- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
minifoximaxi #82 üzenetére
-Valinas-: várom/várjuk.....
...
áááá tehát ilyenre is jó, akkor jó.....
Mennyi idő volt mindezt megírni? És milyen módszerrel? QWERTY/telefonos-s bill. ujj/stylus? Milyen böngésző?
Üdv: g.
u.i.: egyenlőre sajnos késik a céges kártyám, és amíg nincs meg nem akarok vásárolni.....
-
gsc73
aktív tag
Ez engem is érdekelne, de azt gondolom, hogy ezt be lehet állítani a szolgáltatónál. A privát kártyám vodás, és ott mind a négy kategórára van beállítási lehetőség. (nem elérhető, foglalt, stb, és vodánál van SMS értesítési lehetőség is.)
Még nincs ilyen telefonom, de amint kézhez vettem a céges kártyámat, lesz....
-
gsc73
aktív tag
válasz
hcstuning #43 üzenetére
Igen, igen, részletesebben átolvasva láttam, hogy több dolog sem stimmel, így valószínűbb, hogy USB 2.0.
Pár napja még más oldalon volt megtalálható a specifikáció mea.samsungmobile.com, azonban ma reggel olvastam, hogy elköltözött az oldal, és összeolvadt a samsung.com-mal. Valószínű, hogy az adatok átkonvertálása nem volt teljesen 100%-os.....Szerintem egy másik telefon specifikációja van ott.
-
gsc73
aktív tag
válasz
#95590400 #32 üzenetére
Sziasztok!
Egy fontos kérdés USB-vel kapcsolatban:
USB 1.1 VAGY USB 2.0?
Mert a "hivatalos" specifikációban USB 1.1 szerepel, míg máshol USB 2.0. Mi az igazság?
Ez ugye azért érdekekes, mert ha vesz az ember egy belevaló 4, esetleg 8 Gb-s SD kártyát, akkor nem mindegy hogy adaptert is kell hozzá venni, vagy sem, mert USB 1-en keresztül másolni nagyobb adartmenniységet az halál.
Ha valakinek van, esetleg megnézné, hogy milyen sebességgel lehet rá másolni USB Mass Storage "üzemmódban"
-
gsc73
aktív tag
Kedves Mobilarena, és Mindenki!
Pontosan ezt a telefont néztem ki magamnak, pár hete, már a megjelenés előtt, mert Dual Sim-et keresek céges környezet miatt. Kínaiakat és "noname"-et kizártam, így belépőnek maradt a Samsung E2152 DuoS 20k-ért. Ha azt nézem, hogy +10k-ért mit kapok, nincs tovább kérdés, megyek vásárolni...
Akinek kell a Dual Sim, az tudja, hogy menniyre szük a piac, milyen kevés a választék az olcsó, jó telefonokból (persze a kínai is lehet jó, és az ocsó is), de nem érdmes hasonlítani sima SIM-es telefonokhoz.
Köszönöm a részletes tesztet, én semmi kivetni valót nem találtam a készülékben a teszt és a videó alapján, számom ra ez lesz a "best buy".
A mini Operát lehet telepíteni? Mert csak említésre került a tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest