Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi44
tag
ha egyszer download módba raktam a telót, akkor hogy tudom kiszedni belőle biztonságosan?
-
bazsi44
tag
CheckFus proginál magyar t-mobile-ra hogy keresek rá? a 3 magyar közül melyik? (a telenorost kizártam
) előre is köszi
-
bazsi44
tag
Piwi. az app nem valószínű.
megpróbálom visszarakom az alap romot, ha úgysem lesz jó, akkor kifundálok valamit. -
bazsi44
tag
üdvözletem. kis segítséget kérnék. a napokban megőrült az akksim. :\ 1 nap alatt totál lemerül. eddig 3-4napot bírt. ROM hiba nem lehet, mert rom csere után ugyanúgy rossz. feltöltöttem az akksit, és töröltem recoveryben a battery fájlt. de semmi javulás.. ötlet?
-
bazsi44
tag
ICS beta4, elvileg ma lesz letöltőlink
-
bazsi44
tag
ICS4, MIUI
Galaxy Minire. valaki látta már? vélemények, ez most beta? vagy mivan? semmit nem hallottam róla a mai napig -
bazsi44
tag
üdvözletem! olyan kérdésem lenne, hogy CM 9 Beta 3 stabil-e annyira, hogy mindennapi használat mellett is üzemeljen?
előre is köszi a válaszokat!
(erről beszélek: [link]) -
bazsi44
tag
valaki megmondaná miért kergült meg a képernyő?
hiába nyomkodom semmi.. magától lépked össze vissza.. recoverybe töröltem a wipe cachet de semmi...
-
bazsi44
tag
azt tudom hogy hivatalosan sehogy
de xdan foglalkoznak vele nem?
-
bazsi44
tag
ICS-ről tud valaki valamit? hogy halad a dolog?
-
bazsi44
tag
üdv. egy kérdés.
cm7-em van, és felraktam GO Launchert. mikor újraindítom telót, az ADW jön be, hiába állítom GO-t alapértelmezettnek. nos. legutoljára mikor jegelni akartam ADW-t, szervízbe ment a teló. bár lehet hogy nincs köze hozzá. mit kéne csinálnom, hogy induláskor egyből a GO Launcher fogadjon? -
bazsi44
tag
Előbb felraktam Firefox 9.0-t, a teló újraindult, ígyazt hittem hogy rossz, ezért letöröltem, de most a világért se akar működni a wifi
ezt hogy?
-
bazsi44
tag
üdv egy láma kérdés: a hard reset az appokat kontaktokat beállításokat is letakarítja?
-
bazsi44
tag
válasz
transmission #6234 üzenetére
1. hsz
amennyiben valami főzött cucc kell, hát.. válogatni lehet rendesen. isten az aki eldönti melyik a 'legjobb'
-
bazsi44
tag
üdv. miért van az, hogy majdnem max wifi-jelerősségen semmi netes cuccot nem hoz be a kütyü?
CM7.1 rom. Se böngésző, se market, se semmi...
-
bazsi44
tag
Dejó.
újabb probléma...
a teló most nem akarja szinkronizálni a contactsokat gmailből..
cm7.1, google accounttal beléptem, sync now, de semmi..
-
bazsi44
tag
És legközelebb (add hogy ne legyen) tudok tenni valamit anélkül, hogy lenulláznám az összes telepítettprogit,beállítást?
-
bazsi44
tag
A telefonom életre kelt!
ma felraktam a cm 7.1-et, és semmi gond nem volt vele. most felraktam egy batter calibratort, és teljesen megbolondult. az érintőkijelző szinte külön életet él.. akksi kiszedése sem segített!! mi a halál ez?
mintha a képernyő alja folyamatosan nyomva lenne vagy én nem tudom... de ilyennel még nem találkoztam!
Wipe megoldotta, bár most kezdhetek mindent előlről.. -
bazsi44
tag
szép napot
olyasféle kérdésem lenne, hogy hol lehet eltüntetni lockscreenről a hang ki/be funkciós gombot? nekem csak a feloldó gomb kell, mert van egy ICS lockscreen styleom, és fölösleges a némító/hangosító gomb. előre is köszi
-
bazsi44
tag
köszi
és a többi kérdés?
-
bazsi44
tag
bruti!
elvileg itt találsz megoldás.
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version/Google_Apps
-
bazsi44
tag
akkor tök mindegy hogy mikor milyen romot frissítést rakok, elég ha egy darab ops fájlom van?
-
bazsi44
tag
hát valamivel okosabb lettem
-
bazsi44
tag
most vagy én leszek egyre hülyébb vagy... teljesen tönkre megy a memóriám.. lehet hogy saját magamon kéne ROMot frissíteni. xD
-
bazsi44
tag
anélkül is látnia kéne.
-
bazsi44
tag
megvan. kies felrakta.
-
bazsi44
tag
hülyébbnél hülyébb kérdéseim vannak, tisztában vagyok vele. de most miért nem látja az ODIN a telót? rádugom gépre, és semmi.
-
bazsi44
tag
sokszor akartam már kérdezni, hogy mi is az a TASS.OPS fájl? mire jó, honnan szedjem le?
-
bazsi44
tag
igazad van. nem mondtam xD de rendben. akkor inkább hagyom a gyárit.
Már nem lehetett szerkeszteni
-
bazsi44
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324948
Ez a Galaxy Ace ICS 4.0 rámenne a minire?
-
bazsi44
tag
nem pont arra gondoltam, jelenleg is az van
-
bazsi44
tag
Egy talán közhelyes kérdés, de melyik ROMot érdemes felrakni mostanság?
-
bazsi44
tag
naja. most jól jönne
-
bazsi44
tag
és kész. szerintem megöltem. semmilyen gombra nem reagál, nem kapcsol be, nincs se recovery semmi...
még ha töltőre dugom se reagál semmit. -
bazsi44
tag
miért van az hogy a clock work recovery modom csupa "pötty" máshogy nem tom leírni. tisztára szétmosva a szöveg. már csak a cyanogen mod 7.1 et akarom felrakni innen: http://androidadvices.com/update-samsung-galaxy-ace-s5830-cyanogen-mod-71-gingerbread-237-firmware/3/ de mindig update abortedet kapok. pedig olyan közel..
-
bazsi44
tag
jó
bocs hogy értetlenkedek. 2.3.4 rom visszarakva innen már megoldom.
-
bazsi44
tag
először rakjam vissza 2.2.1-et?
-
bazsi44
tag
üdv. egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy bármilyen 2.3.x romot akarok felrakni telómra, a samsung logónál megakad, majd újraindul
nem tudom hányadszorra próbálom már. eddig cm7.1 volt rajta, de tegnap újraindult, és nem töltött be. megpróbáltam újrarakni, de ma még csak egyszer láttam a képernyőjét, az eredeti 2.2.1-el. próbálkozok mindenféle 2.3.x rommal, de nem tudom elképzelni hol a probléma! SEGÍTSÉG! MEG FOG HALNI A TELÓ!
-
bazsi44
tag
Üdv. rég jártam erre hál' Istennek. (ezzel arra utalok, hogy szerencsére nem volt gondom a telóval.) Most a következő a helyzet. Mikor összedugom a géppel a telót, és "Turn on USB storaget nyomok", a teló egyszer csak újraindul. Próbáltam akksi kiszedést, újraindítást. CM 7.1 Rom van rajta. mi lehet a probléma? előre is köszi a válaszokat.
-
bazsi44
tag
következő őrültséget tervem(tervezném)
WakeOnLan.nem tudom ki hallott róla, de a lényege annyi, hogy kikapcsolt számítógépet lehet vele bekapcsolni WiFin keresztül.. egyszerűen nem találok működő appot, pedig van egy pár.. itt persze a routerrel, és a biossal is bajlódni kell, de nem találok olyan fórumot, ahol segítséget kapnék a problámámra :\ ezért fordulok most ide.
-
bazsi44
tag
tudom "nem szabad" filmet nézni mini, de nem tudja valaki, hogy mik azok a videó adatok amiket elbír a teló? gondolok itt bitráta,felbontás... előre is köszi!
-
bazsi44
tag
és gmailt gondolom gépen a contacts fülnél kell a fiókomba?
és ott tudok névjegyeket egyesíteni??
update: MEGTALÁLTAM!
tényleg sokkal könnyebb köszi
-
bazsi44
tag
basszus..
összevisszakeverem megin ezt a sz@rt szokásomhoz híven.. most van ami 4x is megvan... hogy tudom letisztázni, törölni az összes névjegyet? elvileg lementettem egyet az sdcardra szal visszatudnám állítani...
-
bazsi44
tag
üdv. egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahogy a facebook profilfotókat importálni a teló névjegyzékéhez? nem mindet tölti be, és arra gondoltam, hátha van valami megoldás.. vagy csak hagyjam neten lógni, és szép lassan leszedi az megának?
-
bazsi44
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, ha google mapsen megadok egy címet, és rányomok a google navigációra, azt írja, hogy Sajnáljuk! A(z) Térkép alkalmazás com.google.android.apps.maps folyamata váratlanul leállt. Kérjük próbálja meg újból...
nem bírja a mini? vagy én nem értem... amugy cm7.1 nél hogy tudok ramot takarítani? mert 2.3.4nél ha hosszan nyomtam a home gombot, előjöttek a legutoljára használt appok, éss volt alatta egy feladatkezelő gomb, ami most nincs meg... előre is köszi a válaszokat!
-
bazsi44
tag
jóvanna... egyszer meg kellett tudnom....
-
bazsi44
tag
rákötöttem a minit egy hifire. hogy tudom kihozni az 5.1-et? cm7.1 alatt egyszerűen nem találom, holott eredetin láttam 5.1 csatornát...
-
bazsi44
tag
Usefull Modules:
cifs.ko.zip
tun.ko.zipezek a modulok mire jók? most találtam cyanogenmodnál.
-
bazsi44
tag
névjegyeket összevonni viszont már télleg nem tudk .... xD
-
bazsi44
tag
azt hiszem megvan
bocsesz.. túl sokat kérdezek... :\
-
bazsi44
tag
és azt merre találom cm7.1 minibe?
(ja a simát se tudom... xD)
de ugye összefűzi a jelenlegiekkel, nem csinál nekem még 400-at??
-
bazsi44
tag
lehet sokszor írok, de most meg van egy kis bajom a hívásokkal!
nem elég, hogy lekapott 2500ftot, most azt írja, hogy Hálózati, vagy SIM kártya hiba!!!!! NANEEEEEEEEEEE!!! :'( most legszívesebben sírnék, mer szüleim kb 3-4 órája töltötték fel a telót..... kellett nekem kib..szott frissítés cm7.1-re... hú de felrúgnám magam.
ja és a telószámokat se látom névjegyzékbe, csak fb-s címjegyzéket....
-
bazsi44
tag
na sikerült, de most a cyanogen mod logó végig megy, villan egy fekete képernyő, majd elölről kezdi... ez miért van? :\
-
bazsi44
tag
cm7.1 telepítési útmutatót tudna valaki linkelni?
-
bazsi44
tag
ma észrevettem, hogy telóm egyszer csak kikapcsolt... 44%-on volt, szal nem merült ki.. kb 20órája töltöttem, fel, és utána battery calibrationt is csináltam... kiszedtem az aksit, visszaraktam, és elvileg visszajött, de azért felraktam töltőre...
mivaaan??
-
bazsi44
tag
válasz
FET-MEN #1762 üzenetére
bocsesz, megmondanád az alap 2.2 Froyo ROM számát?
csak ha trémobilos, mer nekem is az volt alapból, és ha szervíz kell, csak legyen meg, letöltenémleírás pedig frissítéshez
http://androidunderground.info/telefonok/samsung/galaxy-mini/745-odin-leiras-samsung-galaxy-mini-frissitese-234-gingerbreadre
-
bazsi44
tag
bocsesz, az akksi kalibrálást teljes feltöltés előtt, vagy után kell végrehajtani?
valahol úgy olvastam, hogy először kalibráljam, majd merítsem le teljesen, és úgy töltsem 100%-ig, és jó lesz, máshol meg hogy először töltsem fel 100-ig, amíg baloldalt fenn a státuszsoron is megjelenik a feltöltöttség ikon, és ha 100-on van, akkor kalibráljak.. na mots melyik?
-
bazsi44
tag
Egy kérdés:
Ha CM7.1-et feltolom, attól még törölhetem az alap Launcherjét, és rakhatok helyette LauncherProt?
esetleg összes hasonló appjét cserélhetem az általam választottra, és a régit törölhetem ugye?
lehet elég láma kérdés, de MINDENT TUDNI AKAROK!
-
-
bazsi44
tag
na de akkor lecseréljem a ROMot arra amit előbb linkeltek, vagy ne?
mondjuk még van 2-3 napom, mer most adtam el a jelenlegi 2gigásSD karit, amugy is lekell majd formáznom, szal erre már nem akarok komolyabb változtatást, 1 hét alatt ígyis rootoltam, 2.3.4re frissítettem, és istentelen mennyiségű appot szedtem le.. xD
egy kérdés: kb 5percenként takarítom a Ramot, ez normális?
mindig mikor 200mega fölé megy, nem bírom ki, hogy ne állítsam le a futó alkalmazásokat, hogy hátha többet bír az aksi... valami ésszserű ötlet, hogy ezzel hogy érdemes bánni?
ahogy itt visszafele olvasgattam, látom szinte állandó problem az akksi..
én telóm 1nap alatt nyalja le a 100%ot, most battery calibratorral bűvészkedtem, kiváncsi leszek.. de szerintetek napi 2-3 óra wifi(+böngészés), meg 1-2 óra zene hallgatás, mennyi ideig tartana az akksi? igazából, én legalább 1 hetet vártam ettől a telótól, de ahogy olvasgattam, hogy 5nap is mekkora rekordnak számít, hát... 2-3 napnak is örülnék.. de semmiképp 24 óraremélem 1-2hónap, és lelkes segítője lehetek a mini-zseniknek, valamint a zöldrobi faoknak, és nem csak a kérdésekkel jövök, hanem esetleg válaszolni is tudok majd.. de ebbe az 1hétbe annyi fogalmat szedtem össze, hogy én se hiszem el.. elnézést, ha néha-néha még keverem a dolgokat..
na röviden ennyi
-
bazsi44
tag
b@sszus itt mindenkinek csak a párjának van minije? és én érezzem magam megalázva?... xD mondjuk ez az 1. zöldrobis telóm, és olvastam, hogy ez tökéletes kezdésnek, lesz még időm, majd ha belejövök...
szerk:
S5570XXKPK_S5570XXKPK_S5570SERKPK_HOME.tar egy ilyenem van meg egy Tass.ops
fájlméret: 217MBamit belinkeltél, az csak 111..
akkor először rakjam fel ezt? -
bazsi44
tag
elnézést! hülyeséget írtam...
S5570XXKPK van a telómon
szóval honnan lehet leszedni ezt a varázslatos CM7-et?
-
bazsi44
tag
KPI Romra fel lehet tolni a CM7.1-et? ha igen. adna valaki egy megfelelő letöltő linket? előre is köszi!
-
bazsi44
tag
Üdvözletem! Galaxy Mini tulajdonos vagyok kb 1hete.. és a kis zöld robival is most ismerkedem, bár nagyon rég óta istenítettem, csak a hírekből,szóbeszédekből is..
elég nagy modder vagyok, a win7-em a családba csak én tudom használni
a következő a problámám... a státusz sávon, hogy tudnék akkumlátor,wifi,bluetooth, ikonokat cserélni? sehol egy értelmes leírást nem találtam.. angolul sem..
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással