- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
gerner1 #2878 üzenetére
Köszi, holnap meglesem! Sajnos az XDA jelenléte a telefonnak elég kritikán aluli, ott szoktam ilyeneket találni; semmi.
NETOXIN: Köszi! Gyalog el tudom képzelni, de bringán... Szerinted van olyan övtok, ami ezt elbírja és nem néz ki egy tepsiben az oldaladon?
t72killer: akksiidőt akkor érdemes mérni, mikor már rendesen használom, pl. telefonálásra is
Többnyire beltéri használatra lesz adaptív fényerővel. 5G off.
Nem rakod fel mégis a Gsam-et adb-vel megadva egy nyomi kis engedélyt? Te tényleg ki tudnád használni a plusz infót, amit ad. Látod más simán debloatolgat így, ami azért nem kicsit intenzívebb belenyúlás a telóba(Típushiba: volt a nyígás a röccenő gombokkal, hogy mekkora mákja van, aki egyáltalán jót kapott... Aztán mikor utánanéztem, hogy alig van nyoma az egész neten, lett is kuss. Most próbálta amolyan közmédiás hitelességgel felkérődzni az esetet
)
Jim74: én bekapcsoltam. A kettővel ezelőtti telefonomon részben ezért rootoltam, máig 90%-ig tölt, és 5 évesen eredet akkuval teljesen élhető. A Xiaomi-t nem akartam már buherálni, és az üzemideje kevés volt, hogy lemondhassak akár ennyiről is -> 3 év után 72%-os kapacitás, akkucsere... Ennek a telónak van olyan jó az üzemideje, hogy simán belefér a csak 85%, és biztos, hogy jót tesz az akkunak. Főleg, ha éjjel töltöd. Ha olyan helyzet jön, amikor intenzívebben használod, vagy ritkán tudod tölteni, akkor esetleg visszaállítod.
Itt többen hosszú távra terveznek a telefonnal, nem a kényeskedő "megunás"a döntések alapja, nekik mindenképpen érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Sweet.tv - internetes TV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest