- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thocy a ZAGY #122 üzenetére
megjegyzem, nekem is tökéletesen bevált. nagyon örülök, h ennyire kezelhető vele a naptáram. a fotó sem rossz, ahhoz képest ami másokban van ilyen címszó alatt. szoktam használni (gépek adattábláit kifényképezni tökéletes, sőt, még doksikat is lőttem le vele).
de tényleg piszkosul belassul zenelejátszásnál, most megnéztem mp3-al is, dettó. amire használnám, h a közös edzőszobába raktam be egy 10k-s genius hangfalat, eddig a laptopot vittem le, most elvileg a telefon elég lenne (sajnos hajlamos vagyok nekiállni 2 durvább szuperszett között netezni).
lehet egyébként a 16 gigás kártyával is baja van, kisebbel meg nem próbáltam (8 gigásat rendeltem hozzá, de elnéztem, és nagy méretű jött, ezt cseréltem el a családban 16-ra) -
törölt tag
válasz
Thocy a ZAGY #105 üzenetére
jobb hüvelyujj körömhegye függőlegesbe fordítva, h merőleges legyen a képernyőre. elég fárasztó, de így egyre jobban eltalálom a gombokat, nevet/pár szavas bejegyzést beírni már könnyen megy-
sms-t kb. egyet küldtem, az jó hosszú volt, és szar volt beírni, hihetetlenül hülyén lehet lépdelni a szövegben, de azt inkább azzal a fogpiszkálóval nyomogattam a végére. -
minifoximaxi
tag
válasz
Thocy a ZAGY #94 üzenetére
Google Maps 2.3.2 tökéletesen fut rajta, itthon próbáltam Wifi-vel. A 3.0.2 túl nagy neki, nem lehet telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Micro Four Thirds
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest