-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2132 üzenetére
Nézd, ha számodra egy ilyen frappáns/jópofának beállított "Sehova..." tartalommal kezdve, a Te megközelítésedet védhetőnek, és tényszerű alapokon nyugvónak látod, akkor valamennyire csak "izgat".
Hidd el, nem offense írtam, mert nem én terveztem így ezt a részt a Samsung -nál, eddig sem, de sajnos ez van. Szóval, nem az én "igazságom"... Valószínűleg, eddig nem érintett olyan élethelyzet, amikor tartósan (legalább ~3-4 ó) bekapcsolt kijelzővel használtad volna a Samu telódat, és hiába ON a bármelyik f.charge (ami jól jött volna a folyamatos használathoz), abból semmit nem realizálsz, mert -üzemelés alatt- még az alap töltés is jóindulattal valósul meg. Szóval, ellentmondásos, ahogy már Te is írtad, pedig már S6 óta így van (azóta van adaptív hálózati töltő adapter) , és akik régebb óta Samu -sok, azoknak ez nem újdonság, ahogy ennek az ismétlődően felmerülő kérdése sem. Abban egyetértek, hogy engem sem érint, mert -bár megvan hozzá minden- rendszeresen mi sem használjuk a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest