- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Nem kapcsol be.
Sőt a múltkor azt vettem észre hogyha az időpont mellől kivettem a jelölőkörből a zöld színt majd utána visszarakom tehát inaktiválom illetve aktiválom az ébresztést, onnantól kezdve nem ébreszt.
Ezért most tettem egy próbát. Beéllítottam egy időpontot majd kikapcsoltam, annak rendje-módja szerint ébresztett, leállítottam és bekapcsoltam a telefont. Majd inaktiváltam ezt az ébresztési időt és a pontos időt az ébresztési idő elé állítottam be 1 perccel. Rámentem megint az ébresztési beállításokra, aktiváltam az ébresztési időt. Majd vártam, vártam, vártam ...............................
Tehát csak a frissen beállított időpontnál ébreszt.
-
Csocsesz75
őstag
Esetleg más magyar vagy külföldi fórumokat tudtok amik foglalkoznak a készülékkel ?
-
Csocsesz75
őstag
Én kíváncsiságképpen szedtem csak le pár játékot a moco által említett oldalról de ilyen újraindulási problémám nem volt. Java hibával való kilépés viszont igen. 8 játékból 2 volt ilyen. Amúgy a készülék tökéletesen működik, a füles nélküli rádiót igen kedvelem bent.
Észrevétel :
A naptár Hétfő "H" betűje helyett az angol Monday "m" betűje maradt bent.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #104 üzenetére
Mármint a lejátszható mp4 videók képkockáira gondolok.
-
Csocsesz75
őstag
Vettem is egyet tegnap.
Tetszik a készülék, ennyit örömmel adtam ki érte.(Voda 15k)
A két játék fut rendesen ami rajta van míg le nem jár az időlimit, de nekem nem is ez a lényeg mert egyik telefonomon sem játszottam sosem.
Viszont 2 furcsaságot észrevettem.
1. Az érintésre való rezgés nem mindenhol működik. Direkt ilyen ?
2. A rádió (mint ahogy az a tesztben is szerepel) bekapcsolás után 1 másodperccel tényleg átvált monóba ami által tompább hangja lesz az egész adásnak. Gondolom ez a vételi stabilitás miatt van így, de szerintem csak akkor kéne ezt eljátszania ha tényleg gyengébb lenne a jel. Szoftverhiba vagy direkt ilyen ?Lehet hogy még észreveszek valamit akkor majd megírom.
-
Csocsesz75
őstag
Vodásnál bekapcsoláskor a gyári vagy a vodás, piros animáció jelenkezik be ?
Egyébként tényleg semmi vodára utaló jel nincs a menüben, minden olyan mint egy független készüléknél?
Régóta szeretnék egy olyan készüléket amin madzag nélkül lehet hallgatni a rádiót, asszem most megtaláltam, pedig a drágább készülékektől vártam ezt a szolgáltatást, de szerencsére nem így lett.
-
Csocsesz75
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest