Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
válasz
hackeeeee #4544 üzenetére
Feljebb akartam venni, be is léptem a menübe viszont a "[5] AUDIO" menüpontba nem tudok belépni az összes többibe igen. Teló rezgőn volt, kivettem, hogy hang legyen rajta, úgyse megy, újra indítottam a telót, de még így se tudok belépni a AUDIO menüpontba. Valami tipp esetleg
Gyári 2.3.4 van fenn KQ4.
-
FET-MEN
veterán
válasz
kisgyerek85 #5088 üzenetére
vidd be szenyába.aztán föltolják gingert.vagy csináld meg checkfussal.
-
daniele
aktív tag
válasz
wandor0930 #5081 üzenetére
Állítsd át ékezet nélkülire a karaktereket hátha...
-
nggabi
félisten
válasz
kisgyerek85 #5080 üzenetére
neked nem galaxy ace telód van véletlenül?
a minin nincs ilyen hiba, vidd szervízbe h frissítsék fel a softot. esetleg a beállítások névjegy build számát beírhatnád még hátha többet tudunk mondani. lehet még hálózati hiba is, melyik szolgáltató? 3g-ről rakd át 2g-re az is segíthet.
wandor0930: tényleg érdekes. magától nem szokta átállítani...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wandor0930 #5081 üzenetére
MMS-ben küldi el a több üzenetből álló sms-t? Az érdekes.
-
wandor0930
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül nem lehet beállítani valahol hogy mekkora lehet max az sms kiterjedése?
Hosszabb sms-nél egyszer csak kiírja hogy átvált multimédia üzenetre, de az drága is meg nem is mindenki tudja olvasni.
Az nem lenne probléma ha több smsben küldené el, de semmiképp ne multimédiásban. -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Mivel 5000hozzászólást nem volt kedvem átfutni és egy gyorskereséssel sem lettem okosabb ezért felteszem a kérdésemet
Engem annyira nem hoznak lázba a telefonok ezt is csak azért vettem, mert szolgáltatót váltottunk és inkább vettem egy ilyet mint a régit kódoltattam volna ki.
Különösen mással nincs is bajom csak egy dologgal, de az néha az idegeimre megy.Telefonálás közbe néha váratlanul jön egy akkora recsegés a fülembe, hogy lepadlózok tőle, ezt többször is csinálja egy pár perce beszélgetés közbe.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata vele? Lehet valamit tenni? Vigyem vissza, mert még garanciás? -
sultiii
tag
Aha értem kösz mind kettőtöknek, és hogy tudnám esetleg felpakolni rá a gyári rom-ot ? vagy a legfrissebb hivatalos a frissítést a minire, szeretném frissíteni vagyis "újratenni" mert nyár vége fele felpakoltam egy 2.3.4 et de már kicsit nyögvenyelős és az utóbbi 1-2 hétben nagyon megszerette az akksit. Este 11 kor ráteszem töltőre, reggel 6 kor leveszem de d.u 2 re már csak 30% maradt szóval valami eszi de nagyon
U.I: trémobilos kellene
Kösz!
-
nggabi
félisten
válasz
sultiii #5075 üzenetére
a tw-t ugyan le lehetne szedni de vmiért eléggé allergiás rá a cucc... múltkor vmi samsumg szolgáltatást fagyasztottam és már el se indult utána úgyhogy csak óvatosan.
ahogy hackee is ajánlotta tölts le egy launcherpro-t vagy egy zeam launchert a marketről, nyomj egy home gombot jelöld be alapértelmezettnek. ha újraindítod a telót már nem a tw fog elindulni.
-
sultiii
tag
Erre.. tudna nekem valaki esetleg egy választ ?
-
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN #5067 üzenetére
na jó egy utolsó ötlet: tallózz be odinban one package-ba egy multi csc-t és utána nézd meg h mit csinál. pl a kpi 4 fájlos romjának csak a csc részét rakd rá. ha ez után se lehet átváltani akkor adok kölcsön egy kalapácsot
am jó ez a gingerdx
én is raktam fel vmelyik nap x10 miniprora
-
arany1989
tag
Ha valaki valami jó ROM-ot keres, akkor tudom ajánlani a legújabb és szerintem a legjobb emanoN-t.
A procit 806Mhz-ig lehet húzni, és hihetetlen simán megy rajta minden.
A Need for Speed Shift még sosem futott ennyire simán a Minimen.
Csak ajánlani tudom! -
nggabi
félisten
válasz
hackeeeee #5050 üzenetére
FET: a vége azért nem lenne rossz ha TMH lenne
a checkfus által ajánlott TMH-s romot töltötted és utána próbálod átállítani? fogadok h nem
am a KS7 vmelyik nap úgy szaggatott mintha 10MHzen járna a proci. restart megoldotta... meg ma lefagyott hívás közben, se kép se hang aztán magától észhez tért... ezt én nem láttam, gondolom egy phone fc lehetett...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #5041 üzenetére
Tökmindegy..
Flash-eled, feltöltöd max-ra, utána törlöd a batterystat.bin-t, reboot, visszatöltöd maxra, utána lemeríted, kikapcsolva töltöd max-ra, Én ezt megcsináltam háromszor, most már beállt.
Bugos, hát nggabi-nál nincs vele probléma, Én ugye visszatettem a vodkás gyári 2.3.4-et.
-
FET-MEN
veterán
sztetek lesz hivatalos magyar 2.3.5 a telóra??
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nézegettem alternatívákat a hangerő növelésére, de lényegében a leg"értelmesebb", és leghasznosabb az a szervizmenüs megoldás...
-
Pityesz78
tag
hú de rég jártam erre
Van valami új KS7 conservative SetCPU-óta?
Nekem OK, icipicit lassúbb, cserébe stabil és aksi is jobban bírja.
Akkor meg minek kérdezem mi?szerk: Ja igaz sok zenéhez nem jó ez a setting
szerk2: Ja ha van olyan user aki blúcuccon át tudja tolni a gps-t egy notira az homályosítson fel, h miként, mert már 3 appz-al is próbáltam
-
sultiii
tag
Hello.
Valaki tudna ajánlani nekem egy csupasz adroidot amin nincs rajt a "táccs víz" és stabil vagyis nincs tele kellemetlen hibákkal.
Előre is kösz ! -
ChD
tag
válasz
hackeeeee #5028 üzenetére
Hali!
Nekem még a világ végén (egy tanyán, kb 4 km-re a legközelebbi várostól ami Túrkeve), ahol másoknak még térerő is alig akad a trés és telenoros készülékeken ott is 3g-m van a minin
Szóval a készülék képességei is jók , mert régebbi nokiákat használ a rokonság, mondván azon legalább van egy vonás térerő... na minin átlagban megvan 3 vonásTrémobil & Galaxy Mini áj láv it
A CM7 Music Edition 1.1 nagyon jól dolgozik, most már napok óta, akku is nagyon jól bírja, minden stabil és jó
Ez végre bevált
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem Nekem volt vele gondom, h1n1-nek nem ment... Én már nem tudom, hogy mibe futottam bele.. Az a lényeg, hogy Nálad hasít!
Nekem 3G-n ment Vodán a net, 2G-vel nem próbáltam.
(#5023) csomi3: Én ilyet nem tapasztalok, pedig van amikor kicsit erősebben nyomom, van amikor nem.
-
törölt tag
Most hogy nyomkodtam kicsit unokahúgom miniét, észrevettem hogy ha a kijelzőhöz nem vaj puhán érek hozzá (tehát nagyon pici nyomást gyakorlok rá) akkor a kijelzőnek a közepén egy ponton eltorzulnak a színek.
Ugyan olyan jelenség mint amikor az LCD monitort benyomjuk az újunkkal.
Érdekes hogy ez nem ott keletkezik ahol megnyomjuk a kijelzőt, hanem mindig a megjelenitő közepén.
Ez most csak azért van mert plexi touch screen, vagy más oka van?
Valakinek csinál ilyet, teszteljétek már le légyszi. -
nggabi
félisten
hackee: kipróbáltam neked telenoros kártyával a mobilnetet ks7-en. megy 2g-3gn egyaránt, még a kikapcsoló menüben is működik a váltás...
mi volt ezzel a baj?
h1n1: online apn-t használsz? telenor? töröld ki a hozzáférési pontot és csináld újra a telenor.hu szerint. esetleg régi a simed még az lehet gond...
-
daniele
aktív tag
-
Indy69
aktív tag
Mint látom elég nagy a különbség kinek mit bír az aksi ,de az enyém a nyomába sem ér a tietekéhez képest ,ergo pár nap próba másik aksival aztán írok a Samsungnak ha nem bír legalább egy napot töltés nélkül.
-
kacsuszka
aktív tag
hali
telenoros készülékemet szeretném 2.2ről egy őjabbra frissíteni.
kiesen keresztül megy már vmi frissebbre?
mit ajánlotok?(honnan töltsek mit stb.)előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest