Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

válasz pècsimunkás #9522 üzenetére

Le vannak tiltva az animációk. Gondolkozok, gondolkozok egy factory reseten, de mindig arra jutok, hogy túl sok idő mindent újra beállítani. Mindenem ezen van, ráadásul hárklis vagyok a beállításokra. Talán úgy lenne érdemes, hogy egy backupból visszaállítom a beállításokat, illetve az appokat. Viszont azt nem tudom, így mennyi értelme lenne egy factory resetnek; vajon visszarakja a felesleges "rendszerszemetet" is? Te egyébként a Visszaállítás - Összes beállítás visszaállítása pontból csináltad a factory resetet vagy Samfirm/Odinnal? Bár azt sem tudom, hogy utóbbikkal lehet-e...

Nézegettem videókat TWRP felrakásához is, onnan lehetne egy full backupot csinálni. Ezt próbálta már valaki itt? Mármint a TWRP-t A50-en. Vannak fórumok, amelyek szerint nem nehéz összehozni, mások szerint igen kockázatos (Knox).

A Xiaomihoz jobban értek ilyen téren, ott mókoltam eleget. A MiFlash közeli jóbarátom. Néhány napja támadt egy jó ötletem, miszerint az ezer éves mi2s-emen letiltom a közelség érzékelőt, mivel a kijelzőt kissé elengedte a ragasztó, így belóg a promximity szenzor elé. Ehhez semmi más nem kell, csak egy Sensor Disable, ami ugye része az Xposed frameworknak. Ahhoz semmi sem kell, csak ugye TWRP, ami persze nincs fenn, soha nem is volt. Ennek a felrakásához végülis csak driverek kellenek és persze egy olyan kábel, ami adatot is visz át, nem csak töltésre alkalmas. Ez nem olyan egyértelmű, mert pl. egy Energizer kábel ezt ígéri, de nem tudja. Mígy egy 800 Ft-os noname simán tudja. Csak mire erre rájössz... és persze egy közel 10 éves készülékhez win10-es drivereket találni... nem működik a MiFlash, stb, stb, stb. Számtalanszor újraflasheltem már, de azt hittem, hogy most végleg tégát csináltam az mi2s-emből, mire egy fórumon találtam megoldást. TRWP, mount és zip-ből flashel...

Új hozzászólás Aktív témák