- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TSZoli
csendes tag
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen tip. headset jó hozzá? Nokia szabványos 3,5-t nem kezeli.
-
TSZoli
csendes tag
Szerintem ebben csak TE tudsz dönteni. Én forgattam mindkettőt, mégis ez (2652W) mellett döntöttem és nem az ára miatt. Teljesen attól függ mire szeretnéd használni v milyen pluszt szeretnél. Gondolom a két teló összehasonlítását már megtetted. Mint az előző hozzászóló is írta, ehhez csatlakozom én is, telefonálni, naptárt és jegyzetet kezelni tudjon + szinkronizálni.
-
TSZoli
csendes tag
Személyes tapasztalatom a telefonnal egy hét után:
Egy Nokia 6300 és egy Samsung S5230-as telefonokat váltotta ki. Napi szinten sokat használom főként céges telefonkét, egy hét alatt benne van a telefonban 12 óra össz beszélgetés. A második kártya a privát. Mindkét sim Telenor kártyát kezel nálam. A készülék szoftver verziója: E2653WXXKB2/E2652WOXDKB3 (XEH). Nincs időm játszani rajta, de azért majd kipróbálom, hogy mennyire kezelhető rajta a játék. Wi-Fi próba alatt, az otthoni routert gond nélkül kezeli Opera mini-vel. Mint látjátok a negatívumokban főleg a névjegyekkel kacsolatos dolgok vannak, most 342 bejegyzés található benne. Szóval, akkor az eddigi tapasztalatom.Pozitívum:
-gyors, egyszerű kezelhetőség
-beszéd hang tisztasága mindkét simnél
-kompatibilitás: usb, headset
-semmilyen drivert nem igényel, minden pc felismeri a memória kártyát a készülékben (XP és Win7)
-usb-ről tölthető
-akkumulátor most újonan teljesen korrekt
-jól személyre szabható simenként
-névjegyzék kezelése külön simekről vagy közösen telefonról (én a közöst használom)
-teljesen kompatibilis minden névjegyformátummal
-bluetooth stabil, gyorsan csatlakozik
-böngészésnél beállítható a kapcsolat típusa (wi-fi vagy szolgáltatói hálózat)Negatívum:
-névjegyképet nem kezel, csak a telefonon egyesével beállítva
-névjegyeket nem lehet körkörösen keresni, mindig a-val kezd
-névjegyet nem lehet külön csak simhez rendelni
-névjegycsoporthoz csak 50 névjegy rendelhető (nekem kevés) -
TSZoli
csendes tag
válasz
minifoximaxi #99 üzenetére
Nekem is azzal van bajom! Az a szép barna....
-
TSZoli
csendes tag
Valamilyen témát lehet rá tenni, vagy kompatibilis lehet valamely samuval?
-
TSZoli
csendes tag
Szerintetek a készüléken állítható-e az, hogy bizonyos számokat csak a kiválasztott simmel lehessen használni?
-
TSZoli
csendes tag
vettem sima kábelt a Tes...-ban 790Ft! Holnap beindul a teszt időszak. Én átlag heti szinten annyit telefonálok mint más ember fél év alatt. Gondolom mindent beállítottam rajta és indul a teszt időszak. Remélem beválik. A mai telefonálgatásokat jól kezelte mindkét kártyán, a hangminőségen sem vettem észre semmit. Jó Éjt!
Ui: az outlookot szépen kezeli csak azt a fránya névjegyképet nem képes még mindig kezelni, így külön kellett manuálisan a számokhoz rendelni (350 név), de ez is kész. -
TSZoli
csendes tag
válasz
-Valinas- #71 üzenetére
Még nem volt időm próbálgatni, nekem eddig 5230 volt, van + corby. Ezekhez képest a felület kezelése k... gyors. Csak egyszerűen nem tudok kapcsolódni a pc-hez vele. Egyfolytában azt mondja nem regisztrált a készülék. A névjegyzékem kellene áttölteni rá és ki tudnám próbálni a telefon részét is, de szenvedek. Ráadásul az usb megint valami samu verzió lehet mert eggyik itthon található mini usb sem kompatibilis vele. Még jó, hogy van usb szabvány
Ja!: összeszerelés: jó. hangminőség a szokásos, fülessel nagyon szépen szól. Kihangosítva nem zizeg, és nem is torzít.
-
TSZoli
csendes tag
Sziasztok! Én is megleptem magam egy ilyen készülékkel. Tudna valaki segíteni, hogy milyen progi kell neki a pc-vel való kommunikációhóz. Kies v. NPS? Köszi!
-
TSZoli
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az Outlook fényképes névjegyzékét kezeli-e? Vagy csak a szokásos samu verzió van, hogy egyesével kell minden névhez a képet rendelni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest