Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
András1980 #1681 üzenetére
MMS letiltás: Létrehozási mód "korlátozva". (mms létrehozási módja üzenet írásához).
MMS Fogadásának beállításáról bővebben: http://androidhungary.com/2009/09/vodafone-t-mobile-es-pannon-mobilinternet-beallitasa-android-telefonon/
Illetve googleba keresgélj (sok magyar, és külföldi találat van mms hibákra, de szinte mindre találtak megoldást is). -
Victoryus94
őstag
válasz
András1980 #1678 üzenetére
Telenornál működik jól, de az szolgálató honlapján elérhetők a beállítási adatok, melyeket speciális sms-ben is kiküldenek.
http://www.telenor.hu/beallitasok/android
Azt hogy sms/mms/e-mailként küldje-e a progi az smst, az üzenetek menüpont beállítása alatt találod meg.
Bár én még soha nem kaptam mms-t új telefonomon, áprilisi tréfának is gyenge lenne, hogy pont az android ne tudná kezelni.vzoli1987
Ha egyszer azt írják, minden androidos eszközön.. akkor működik.
Egyébként erre még alkalmazások sem igen vannak. Csak annak érdemes feltenni, aki alkalmazás fejlesztő. Az viszont tudja magától is, hogy működik-e a telefonján.Elvileg fel lehet rá rakni, de kb semmit nem fogsz tudni csinálni megfelelő driverek, és alkalmazások hiányában. (én kipróbálni sem merném.. értelme sincs, bár az ubuntu felület tetszik.)
-
ComptonLA
tag
válasz
András1980 #1485 üzenetére
Egyszerűbb, ha főképernyőn csinálsz egy olyan mozdulatot, mintha pl böngészőben le akarnád kicsinyíteni az oldalt és máris lehet törölni a fölösleges főképernyők számát menüben mászkálás nélkül.
-
törölt tag
válasz
András1980 #1485 üzenetére
Hali!
Főképernyőn, a bal alsó funkció gomb (menü, bár nem tudom mi a rendes megnevezés), majd szerkesztés. Itt tudsz törölni vagy hozzáadni oldalakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest