- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Eh, most látom ezt a kupon akciót, kár hogy már megrendeltem pár napja a helyi Euronics-ban. Tegnapra ígérték, nem jött meg, mindegy, ráér, egy Redmi Note 8T utódja lesz, ami működik, de néha kezd furcsa dolgokat csinálni, belassul, úgy döntöttem cserélem. Első kinézett a MI11 Lite 5G NE volt, de olvasgattam, ez jobb döntésnek tűnt, megrendeltem.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha meglesz a teló, átteszem a SIM kártyát, bejelentkezek Google fiókba (gondolom itt is lesz...) akkor leszedi a névjegyeimet, ugye? És használja a Google fotók szolgáltatást is, vagyis elmenti a képeimet a felhőbe, folytatva a régi teló képeit.?
Elnézést a láma kérdésekért, 50-es korosztály vagyok, és eddig ami okostelefonom volt, az mind Xiaomi. Annak a dolgait (MIUI) megszoktam, és könnyen migráltam Note5-ről a 8T-re, most is márkánál maradtam volna, de nagyon egyértelműnek tűnt a Samsung jobb vétel mivoltja....Meg lányom is ezt a szériát használja (Nem tudok segítséget kérni, nem velünk él)
SZóval egyszerűen tudok migrálni a régi telóról? Megnéztem, névjegyeket, fotókat napra készen felszinkronizálta a Google fiókba. Vagy próbáljam lementeni a névjegyeimet fájlba...?Más teendő..?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest