Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
A szar kamerát én is írtam, de ez nem feltétlenül a platform hibája, egyszerűen csak ilyenek a kínai telefonok. Náluk nem szempont a 8MP-es divatfényképező.
Java szintén van bennük, az emailt meg nemtom mire vélni, de még sosem hiányoltam egy telefonból se.
Mit értesz a segghülyén kezelt memóriakártya alatt? Én ezzel semmi hibát nem tapasztalok.
Hogy a html böngésző milyen a wifis telefonon azt én sem tudom, mert ilyet még nem próbáltam. De nyilván kell legyen rajta valamilyen. -
Vamp
senior tag
Ez így ebben a formában nem igaz.
Ez csak két telefon, de az ebay tele van 30 másfélével, ami ezeket tudja.
Itt meg van oldva a JAVA, és a wifi is. Ha nem is innen, de fogok hozni Nektek ilyen telefont tesztelésre, ha lesz rá fölös keretem. Vaterán már lehet kapni 40-50 körül, de az nagyon drága...
Nem maga az MTK platform a gyenge, hanem a hardver, a kinti programozó spanom szerint a szoftver vígan elkezeli az 5 megapixeles kamerákat, és rendesen lehet netezni a wifivel is. Az más kérdés, hogy csak VGA érzékelő van a legtöbb kínai telefonban, de valahogy ki kellett nyomni a készleteket...
A mobilarénán bemutatott példányok, ha egy 10es kínai skálát nézünk, átlagban a 4-5 körül terpeszkednek. Egy P168-as modellt én 8asra mondanék, hiába VGA a kamera, és trükközni kell a fájlmásolgatással, egy nagyon könnyen kezelhető, megbízható telefon. -
mobilorg
csendes tag
Szerintem semmi sem tiltja, hogy egy családban másnak is legyen nick-je és én arról írjak, mert nem vettem észre, hogy ő van bejelentkezve. Ennyi történt. Valaki nem ért egyet mindenben, akkor rögtön dádá járna? Más: Egyetértek az előttem szólóval, miszerint csak kajli kínai telókat teszteltek. Az én kezemben járt kapacitív kijelzős vékony iphone utánzat nagyn gyors menüvel, nagyon jól finomhangolva. Öröm volt nyomkodni még úgy is, hogy nekem Iphone-om van.
-
Locutus
veterán
De ez NEM olcsón hozzáférhető telefon. Nézd már meg az árát, 39e Ft! Mikor esik ez 20-25k közé, ahol felvehetné a versenyt a kínaiakkal? Soha. Mint ahogy a többi dualsim samsung ára sem esett jelentőset, még mindig 35-50e ft között vannak.
Kétségtelen, hogy az MTK-nak megvannak a korlátai, mivel gyenge a cpu benne ezért normális kamerát nem tud elhajtani. Viszont ez az egyetlen hátránya. A menürendszerrel semmi kifogásom a kínai telefonomban, sem a képnézegetővel, sem az mp3 lejátszással, stereo bluetoothtal, vagy a PIM funkciókkal. Ja, és 320x240-es a kijelző, és az összeszerelésre sincs panasz.
Miért nem teszteltek a 100 féle iphone klón közül valami jobbat? Vagy Diamond klónokat, Xperia klónokat, vagy bármi hasonlót? Nálatok eddig kizárólag gagyikijelzős egyszerű telefonok voltak ilyen tesztben. Cect P168 pl, ami évekig sláger számban kelt el? Vagy az újabbak közül egy sciphonet (némelyikben már wifi is van). A J6-osomon egy évvel ezelőtt olyan kijelző volt már, ami az EU telefonoknál csak a prémium kategóriában max... (a fényképező meg még ma is gagyi rajtuk, de ez nem a legfontosabb paramétere egy telefonnak).
Nézz körül itt. Ezeket a telefonokat nézve bárki észreveszi, hogy a mobilarénán eddig csak a gagyibbak voltak tesztben.
-
fone
csendes tag
Abszulút igazad van, de a teszt így kezdődik:
"Csak telefonálok és üzeneteket küldök, semmi másra nem vágyom."
Akkor nem kell VGA-nál nagyobb, vagy java és GPRS!
Tudom, ez lehet egy végtelen vita. Csak azt akartam mondani, hogy nem lehet magas lóról beszélni valamiről, ami nem szemét már és egyre jobb lesz (persze idővel). Eljön az idő, amikor a magyar szolgáltatónál kínai telók lesznek és kínai ruhában besétáló emberek kínai tollal aláírják a kínában készült papírt, aztán esznek egy kínai ebédet , majd kínai autóval mennek haza nézni a kínai tévét. Persze ezek nagyobb része már most is így van. -
fone
csendes tag
Ok, Kína ellenfélre talált a kétsimes megoldások között. Így rendben is van. De most is azt mondom, hogy a magyar átlagnak ez a Samsung nem olcsó telefon. Az MTK egyébként jól fejlődik. Ezt itt is leírtátok tesztekben. Ezen kívül a Samsung kis zárt oprendszerére sem mondhatnánk, hogy új. Na de nem vitázni akarok, félre ne érts! Csak Évek óta zavar, hogy a Nokiák, Samsungok, Opelek, VW-ek és Pumák meg akármilyen márkák országában élünk és nem fogadjuk el (nem a kínai telefonokra gondolok), hogy más is készíthet jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest