- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem igazán szoktam ezzel foglalkozni, de nem is nagyon tudnék. Elég sűrűn megy végig teljes töltési periódus a használati szokásaim miatt.
Elhasználódás biztos van az évek során, de nálam még sosem volt gond akkumulátorral. Ettől függetlenül mindig evidenciában tartom, hogy beépített telepre 2 év garancia szokott járni. Amennyiben az adott készülékre is 2 év garancia van.
Szerintem letolsz egy teljes töltési periódust, utána pedig egy másik, hasonló applikációt (vagy akár ezt is újra, adat eltávolítás után törölve) gyanítom tök más adatot fog mutatni.
Szerk.:
Egyébként a diagrammot elnézve elég fura lenne másfél hónap alatt ilyen elhasználódás. Már ha jól értelmezem, annyira nem ismertem ezt a programot.Azt sem tartom teljesen normálisnak, ha valaki többször rátölt az akkumulátorra. Mármint elhasználódási szempontból nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest