Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Emericus Max #3 üzenetére
Újabb divatfika, mindenhol ezt hallottam, ezért előre tartottam ettől az Mi 9 SE-nél, de az teljesen korrekt módon működik a való életben, talán leheletnyivel tovább tart, de nekem sokkal jobb helyen van, mint a hátulsó, nem beszélve arról, hogy letett / autós tartóban lévő telefonnál mennyivel jobb. Összességében egyelőre tökéletes, hosszabb távon meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest