- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
Messenger nem lehet csak a samsung saját billentyűt használni? hogy lehet google bill-re váltani? alk belül meg sem jelenik a samsung bill? hogy lehet letiltani?
-
noezmegmi
tag
Neked egy jó fényképező app kell
[Open Camera] itt mindent tudsz állítani még a tükrözést is ki lehet kapcsolni! Egyetlen hiba a külső kártyára nem ment, ír valamit hogy engedni kell, de nem jöttem rá hogy mit. Ha ebben tudnál segíteni akkor nagyon jó lenne
Keresek képeknek tárhelyet, akinek van ötlete az ne fogja vissza magát -
noezmegmi
tag
válasz
zolikaDB #1194 üzenetére
Nekem kicsit csalódás volt a A7 2018, elsőre.. főleg az aksi amivel nem vagyok barátságban, második a fényképező. Minden telefont ezt is szokni kell és már kezdem kapisgálni mivel lehet növelni az aksi nem túl szerencsés méretét. Nekem előtte J7 2017 volt azzal nagyon jól elvoltam csak a 16Gb belső ami nagyon kevés. Na de kérem a Samsung az tudja mivel kell szivatni az embereket
ennek veretes hagyománya van és igazából a felső szegmens felé terelgetés az egyetlen oka.
Ami A7 felé kedvez a normális és még kezelhető méret, kedvező ára. Gondolom látod itt nincs komolyabb hiba A50 - 70 azért ott a vételi gyengeség az jelentkezik rendesen. Képeknél vicc A7 és A50 hatul u.a kamera van. Ami nekem előny az előlapi led lámpa vagy villanó ja és engem nem érdekel a felső káva szélessége ez egy divat baromság.
Nekem a legfontosabb a dual Sim + Micro sd ezt jelenleg egyetlen gyártó tudja és azért néha jack csatlakozó sem hátrány -
noezmegmi
tag
Nekem ma előjött egy érdekes hiba gyári fényképező beállítása egy pillanatra nyílik meg és be is zárja magát? Kikapcsolás volt, újraindítás is és a hiba nem múlt el.
Valakinek ötlet? -
noezmegmi
tag
Szia.
Igen jó lenne tudni melyik Hívásrögzítő van neked? Oreo nekem működik a Pie ami nagy kérdés. [Hívásrögzítő] -
noezmegmi
tag
Lejárt a szerkesztés
most beszéltem/ chat a Samsung oldalán és igen a google nem támogatja az adatvédelem miatt a hívásrögzítést. 9.0 már nem támogatja és egyetlen készülék sem!
-
noezmegmi
tag
válasz
macilacus #1124 üzenetére
Oreo az a 8.0? nem vagyok ennyire droid fan
milyen felvétel opció? Hívásrögzítő ?
Igazán fényképező nem tudom hogy fogalmazzak, de J7 képest nem nagy ugrás! Gondoltam lesz olyan, mint egy Huawei vagy Honor olcsóbb verziós lite széria, de meg se közeliti. Egyedül a kijelző ami miatt nem váltok és csak Samu párti vagyok.
Viszont 3300mAh aksi ez viccnek is rossz. -
noezmegmi
tag
Mától én is A7 büszke tulajdonosa vagyok, J7 2017- ről váltok. Rendeltem előre egy tokot és nem jó rá
valamit benéztem vagy nem azt küldte.
Android verzió: 8.0.0 Samsung E-verzió: 9.0
Nagyon elgondolkodtam a J7 kapcsán felmerült frissitésel kapcsolatban, minden fő verzió váltással valami rosszabb lett.
Nektek is Android 8.0 van? kinek mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest