Hirdetés
- iPhone topik
- Telefotós kamerával erősít a OnePlus 13R
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Pont ugyan így van nálam is. Relatíve sok app van a készülékemen, gyakorlatilag mindent (pénzügyek, irodai appok, szkenner, navigáció, netrádiók, podcast, rss olvasó, vásárlás, stb, stb) el tudok rajta intézni. Viszont nem minden app kell túl gyakran, viszont butaság lenne törölni, mert kelleni fog. Én ezeket az appokat mélyalvásba teszem, nincs értelme, hogy erőforrást használjanak. Az olyanok, mint a Aliexpress, Telekom, stb. appok - amik szeretnek indokolatlanul fontoskodni - szintén mennek aludni. Én is csak azoknak az appoknak engedem az értesítések küldését, ami valóban kell; a többit tiltom. Nem szeretem, ha minden app minden hülyeséggel zaklat és elveszek a 10-30 lényegtelen értesítés tengerében.Szerintem az ilyen finomhangolásokkal sok erőforrást lehet megtakarítani.
@Surplus #8518:
Én nem biztos, hogy piszkálnám a GPS beállításokat. Gyors és pontos (igo, waze), szerintem ott az általad használt appal van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Telefotós kamerával erősít a OnePlus 13R
- Assetto Corsa EVO
- Torrent meghívó kunyeráló
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest