- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
#95590400 #123 üzenetére
Az enyémbe egy 4GB-os kártyát tettem (olyat találtam a fiókomban), bár miután ugye zenét nem nagyon fogok rátenni, fényképezőgépnek pedig eléggé szükségmegoldás (előtte egy Nokia 6303 volt - vagyis még megvan - annak teljesen jó a kamerája ehhez képest), nem tudom mivel fogom majd megtölteni.
Ha végképp nem bírom zene nélkül, akkor előkeresem a pár éves Zen Stone kis vackomat, az lazán elfér zsebben, kibír 2-3 munkanapot, az 1GB memória pedig nem is olyan nagyon kevés (főleg, ha csak pár órás edzésidőre kell). Bár én inkább a szabadban mozgok, ott pedig jobban szeretem hallgatni a madarakat vagy a levelek susogását, ha beszorulok a szobába (szobabicikli), akkor pedig inkább filmet nézek (bár elismerem, ezek közül konditeremben egyik sem kifejezetten használható alternatíva
.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
#95590400 #121 üzenetére
Viszont ha csak egy egyszerűen kezelhető dual SIM telefon kell, ami használható telefonnak, lehet vele üzenetet küldeni, nagy ritkán e-mailt olvasni, aminek elfogadható a naptárkezelése, akkor elégedett leszel.
Nekem még nem fagyott meg egyszer sem, igaz, a fentieken kívül csak annyit csináltam, hogy készítettem vele pár fotót, hogy megnézzem mennyire béna (eléggé
), zenét meg akkor játszik le, ha megszólal az mp3 csengőhang (nem akarok mindenhol zenét hallgatni, főleg nem utazás közben).
Ha mindez a tudás esetleg még egy kellemes fogást nyújtó és minőségérzetet sugalló normális fém házat is kapott volna, simán adnék érte 2x ennyit is. Nekem nincs szükségem többre. Azokra ott van a számítógépem.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
#95590400 #106 üzenetére
A "fogpiszkáló" amúgy kényelmes eszköz, ha van az embernek két szabad keze és a képernyő sem lesz ujjnyomatos (10-15 éve még el akartuk törni a kezét annak, aki hozzáért a monitorunkhoz, most pedig lassan ez lesz a menő, de úgy látszik 34 évesen az ember már egyre lassabban szokja meg az új dolgokat, még ha nem is feltétlenül az ördögtől valók
).
-
gsc73
aktív tag
válasz
#95590400 #32 üzenetére
Sziasztok!
Egy fontos kérdés USB-vel kapcsolatban:
USB 1.1 VAGY USB 2.0?
Mert a "hivatalos" specifikációban USB 1.1 szerepel, míg máshol USB 2.0. Mi az igazság?
Ez ugye azért érdekekes, mert ha vesz az ember egy belevaló 4, esetleg 8 Gb-s SD kártyát, akkor nem mindegy hogy adaptert is kell hozzá venni, vagy sem, mert USB 1-en keresztül másolni nagyobb adartmenniységet az halál.
Ha valakinek van, esetleg megnézné, hogy milyen sebességgel lehet rá másolni USB Mass Storage "üzemmódban"
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest