Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
fone
csendes tag
Abszulút igazad van, de a teszt így kezdődik:
"Csak telefonálok és üzeneteket küldök, semmi másra nem vágyom."
Akkor nem kell VGA-nál nagyobb, vagy java és GPRS!
Tudom, ez lehet egy végtelen vita. Csak azt akartam mondani, hogy nem lehet magas lóról beszélni valamiről, ami nem szemét már és egyre jobb lesz (persze idővel). Eljön az idő, amikor a magyar szolgáltatónál kínai telók lesznek és kínai ruhában besétáló emberek kínai tollal aláírják a kínában készült papírt, aztán esznek egy kínai ebédet , majd kínai autóval mennek haza nézni a kínai tévét. Persze ezek nagyobb része már most is így van. -
fone
csendes tag
Ok, Kína ellenfélre talált a kétsimes megoldások között. Így rendben is van. De most is azt mondom, hogy a magyar átlagnak ez a Samsung nem olcsó telefon. Az MTK egyébként jól fejlődik. Ezt itt is leírtátok tesztekben. Ezen kívül a Samsung kis zárt oprendszerére sem mondhatnánk, hogy új. Na de nem vitázni akarok, félre ne érts! Csak Évek óta zavar, hogy a Nokiák, Samsungok, Opelek, VW-ek és Pumák meg akármilyen márkák országában élünk és nem fogadjuk el (nem a kínai telefonokra gondolok), hogy más is készíthet jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest