Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asdf_
veterán
válasz adam320 #2600 üzenetére
Elkepzelheto, hogy tevedek (sot) de DLNA-ban nem sima bitstream megy veletlenul? Tehat a telefon nem dekodolt cuccot tol a lejatszo fele, hanem siman csak a file-t, mintha egy fileserverrol jonne? Ha igen, lenyegtelen, hogy kepes-e a telefon lejatszani fullhd-t, leven csak magat a file-t tolja kifele.
Jack dugon nem tudok rola, hogy lenne video kimenet (de meg ha lenne is, a kimenet analog, igy kenyszeruen a tv is, ez rogton meghatarozza a savszelt, igy az atviheto felbontast is, megintcsak tokfolosleges oda a fullhd.
No meg hogyan kerul a fullhd cucc a telefonomra? A gepemrol. Akkor meg minek streameljek a telefonrol, ha tudok a geprol is?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz adam320 #2604 üzenetére
De az nem full HD, hanem a képernyő natív felbontása, vagy a natív felbontása 576i-re skálázva. Ilyet a Nokia N95, C7 és az N900 is tud. A képminőséggel annyira nem vagyok megelégedve.
A telefon hivatalosan 720p-t tud. Elvisz még alacsony bitrátájú 1080p-t, de arra nem kell építeni. Szerintem a 720p is bőven sok ekkora kijelzőn, bár jól mutat.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz adam320 #2604 üzenetére
Utánam már leírták mi a gond vele, légy tárgyilagos nehogy valakit tévútra terelj a telefon képességeivel és annak kihasználási lehetőségeivel kapcsolatban. Egyébként még drágább telefonok sem valóak médialejátszásra tv-n, max kényszermegoldásból, vagy a saját felvett videok lejátszására. Mondjuk a saját video lejátszására ace 2 esetében az általad linkelt megoldás is elég, mert nem vesz fel jó minőségben videot, de akkor így is írjuk le.
-
Lajkó
őstag
válasz adam320 #2612 üzenetére
Ha esetleg beszerzed, akkor érdekelne egy vidi, vagy valami rövid szösszenet, hogy miként szuperál!
DLNA meg ezek a kábelek is még talán akkor jöhet szóba, amikor mondjuk olyan helyre mész, ahol meg akarsz valamit mutatni a nagyérdeműnek (akár filmet is...) és pont akad ott egy tv ami "képes"! Vagy ha olyan géped van, ami boot-oláskor is felkapja a maga kis 2-300W-ját, és nem sajnálod a telódat erre a célra beáldozni hisz amúgy is ezért(is) vetted!
-
quailstorm
nagyúr
válasz adam320 #2609 üzenetére
Először is, a galaxy S veri az Ace 2-t, de ez magánvélemény. Natúr számításteljesítményben nyílván nem, de számomra értékesebb. Hardver ugyanaz mint a nexus s, eredmény Cm10.1 100%-os... Egyébként gyáriban ott tart mint ez, 2.3.6+feature pack. Viszont van benne egy ultrajó klasszikus GPU ezerszer jobb játékompatibilitással. Hogy az analóg TV-out miért kellett, azt nem tudom, de jó hogy egyáltalán valamilyen van. Nagyszülőnek családi képet mutatni jobb. Telefon kicsi, gépet nem viszem a hátamon, laptop nincs.
A mostani középkategóriával az a bajom hogy vagy intel atom, vagy mali 400... Akkor inkább várok.
(#2611) Peat: amin fizikai HDMI dugalj van azok alkalmasak. -
Peat;)
veterán
válasz adam320 #2636 üzenetére
+200 mhz, +0,2" és by mobilarena:
Advance: A hátlap alatt egy 1500 mAh-s lítium telep szolgáltatja az energiát és nem is olyan rosszul. Mivel nem csúcshardver van beépítve, illetve a kijelző sem kistévé méretű, ezért egészen takarékosan üzemel a telefon. Átlagos használattal a 2 nap nem elérhetetlen és még erősebb használattal is meglehet a 1,5 nap, ami ha nem is kiemelkedő, de azért egész normális teljesítmény a mai mezőnyben.
Ace 2: A hátlap alatt egy 1500 mAh kapacitású lítium-ionos akkumulátor lapul. Tapasztalataink alapján egy feltöltéssel, masszív használat mellett este már enni kér a mobil, átlagos terhelés mellett azonban másfél-két napig is elbotorkál.
Nekem nincs csak ace2, de ez alapján is olyan érzetem van hogy nem ez a kijelző a siker útja. De ez nem is zavar, használható az a lényeg. Az akksi általános probléma és egyre inkább az lesz, már kapható külső akkumulátor pár ezer forintért 4-5000mah-es, arról fel lehet tölteni azért kétszer egy telefont.
-
Wa2x_
veterán
válasz adam320 #2654 üzenetére
OFF: Egyrészt egy hsz.-a sem volt még a topicba (én nem emlékszem rá) és ezzel nyit ahelyett, hogy visszaolvasna... a reagálásom nem sértő szándékú volt, másrészt ez nem a SGS2 topic, harmadrészt már lerágott csont az infó. Úgyhogy mielőtt kárózna/káróznál figyelmesebb legyél.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
válasz adam320 #2659 üzenetére
Egy, szerintem dolgozd fel az előző hsz.-em jobban, mivel én tisztában vagyok azzal amit írok és hogy mire volt a "kárós" válasza.. ezért is írtam, hogy nem sértő szándékú volt. Kettő, te nekem ne.. ütni a szövegem? Mi vagy te kisgyerek?.. omg. Harmadrészt, nem vagy te itt az igazságosztó, szal ha nagyon az érzékeny lelkébe gázolt a hsz.-em, akkor elnézést kérek érte és majd vele megbeszélem, pont.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest