Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
Kicsirics77 #6189 üzenetére
usb hibakeresés be van kapcsolva? rakd újra a drivert (1.hszben van friss, uninstall, reboot, install, reboot), rendszergazdaként indítsd az odint, virusírtó kikapcs.
Tv: jah lehet úgy is használni (szenvedni), de gingerrel jobban járna mindenki. így vagy úgy de legalább 2.3.4-re frissítsen aki tud.
-
Kicsirics77
veterán
cannot open the usb serial port. code: 32
odinos frissítés közben
lehet láma a kérdés de a telefont már egy ideje az asszony használja
usb driver meg kies fent van win7 64 bit a rendszer -
Tv
senior tag
válasz
pelota1956 #6172 üzenetére
Nem kell azt frissítgetni, kár ezen ennyit görcsölni
Ajánlott (de egyáltalán nem kötelező) rátenni a 2.3.4-es rendszert, és ennyi. A 2.3.4 jelenleg a legmegbízhatóbb a galaxy mini-re. Ha lesz jobb verzió, akkor meg majd azt kell használni. Egyelőre csak újabb van, jobb nincs. Persze az egy jó dolog, hogy vannak olyan felhasználók, akik mindig kipróbálgatják az új verziókat, mert így kapunk újabb és újabb tapasztalatokat, hogy melyik verzió hibás vagy lassú stb..
Egyébkénk ha megveszed a készüléket akkor az bármilyen frissítés nélkül is tökéletesen használható lesz, nem kell vele kinlódni semmit, a 2.2 is tökéletesen használható ha az van rajta gyárilag.Viszont ha idegenkedsz a dologtól, akkor nem biztos, hogy egy android rendszerű teló lenne az ideális választás számodra. Ha mégis emellett döntesz, akkor szerintem itt minden segítséget megkapsz a használatához.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
A 2.3.6-nál mivel lehet screenshot-ot csinálni? (Arra gondolok mint a 2.3.4-nél a home + vissza gomb nyomni.) -
Dexar007
veterán
Sziasztok,
van valami jó gps mini-re ? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pelota1956 #6172 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz, ezt úgy mondanám, hogy ajánlott... De ha megfelelően működik a rendszer, akkor nem feltétlen muszáj ráhúzni az új romot (rendszert).
Csak hát érdemes frissíteni, főként főverziókat, tehát 2.2-ről 2.3-ra, meg ilyesmi.. De a gyári 2.3.4 is már erre a telóra is szerintem elég jó.
Azt nem tudni, hogy meddig megy el a hivatalos frissítés.. Mert ugye 4-es Android erre a telóra nem lesz hivatalosan elérhető.
Rendben, csak nyugodtan, ha tudok, segítek.
-
Krisszer
aktív tag
-
pelota1956
csendes tag
válasz
hackeeeee #6169 üzenetére
Kedves hackeeeee !
Igen,a frissítést úgy értettem,hogy a számítógép alapú telefon egy állandóan fejlődő rendszer,amiben megjelennek új lehetőségek és esetleg frissíteni "kell" !
Már csak az önbecsülés,meg a topiclakó Kollégák késztetése miatt.Majd,ha megvettem a Minit-t szerintem Tőled,tudásod miatt,az elsők között fogok segítséget kapni,ha nyilvánosan "igénylem".
Tisztelettel:
pelota -
zso73
veterán
válasz
pelota1956 #6166 üzenetére
A frissítés miattunk van, de nem kötelező. Én örülök, hogy törődnek velem, és nem fagy a telefonom le, mert szar OS van rajta. Hiába a prémium készülék, ha 2000-es fejlesztésű rendszeren fut minden...................
A feleségem is most fog váltani E52-ről, ami egy hetet bír ki sok beszélgetéssel is. Vígasztalom, hogy meg fogja szeretni, mert minden egyszerűbb androidban ! Nem kell feltétlenül fizetni mindenért! (ingyenes alternatíva.) Amit kigondol, már valaki megcsinálta alkalmazásban......... Amikor az emailból kiveszi a címet, és megkeresi neked,vagy a határidő naplóból ugyanez........Amikor számlát fizetsz QR kóddal.........Megkeresed a kedvenc számod a neten, úgy, hogy szól a rádióban.............. Nagyon jó lesz a mini is.
A frissítésre meg. Netquin firewall 3G letiltva, és csak wifi engedve. Utána minden alkalmazást autó frissítésre tenni. Marad egy pár progi, ami nem frissül magától, de az pár perc lesz. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pelota1956 #6166 üzenetére
"állandóan frissíteni" ?!
-
pelota1956
csendes tag
válasz
Krisszer #6163 üzenetére
Kedves Krisszer !
Nagyon nehéz megszoknom,hogy a telefonok számítógépek lettek.
Megjelenése óta Nokia 6310i-t használok és 95%-ban tökéletes most is.
Én főleg telefonnak használom a telefont.
Érdekel a fejlődés az Androidra-ra kívánok tenni,és utánaolvasva
megértettem,hogy a A.2 = telefonok; A.3 = táblagépek; A. 4 = táblagépek és more...A Mini nálam nem főleg pénz kérdése,hanem elhatározásé,hogy most olyat
vegyek,relatívan kivételesen,amire nincs is szükségem "igazán".Vásárlás után fog kiderülni, hogy a szükség hozta az igényt vagy
igényem lett egy szükségesre.
A Mini-ben érdekel : GPS,Wifi,e-mail.
A Mini-nél furcsa lesz : állandóan frissíteni, 1-3 nap használati idő(6310i után ,mellett!!!).Tisztelve a "tudós topiclakókat":
pelota
-
Krisszer
aktív tag
válasz
pelota1956 #6148 üzenetére
Én meg azt tudom,hogy cyanogenmoddal megy a 4-es android
Bódogot!
-
trance89
őstag
-
csontho
tag
Tudnátok adni cyanogen mod linket Minire?
mert én találtam egy oldalt, ahol elvileg kimondottan mirire tudnek romot szedni!
Csak az nem volt jo mert, cyanogen mod 7.2 RC1 - RC4 ig vegigprobaltam, de nem ment.
Telepites ment csak a bekapcsolasnal cyanogenmodromot kiirta
majd utana 10 perci csak egy Android feliratot lehettett látni a képernyőn.
Kérlek irjatok linkeket működő CyanogenMod romokat!! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pelota1956 #6153 üzenetére
Nos, asszem nggabi írta korábban, hogy a szervizesek is ODIN-nal frissítenek.
Mellesleg, ha felhasználói szint megvan (nem elméletileg) akkor a leírás szerint Te magad is simán tudod frissíteni a készüléket.
De, ha beviszed márkaszervizbe, valószínűleg ott is megcsinálják minden gond nélkül.
-
pelota1956
csendes tag
Kedves Tv !
Egyszer vizsgáztam,és mondtam a Kollégámnak,hogy könnyű volt,mire Ő:"Ja,aki tanult,annak könnyű!".
Számítógép felhasználó vagyok csak,és minden tiszteletem az itt nyilatkozó topiclakóknak,hogy ilyen okosak.
Én rettegek az olyan dolgoktól,hogy KIES-t ajánl a Mini kézikönyve,nincs MInim (egyelőre),de már olvastam,és itt hallom,hogy az 100% gáz és ODIN kell.Az ilyenek engem sokkolnak és elbizonytalanítanak.
Kinek higgyek?
Be fogok menni a S szervizbe és vásárlás előtt megkérdezem,hogy felteszik a 2.3.4-et vagy nem?
Ha nem,nem fogom megvenni,mert tisztelem a számítástechnikát és tudom,hogy egy rossz katt is okozhat bajt !Boldog Karácsonyt,most díszítem a Fát:
pelota -
Tv
senior tag
válasz
pelota1956 #6148 üzenetére
Üdv
Elvileg bármely Samsung szervízben ingyenesen feltelepítik a 2.3.4-et a telóra tudtommal, bár ehhez be kell vinni a készüléket, vagy a vásárlás helyszínén kérni, hogy küldjék fel a szervízbe frissítésre (bár ezt indok nélkül nemtudom mennyire hajlandóak megtenni a szolgáltatók). Egyébként teljesen jogos, hogy első androidos telefon vásárlása esetén nem akar az ember otthoni szoftverfrissítéssel kezdeni ( attól függetlenül, hogy nagyon egyszerű dolog maga a frissítés).
szerk.: Boldog Karácsonyt mindenkinek
-
lizakattila
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
pelota1956
csendes tag
válasz
Krisszer #6145 üzenetére
Kedves Krisszer !
Sajnos nem értem,hogy:
",,,nekem meg az Android 4 teljesít szolgálatot."
Bocsánat.
Valóban kezdő vagyok e téren, évek óta nagy megelégedettséggel Nokia 6310i-t használok.Érdekességképpen megemlítem,hogy városomban azt tudják a szolgáltatói márkaeladók,hogy csak 2.2 gyári op.r-rel várható szállítás,jelenleg Nekik csak 2.2 van.
Pedig a kiváló 1. hsz. azt tudatja velem,hogy kell már léteznie "gyári 2.3.4-nek is".Boldog Karácsonyt !
Pelota
-
Krisszer
aktív tag
válasz
pelota1956 #6135 üzenetére
Hali. Nekem meg az android 4 teljesít szolgálatot
-
Krisszer
aktív tag
Felraktam a cm9.0.0-t
-
nggabi
félisten
válasz
pelota1956 #6139 üzenetére
mi köszönjük h előbb próbáltál utánanézni dolgoknak és csak utána kérdeztél
ritka itt az ilyen...
-
pelota1956
csendes tag
Kedves
hackeeeee
és
nggabi !Köszönöm a két gyors választ,amikor átfutottam a 6100 hsz-t,érzékeltem a hozzáértéseteket!
Köszönöm.
Feldolgozom a tanácsaitokat! Ismét elolvasom az 1. hsz-t ! -
nggabi
félisten
válasz
szia.
teljesen mindegy h mivel kapod és h milyen szolgáltató romját rakod rá. itt nem módosítják a romokat a szolgáltatók, tehát egy telenoros minire rárakhatod a vodás romot (ettől nem lesz független). a lényeg h hazaviszed, lefrissíted a legújabbra és kalap kabát
örülsz, gyors lesz, szép... a többi benne van az 1. hszban, vagy ha még mélyebben olvasnál nézz rá a galaxy s 1.hsz-ra.
Itt okos emberek egyre újabb op.rendszereket tesznek fel a móka és egyebek miatt.Ezen tennivaló a hozzászólások felének témája.
miről beszélgessünk egy telefon topikjában? az időjárásról?
egyébként nem a móka miatt, 1.hsz > benne van az indoklás h miért.
csontho: ha vmi nem megy visszaraksz egy gyári romot odinnal. téglát elvileg nem tudsz csinálni belőle ha figyelmesen lépésről lépésre haladsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
1. hsz.
-
csontho
tag
Hali!
Ha a cyanogen mod telepitese közben elrontok valamit mivel tudom visszaállitani a rendszert?eredetire?
-
pelota1956
csendes tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
Régen jártam e fórumokon.Korábban Nokia E52 miatt voltam kíváncsi a véleményekre,mivel hallottam relatívan rossz dolgokat arról,kivártam, és most felkeltette az érdeklődésemet az Android és a Mini.
Átfutottam cca 3 nap alatt a 6100 hozzászólást.
Eredmény:
Tök jó a készülék.
Tudomásul kell venni,hogy ezen új generációsok 1-3 nap akkumulátor élettartamúak.
Itt okos emberek egyre újabb op.rendszereket tesznek fel a móka és egyebek miatt.Ezen tennivaló a hozzászólások felének témája.
A KIES bár legális,nem jó. AZ ODIN a megoldás.Legyen szíves valaki tájékoztatni,hogy a kék hajócsavar brigádnál mi a legfrissebb szolgáltató függő op, rendszer,amit már árulnak,elérhető?
Ma 3 helyen néztem a városomban és itt mindenütt csak 2.2-est árultak.
4000 hsz. elolvasása után azt látom,hogy az ínyenceknek is elég a 2.3.4 !
Egyelőre nem érzem magam erősnek 2.2-ből 2.3.4-et csinálni !Van időm várni és a kedves tanácsukat is várom:
pelota1956 -
csontho
tag
Hali!
Ha a cyanogen mod telepitese közben elrontok valamit mivel tudom visszaállitani a rendszert?eredetire?
-
azoltan88
tag
Sziasztok! Hogyan lehet kikapcsolni a netet ezen a telón? Csak wifi kell. Köszi
-
Lasy
veterán
válasz
molnarpeter #6124 üzenetére
jól tudod.
Én is így hallottam.Piwi
root sem lesz nehéz. -
bazsi44
tag
üdv. miért van az, hogy majdnem max wifi-jelerősségen semmi netes cuccot nem hoz be a kütyü?
CM7.1 rom. Se böngésző, se market, se semmi...
-
Piwi
veterán
KT1 rom sikeresen felrakva
minden apróságnak tudok örülni -
FET-MEN
veterán
A SAMSUNG hivatalosan azt mondta hogy magyarországi ICS frissítésről nem tudnak.
-
Piwi
veterán
Jelentem megjött a mini a szervizből
felraktam töltőre és már mehet is a rom(b)olás -
flash-
veterán
Az imént tettem fel Galaxy minire az assassin's creed-et és csodásan működik!
nem gondoltam volna hogy akadásnélkül menni fog!Viszont a Sims 3 az inditási logó után kilép..
több változatot is próbáltam,egyikkel sem megy...
android 2.3.6 van a telefonon..Van nektek olyan változat ami nem lép ki?
-
trance89
őstag
válasz
krisz1019 #6112 üzenetére
ha 2.2.1 androiddal kaptad akkor az legyen a legelső hogy rászúrod gépre és frissíted, ha még nem csináltál ilyet akkor szedd le samu oldaláról a kies-t és az felrakja gari vesztés nélkül a legfrissebb elérhető szoftvert
a 2 napos üzemidőn pedig ne csodálkozz egy okostelefon esetében, főleg ha agyon van nyomkodva
progikat pedig olyanokat tegyél fel amik neked kellenek, felmész marketre és válogatsz
vagy esetleg ha megmondod hogy milyen funkciók betöltésére kellenek cuccok akkor tudunk ajánlani -
wwenigma
Jómunkásember
Alkalmazasok App backup restore, névjegyek gugli sync, hivaslista+sms pedig backup2gmail. Titanium backup viszi a szemetet is 2 rom kozott... mentettállás meg engribördzben igyjart.
-
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
1-2 hete vagyok galaxy mini tulajdonos.Első androidos telefonom,tehát még csak ismerkedünk.
Melyik alkalmazásokat érdemes leszedni róla a marketről?
Normális,hogy max 2 napig bírj az aksi?Mondjuk elég sokat nyomkodom,jönnek napközben az emilek,stb.
A futó alkalmazásokat hogyan tudom bezárni?Van hozzá vmi alkalmazás azt hallottam.Azon kell állítani vmit?Vgay leszedem,aztán végzi a dolgát?
Köszönöm!
Minden hasznos infónak örülök! -
bazsi44
tag
Dejó.
újabb probléma...
a teló most nem akarja szinkronizálni a contactsokat gmailből..
cm7.1, google accounttal beléptem, sync now, de semmi..
-
bazsi44
tag
És legközelebb (add hogy ne legyen) tudok tenni valamit anélkül, hogy lenulláznám az összes telepítettprogit,beállítást?
-
bazsi44
tag
A telefonom életre kelt!
ma felraktam a cm 7.1-et, és semmi gond nem volt vele. most felraktam egy batter calibratort, és teljesen megbolondult. az érintőkijelző szinte külön életet él.. akksi kiszedése sem segített!! mi a halál ez?
mintha a képernyő alja folyamatosan nyomva lenne vagy én nem tudom... de ilyennel még nem találkoztam!
Wipe megoldotta, bár most kezdhetek mindent előlről..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Canon EOS DSLR topic
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia