- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlajos
csendes tag
Azóta kikapcsolt mert teljesen lemerült.Most csak a samsung a3 logó van és semmi más.Kikapcsoló gomra sem reagál,töltőre se.
-
dlajos
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő:akár a saját akár más töltővel töltöm a telefont érzékeli hogy van töltés de a töltési mutató nem megy feljebb.Ugyanez ha pc-re vagy kocsiba dugom.Valami ötlet? -
dlajos
csendes tag
Megoldva.Nem a program hibája volt.
Beállítás,kisegítő,kézügyesség és gesztusok,univerzális kapcsoló.
Amit nem csak ott hanem a home gomb háromszori gyors megnyomásávak is lehet ki-be kapcsolni.Ha be van kapcsolva fejmozgással,pislogással is lehet vezérelni a telefont.Sokan nem ismerhetik ezt a beállítást mert eddig tartott mire ráakadtam a neten egy angol fórumon -
dlajos
csendes tag
Ilyet még nem is láttam soha.A kijelző sem reagál ahogy kell.Meg a billentyűzetem is teljesen más lett.
-
dlajos
csendes tag
Bárhová lépek megy.böngésző,menü,alkalmazás.A menüben pl ha görgetek idegesítő hangokat ad.
-
dlajos
csendes tag
-
dlajos
csendes tag
Köszi.
-
dlajos
csendes tag
Üdv!
A menü háttér fehér ill a fejléc kék színét át lehet valahogy állítani?Mintha valahol találkoztam volna ezzel de nem találom. -
dlajos
csendes tag
Üdv!
VR szemüveggel használta már valaki a telóját? -
dlajos
csendes tag
Sziasztok!
A saját fájlok,egyebek között lehet beállítani hogy rejtett fájlok mutatása ill elrejtése.De hogy lehet rejtett fájlokat csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest