Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszer
aktív tag
-
-
trance89
őstag
válasz
bazsi44 #5878 üzenetére
emanoN v3
nagyon stabil és csak úgy hasít, a 14 toggle gomb teszi igazán különlegessé a többi romhoz képest, itt van róla pár kép a topicban: [link]
sokkal jobb mint a gyári, minden funkciója tökéletesen műkszik, CM7-es fejléc ikonokkal (amik jobban olvashatóak mint a gyári ikonok és emellett szebbek is), egyáltalán nincsenek szaggatások pl feloldáskor vagy netezés közbeni oldal görgetéskor ami mindegyik gyári romban jelen van (ez speciel engem nagyon tud zavarni) -
-
-
nggabi
félisten
válasz
bazsi44 #5393 üzenetére
resetet kéne nyomni neki.
am ha már ilyen romolós kedvedben vagy rakhatnád az újat
sokat nem veszíthetsz innentől, max bebootol
egyébként piwi is így járt (
) ezért van kiemelve h cm7ről visszatérőknek kell a reset. romolás előtt és után is. elindítod recoveryben a telót (home + bekapcs) majd factory resetet nyomsz.
-
Kris87
aktív tag
válasz
bazsi44 #1934 üzenetére
Ehhez amit szeretnél nem kell app. Rengeteg olyan weboldal van, ahonnan lehet magic packetet küldeni megadott ipcím/mac address párossal. Google első találat.
Persze be kell konfigurálni a rútert is normálisan. De ez nem az a topik... -
Pityesz78
tag
válasz
bazsi44 #1866 üzenetére
Én a következőt tettem és ajánlom mindenkinek.
Gmail fiókba exportáltam az összes kapcsolatom. Ott pár óra alatt kigazoltam átírtam a neveket egy rublikába, az egyszerű kezelhetőség végett. A telóban megjelenítési beállításokban beállítottam, a google (gmail) fiókot. A mentéseket is oda állítottam. A teló memóból töröltem minden számot. A simre csak a nagyon fontosakat mentettem fel, ha baj van csak átrakom egy másikba, viszont minden számom el van mentve a gmail fiókban. Biztos ami biztos DropBoxba mentettem egy biztonságit.Ja a FB-hoz csak telszámmal rendelkezőt kapcsoltam be.
A gmail-os névjegyzéket nagyon könnyen és gyorsan lehet szerkezteni. Összevonni, képet rendelni hozzá stb. Ha online vagy a telóval pillanatok alatt szinkronizálja. Csak arra kell vigyázni, h ne az első sorba írd a nevet mert azt nem jeleníti meg a telcsi.
-
-
trance89
őstag
válasz
bazsi44 #1709 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167750
2. 3. postban le van irva lepesrol lepesre hogyan kell felrakni
1. cwm felrakasa, odinban tass ops kivalaszt es one package modban flash
2. cm7 felrakasa recovery menubol
3. libaudio patch felrakasa recovery menubol
4. tetszes szerinti oc kernel felrakasa(748-as ajanlott) recovery menubol
5. wipe data + wipe cache a recovery menuben
6. restart system
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest