- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Phreetsie #1393 üzenetére
Passz, én is csak itt olvastam, hogy D-t a voda ad. De Te meg írtad, hogy a Tiéd T-s és D-s.
Nekem a Nexus hátlapján volt NFC chip, de az S3 hátlapjában nincs.
Szerk.:
drmotto
Nem-nem
Idézet a tesztből...
"Az pedig szintén érdekes információ lehet, hogy a Vodafone-nál az S6500D, tehát az NFC-vel felszerelt verzió kapható." -
RAID 2
aktív tag
válasz
Phreetsie #1384 üzenetére
Örülök, használd egészséggel.
Szerk.:
sebgutkopf
Gondolkodtam, hogy válaszolottál...
Írtam, én hogy nekünk kell fejleszteni?!? "Én sem vagyok rom készítő, mindössze élek az ülembe hullott lehetőséggel." Tehát felhasználok és örülök, hogy amit a Samu/Google nem tett elérhetővé számomra, azt a felhasználó-hekkerek megoldották!
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Phreetsie #1374 üzenetére
Én elfogadom, hogy alap dolgokra használod a telód, meg nem is szólók/szólhatok abba, hogy mire is használd. Csak megjegyeztem, hogy azért ezen telefonok alap netes dolgokban teljesen jól kiváltják a PC-t/laptopot.
Fele annyit sem használom a lapot amióta van androidos (Nexus S, S3) telóm.Szerk: Én sem azzal kezdem, de ha szükség van rá, miért ne?!
Más: Én is fontolgatom, hogy beruházok T-nél egy ilyen kis gépre. Eladtam a Nexus-t, fölösleges volt, második telóként használtam. Viszont annyira megszoktam az androidot, hogy mindenképp egy droid kell, kicsi kijelzővel. Havit 10-15 percet használom csak.
Szer 2.:
drmotto.
Sejtettem, csak nem voltam biztos benne. Köszi. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Phreetsie #1358 üzenetére
Öregemnek ace van (az első), fiamnak mini2 (nekem meg most épp off topic márka). A két készülék kijelzője max felbontásban tűnhet hasonlónak, az ace kijelzője sokkal jobb. Mondjuk a legfeltűnőbb különbség, hogy a mini2-n a színek invertálódnak és igazán telt színeket se tud sehogy produkálni. Az ace kijelzője igazi színeket is tud, oldalról is látni, szóval nem egy liga.
Az egy más kérdés, hogy belső tárhelyben és ram-ban is jobban áll a mini2. Egyébként szerintem egy kellemes kis szappantartó a mini2, igaz a kijelzője erősen véleményes, a led világítást és az AF-t is lespórolták a kamerájáról (ami konkrétan egy hulladék), de maga a működési sebessége számomra kellemes meglepetés. -
kengyel
nagyúr
válasz
Phreetsie #1358 üzenetére
Őszintén mondva nem láttam az Ace kijelzőjét, ezért összehasonlítási alapom nincs. Én is mindkettőt a T-től rendeltem . Szerintem abban az árban egy egész kis korrekt telefont kapsz. Még a hangja is meglepett milyen jól szól. Hamar csatlakozik Wifire ,jó benne a GPS már ha használni akarod, és a nejemnél átlagban 3-napot elmegy egy töltéssel.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Phreetsie #1356 üzenetére
Jó ne várj egy S3-as minőséget ,de szerintem jól néz ki. Napfényben viszont adni kell egy kis kakaót neki hogy rendesen lásd a kijelző tartalmát. De ezzel szemben nézni kell az árát is. Viszont a hardver 2.3.6 szerintem teljesen rendben van. Gyors és a napi feladatok ellátására tökéletesen megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest