshol símán megy. Valami router beállítás lehet a probléma, mert a laptop símán megy wifin. -
Tv
senior tag
A füles hangerejét miként lehet nagyobbra hekkelni? Olvastam, hogy van valami szervízmenüs megoldás is. Az ér valamit?
-
Zsolt1
tag
válasz
Kicsirics77 #5357 üzenetére
Mert szerencsére csak a számítógépen, de találtam két malware vírust. Köszönöm a választ, de ezt a kérdést csak mellékesen tettem fel. A fontosabb az első része lenne (rootolás).
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Ha e szerint rootolnám a telefont: [link] akkor le tudná valaki írni részletesen, hogy hogyan lehet majd visszacsinálni (hogy ne legyen rootolva)?
Még egy kérdés: Ti használtok vírusirtót (a telefonon)? Ha igen melyiket (ingyenesre gondoltam)?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Megint egy gyors kérdés,hogy tudok az sd-re telepiteni?
Mert bármit akarok relepiteni,nem kérdi meg hova tegye,csak anyit kérdez,hogy telepit?
Ha okézom akkor települ,de nem az sd-re.... -
Dexar007
veterán
Nem tudjátok hogy van e még a Media Marktban óccsó galaxy mini?
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Mekora sd karit kezel a teló?
Van egy 16 gb-os kari,azt megeszi? -
kmarkk22
aktív tag
gyerekek... ma felraktam az emanon v3-as romot, ami a gyári 2.3.5-re épül, és alapból overclockolt (én 806Mhz-re állítottam) és hát azt kell hogy mondjam ez a legszmúszabb rom amit valaha felraktam, pedig elég sokat próbáltam már. az opera miniben a multi touch majdnem olyan mint egy iphonon, a görgetések szintúgy, a képeknél is tökéltes és akadásmentes.a multitouch, valamint ez elmondható az egész rendszerre
minden megy mint a karikacsapás. meglesem mien a multitouch + a görgetés a gyári böngészõben, bár én azt soha nem használom
szerk.: na ezt nem gondoltam volna... a gyári böngészõ multi touch nagyítása még az operánál is smoothabb, szebb... nagyon durva
és sebességre is nagyon ott van, szerintem kb ugyanolyan gyorsan töltenek be az oldalak mint opera minin... hát én eddig ezt a romot csak ajánlani tudom
-
Zsolt1
tag
válasz
hackeeeee #5325 üzenetére
Nem, nem akartam flash-t, nem is vártam el ettől a telefontól, csak gondoltam kipróbálom. A csatlakozási probléma nem a kikapcsolt kijelzőnél jön elő, hanem ha pl. a miniclipnél legörgetek az oldal aljára akkor 2 másodpercenként elveszti a jelet. Másik böngészőnél ha úgy felejtem véletlenül és le is zárja magát, még 10 perc múlva sem kapcsolja ki a wifi-t, úgyhogy azzal szerencsére nincsen gond
.
-
achon
aktív tag
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Tegnap volt még az a adobe flash player-es kérdés (nem én tettem fel), amire a puffint javasoltátok. Én letöltöttem az 1.7.3223-as verziójút, megy a telefonon, viszont a videóknál és a játékoknál annyira szaggat, hogy ez miatt felesleges is letölteni, mert használhatatlan. A kérdésem az lenne, hogy ez nálatok is így van e és, hogy ti melyiket használjátok( 1.7, 1.6...).
Ja és még az is a hibája, hogy időnként újrakapcsolódik a nethez. -
nggabi
félisten
válasz
deathtania #5322 üzenetére
elég ha ollóval rávágod... én is azt csináltam...
-
deathtania
senior tag
válasz
hackeeeee #5321 üzenetére
egyetemre járok, szal por-kosz nemnagyon van, kivéve ha épp a virágaimat ültetgetem a koliban.
fóliának bármilyen jó rá (mert van pl a fényképezőm lcd-jére rakott fóliámból még két ív, és egyhamar nem fogom elhasználni), vagy a direkt galaxy mini-re hirdetettet vegyek?
tokot meg még majd eldöntöm, nem tudom milyet vegyek. hol az egyik, hol a másik tetszik...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathtania #5319 üzenetére
Ha nem ütöd vágod, akkor megvan fólia nélkül is, de ha olyan helyen dolgozol, hogy piszkos, koszos a kezed, vagy ahol sok por, és egyéb dolog lehet, akkor érdemes rátenni.
-
nggabi
félisten
válasz
deathtania #5319 üzenetére
muanyag a kijelzo. kell ra folia.
tok meg jo a szilikon meg a flippes is.
-
deathtania
senior tag
hopp. most jutott eszembe: képernyővédő fóliát mennyire érdemes ezekre rátenni? ér valami védelmet? nem mennek tönkre hamar pont amiatt, mert állandóan tapizva vannak (mmint a fólia
).
más: milyen tokot ajánlatok hozzá? sima egyszerű szilikon, vagy érdemes egy kihajtható bőrt venni esetleg? én a bőrön gonolkozom pont amiatt, mert így a képernyő is védve lenne a zsebemben, csak nem tudom, hogy a tetején a fülescsatit ki tudom -e hozni (szilikonnál tudom, hogy igen).
a mágneses tokok mágnese nem zavarja be a telókat?
jólvan, tudom, hogy túlpörgöm a dolgot, de első androidos és okostelefonom. nem szeretném, ha baja lenne -
nggabi
félisten
válasz
deathtania #5315 üzenetére
igen kártya van, hedszet nincs. blutooth igen
jó reggelt
-
deathtania
senior tag
-
nggabi
félisten
válasz
deathtania #5313 üzenetére
öröm bódottá
üdvözlünk!
-
deathtania
senior tag
na gyerekek, én most rendeltem meg egy ilyet a telenortól. ha minden igaz, akkor hétfőn megjön, és boldog gazdája lehetek
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #5310 üzenetére
(#5305) sultiii:
beállítások > összes hívás > automatikus elutasítás > pipa > Aut elutasítás lista > Ismeretlen pipa
legalábbis az sgs-en így van, a minin most nem tudom megnézni...
-
Zsolt1
tag
Szia!
Én azt olvastam itt, hogy elvileg ez megy ARMv6-on is. Ez már elég régi + semmiféle felelősséget nem vállalok érte, én nem is próbáltam ki egyrészt, mert nem mertem + nem értek hozzá. Viszont aki ezt írta, az azt mondja e szerint, hogy működik: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2295437-flash-armv6-ra-kerdes-helyett-valasz-
Ezen lehet elérni a linket: http://www.androidcampus.in/2011/10/adobe-flash-player-102-for-armv6-and.html Bocsánat, hogyha ez csak egy hülyeség, ezért is mondtam, hogy én nem próbáltam és nem is értek hozzá, csak olvastam. (És mivel a többiek azt mondták hogy nincs ezért valószínűleg hülyeség is.) Ez még az 5285-s kérdéshez válasz. -
sultiii
tag
Hello.
Bejövő privát számokat szeretném tiltani, vagyis ne tudjanak engem hívni privát számon.
Kerestem már app-okat a marketen de nem találtam olyat ami megfelelő lenne.Tudna nekem valaki segíteni ez ügyben ?
-
dia83
csendes tag
Sziasztok!
Jó hogy írtátok ezt az akciót. A vodanál 30e tudnám venni előfizetéssel, akkor már inkább független. Azt tudjátok esetleg milyen tartozékok vannak a dobozban?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest