Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
Ez egy nagyon jó telefon!
nekem mai napig használom .. tartalék.. viszont nálam van ált 99% hiszen egy droidos akkor fagy amikor legnagyobb szükség lenne rá. Amit szeretek benne az a mostanában hiányolt egyszerűség, RDS rádió amit mostanában még droidos készülékekből is hiányoznak
Amit mai napig hiányolok az új készülékekből a lezárom a képernyő és oda a zene
amikor átváltok erre kicsit fura, de ha megszokja az ember akkor utána zavaró a tapis telefonok erőszakos mindent jobban tudunk, mint te.. Másik a gombok érzése azért tök más itt ha valamit nyomsz akkor az biztosan meg is csinálja.
Akinek kell egy biztonsági telefon vésztartalékba annak ez jó választás -
Kemiaitesok
tag
Akit érdekel egy ilyen eladó készülék, írjon, talán még akkor is meglesz, árulom itt is, meg a vaterán.
-
meroly
veterán
válasz
Kemiaitesok #72 üzenetére
Örülök, hogy akkor tetszik a telefon és nem ajánlottam túl nagy hülyeséget
-
Kemiaitesok
tag
Sziasztok!
Valójában annak írom, aki még egyáltalán idetér ehhez a topichoz.
Most vettem a vaterán nagy szerencsével egy fóliás változatot, s a tapasztalatokról néhány szót:tényleg jól kezeli a két simet, vagyis amíg az egyiken beszélek, a másik is hálózaton marad, sőt jelzi, hogy másik sim-en hívásod van, s akár még félre is lehet tenni az első beszélgetést. Ezt a funkciót az újabb telefonok valamiért nem csináljak, mintha visszafele haladna a fejlődés ezen a téren.
A telefon nagyon alap, de számomra fontos hogy ne kelljen naponta tölteni, s főleg telefonálásra használom csak, zenére ott az mp3 lejátszó, képre meg a fényképező (bár a motorola defy+ képe hiányozni fog).
De van egy nagy bénasága: oldalt ott van a sim kártya váltó gomb, de itt még ha egyik sim-ről váltasz a másikra, hogy alapértelmezett legyen, akkor újraindítja a telefont. Ez nagyon buta. Mai dual simes telefonoknál már amikor hívsz valakit ki tudod választani melyik sim-ről kezdeményezd a hívást, újraindulás nélkül. Na itt még sajnos nincs ilyen. Talán annyi a szerencsém, hogy a cégesen nagyon ritkán kell telefonálnom, főleg ügyelet miatt van, így alapvetően a sajátról indítok minden hívást, ha meg szükség lesz rá, hát átváltok. Tesztelés alatt hogy fog bevállni, ha nem adja, akkor meg visszatérek a két telefonhoz, ezt meg eladom.
Ha valakinek kérdese lesz írjon nyugodtan privit, hátha tudok még majd akkor is segíteni.
-
Kemiaitesok
tag
Most szeretnék ilyen telefont venni, de sehol se találok újonnan. valaki tud segíteni? Illetve használt is érdekel, ha jó állapotban van. Privátba ha kérhetem. Köszönöm.
-
Geza74
tag
Bocs, közben találtam, sok helyen árulják, én voltam a béna, rosszul kerestem.
Viszont akkor kérésem a következő:
Légyszi írjanak olyanok, akik használnak ilyen telót, érdekelne pár dolog. Főleg, hogy a Mobilaréna teszben kapott 10 pont a hangminőségre az valóban megállja-e a helyét?Géza
-
Geza74
tag
Egy kérdés, aki olvassa:
Be lehet még ilyen telefont valahol szerezni? -
coloska87
csendes tag
Én most rendeltem meg az ilyen telefonomat ha lesz aki olvassa elküldőm majd a véleményeimet !
-
SentryGun
aktív tag
válasz
SentryGun #65 üzenetére
Időközben sikerült kiokoskodni, így azok számára, akiknek nem megy az
újraindítás nélküli kártyaváltás hívásindításkor és SMS küldéskor:Hívás:
1. A Névjegyzékben kikeressük a kívánt névjegyet.
2. Mikor ráléptünk a "kurzorral", azaz ki van jelölve a listában, akkor a mobil oldalán lévő SIM választó gombbal kiválasztjuk (egy rövid nyomás) a híváshoz használni kívánt kártyát: Fent a bal felső sarokban látszik, hogy melyik kártyát fogja használni a készülék - a logós megkülönböztetés még jobban megkönnyíti ezt - a gomb megnyomásának hatására változik a logó...
3. Indítjuk a hívást.SMS esetén szintén hasonló a metódus:
1. SMS megírása,
2. Címzett kiválasztása,
3. SIM választógombbal kiválasztani a kívánt kártyát,
4. Küldés.Ettől az alapértelmezett kártya természetesen nem változik.
-
SentryGun
aktív tag
Szia! Apum most vett ilyen telefont, de ezzel az újraindítós dologgal szenved ő is.
"a üzit akarok küldeni vagy ha telefonálni akaroka két sim valamelyikéről simán a megfelelő helyen és időben lehet egy gombnyomásra válltani a két sim közt :-) és nemis indul ujra a kütyü.."
Azt viszont nem írtad, hogy mikor kell és hol azt az egy gombot (konkrétan melyiket?) megnyomni? -
hotibi
aktív tag
üdv, már megis oldodott a dolog :-) nemkell ahoz mindig alapértelmezett válltást csinálni és igy ujraindulásra késztetni a készüléket..ha üzit akarok küldeni vagy ha telefonálni akaroka két sim valamelyikéről simán a megfelelő helyen és időben lehet egy gombnyomásra válltani a két sim közt :-) és nemis indul ujra a kütyü..szerintem nagyom okés a készülék. Csak lehetne beszédesebb a leírása :-((
-
hotibi
aktív tag
üdv, valaki esetleg megtudja mondani hogy 3212 nél, vagy az összes samu duálnál van automatikus sim kártya váltás? Miért van hogy az automatikus váltáskor nem indul ujra a telcsi?
köszönettel,
hotibi -
azz0tya
csendes tag
Hali!
Lehet a készülékkel telefonszámokat simről simre másolni? vagy csak a beépített memórián keresztül?
Köszi
-
ibanez16670
csendes tag
Aki szedett már szét ilyent, az árulja el: ennek is olyan kínszenvedés leoperálni a hátlapját?
Korábban E250-esem volt, és úgy jártam vele, mint még soha: sem én, sem a család, sem a szomszédság nem tudta levenni a hátlapját. Amikor ki akartam benne cserélni a kártyát, szégyenszemre be kellett vinni a pannonba, hogy szedjék szét nekem. (Annyira vékonyra sikerült, hogy ha az akksi benne van, nem lehet a hátlap megfelelő részét eléggé benyomni ahhoz, hogy szétjöjjön.)
Most egy D880-ast használok, az eléggé bigmac szendvics ahhoz, hogy ne legyen vele ilyen gond :-)Szóval ez az új dual kütyü is elég vékonynak tűnik. Ez nem szorul?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Náluk nem szempont a 8MP-es divatfényképező??? Akkor miért is van rákamuzva a dobozva, hogy real H-D kamera?
Javat várom, hogy már lássam, email kliens pedig egyikben sem volt eddig. És hiányzik.
A segghülyén kezelt memóriakártya alatt azt értem, hogy csak akkor látja meg a fájlokat mondjuk a zenelejátszó, ha kizárólag a készülék által elnevezett és létrehozott mappába rakod őket. Aki meg ezt nem tudja, az nyilván dögöljön meg. Ehhez bónusz, hogy a legtöbb cuccban fájlkezelő sem igen van.
A böngészőre nagyon kíváncsi vagyok, bár a Vamp által linkelt specifikáció Opera Mini-t ír.De az a baj srácok, hogy még így is szkeptikus vagyok. Nekem is vannak forrásaim shentzenben, és amennyi kamu hazugság volt eddig a dobozokon, úgy normális reakciónak tartom, ha csak akkor hiszem el ezt a bőséges funkcionalitást, h a saját kezemben tartom.
-
Locutus
veterán
A szar kamerát én is írtam, de ez nem feltétlenül a platform hibája, egyszerűen csak ilyenek a kínai telefonok. Náluk nem szempont a 8MP-es divatfényképező.
Java szintén van bennük, az emailt meg nemtom mire vélni, de még sosem hiányoltam egy telefonból se.
Mit értesz a segghülyén kezelt memóriakártya alatt? Én ezzel semmi hibát nem tapasztalok.
Hogy a html böngésző milyen a wifis telefonon azt én sem tudom, mert ilyet még nem próbáltam. De nyilván kell legyen rajta valamilyen. -
Vamp
senior tag
Ez így ebben a formában nem igaz.
Ez csak két telefon, de az ebay tele van 30 másfélével, ami ezeket tudja.
Itt meg van oldva a JAVA, és a wifi is. Ha nem is innen, de fogok hozni Nektek ilyen telefont tesztelésre, ha lesz rá fölös keretem. Vaterán már lehet kapni 40-50 körül, de az nagyon drága...
Nem maga az MTK platform a gyenge, hanem a hardver, a kinti programozó spanom szerint a szoftver vígan elkezeli az 5 megapixeles kamerákat, és rendesen lehet netezni a wifivel is. Az más kérdés, hogy csak VGA érzékelő van a legtöbb kínai telefonban, de valahogy ki kellett nyomni a készleteket...
A mobilarénán bemutatott példányok, ha egy 10es kínai skálát nézünk, átlagban a 4-5 körül terpeszkednek. Egy P168-as modellt én 8asra mondanék, hiába VGA a kamera, és trükközni kell a fájlmásolgatással, egy nagyon könnyen kezelhető, megbízható telefon. -
mobilorg
csendes tag
Szerintem semmi sem tiltja, hogy egy családban másnak is legyen nick-je és én arról írjak, mert nem vettem észre, hogy ő van bejelentkezve. Ennyi történt. Valaki nem ért egyet mindenben, akkor rögtön dádá járna? Más: Egyetértek az előttem szólóval, miszerint csak kajli kínai telókat teszteltek. Az én kezemben járt kapacitív kijelzős vékony iphone utánzat nagyn gyors menüvel, nagyon jól finomhangolva. Öröm volt nyomkodni még úgy is, hogy nekem Iphone-om van.
-
Bog
HÁZIGAZDA
1. Ezt be sem lehet hozni az országba, mert iPhone-klón.
2. A felsorolt funkciók fele hazugság (1,3 mp kamera kamu, a kijelző felbontásáról, típusáról és színmélységéről nem véletlenül nincs információ)
3. WLAN-t nem láttam még kínai telefonban működni.Hátrányok a Samsunggal szemben:
1. Nincs EDGE
2. Nincs Java
3. Nincs email
4. Nincs magyar nyelvés nem véletlenül nincs egyetlen kép sem a böngészőről.
-
Locutus
veterán
Egy példa.
Nagy érintőkijelző, wifi, stereo bluetooth, dualsim, tv, mp3, fm radio.139 dollár. Mai MNB árfolyamon ez 25800Ft. Tegyük fel, hogy megvámolják (néha csalánra hugyoznak köztisztviselőink, holott elvileg nem kéne), ez további 2500Ft. EMS pkg 15 euro azaz 4050Ft. A telefon tehát itthon van LEGROSSZABB ESETBEN 32350Ft-ból. 1 év garanciával, 2 akksival, töltővel, stb. (ausztriába hozatva pl nincs pkg se)
Jobb telefon-e, mint ez a samsung?
Olcsóbb-e?
Szebb-e?
Van e rá ugyanúgy 1 év gar? (max postázni kell)Nem villognak ledek rajta, nincs gagyi arany színe, nem béna a menüje, nincsen különösebb kamu felirat
Egy szó mint száz, pl egy ilyennek a tesztjét szívesen olvasnám itt. -
mindthecrap
aktív tag
pont tegnap kaptam kézhez én is egyet, nem vész a kijelző. a kis felbontás nagy fizikai méret miatt jól átlátható, a cél meg ugye nem a böngészés meg a hd videók nézegetése. külső teljesen vállalható, 25-30ért sikertermék lesz.
-
Locutus
veterán
De ez NEM olcsón hozzáférhető telefon. Nézd már meg az árát, 39e Ft! Mikor esik ez 20-25k közé, ahol felvehetné a versenyt a kínaiakkal? Soha. Mint ahogy a többi dualsim samsung ára sem esett jelentőset, még mindig 35-50e ft között vannak.
Kétségtelen, hogy az MTK-nak megvannak a korlátai, mivel gyenge a cpu benne ezért normális kamerát nem tud elhajtani. Viszont ez az egyetlen hátránya. A menürendszerrel semmi kifogásom a kínai telefonomban, sem a képnézegetővel, sem az mp3 lejátszással, stereo bluetoothtal, vagy a PIM funkciókkal. Ja, és 320x240-es a kijelző, és az összeszerelésre sincs panasz.
Miért nem teszteltek a 100 féle iphone klón közül valami jobbat? Vagy Diamond klónokat, Xperia klónokat, vagy bármi hasonlót? Nálatok eddig kizárólag gagyikijelzős egyszerű telefonok voltak ilyen tesztben. Cect P168 pl, ami évekig sláger számban kelt el? Vagy az újabbak közül egy sciphonet (némelyikben már wifi is van). A J6-osomon egy évvel ezelőtt olyan kijelző volt már, ami az EU telefonoknál csak a prémium kategóriában max... (a fényképező meg még ma is gagyi rajtuk, de ez nem a legfontosabb paramétere egy telefonnak).
Nézz körül itt. Ezeket a telefonokat nézve bárki észreveszi, hogy a mobilarénán eddig csak a gagyibbak voltak tesztben.
-
fone
csendes tag
Abszulút igazad van, de a teszt így kezdődik:
"Csak telefonálok és üzeneteket küldök, semmi másra nem vágyom."
Akkor nem kell VGA-nál nagyobb, vagy java és GPRS!
Tudom, ez lehet egy végtelen vita. Csak azt akartam mondani, hogy nem lehet magas lóról beszélni valamiről, ami nem szemét már és egyre jobb lesz (persze idővel). Eljön az idő, amikor a magyar szolgáltatónál kínai telók lesznek és kínai ruhában besétáló emberek kínai tollal aláírják a kínában készült papírt, aztán esznek egy kínai ebédet , majd kínai autóval mennek haza nézni a kínai tévét. Persze ezek nagyobb része már most is így van. -
Bog
HÁZIGAZDA
Ez a másik nicked? Akkor most döntsd el, hogy melyiket szeretnéd a jövőben használni, a másikat kitiltom.
Az MTK platform fejlődik a maga korlátjain belül. De ezek a korlátok pont azok, ami miatt sok embernek kiesik a látóköréből: maximum VGA kamera, maximum GPRS, nincs Java és nincs email kliens.
-
fone
csendes tag
Ok, Kína ellenfélre talált a kétsimes megoldások között. Így rendben is van. De most is azt mondom, hogy a magyar átlagnak ez a Samsung nem olcsó telefon. Az MTK egyébként jól fejlődik. Ezt itt is leírtátok tesztekben. Ezen kívül a Samsung kis zárt oprendszerére sem mondhatnánk, hogy új. Na de nem vitázni akarok, félre ne érts! Csak Évek óta zavar, hogy a Nokiák, Samsungok, Opelek, VW-ek és Pumák meg akármilyen márkák országában élünk és nem fogadjuk el (nem a kínai telefonokra gondolok), hogy más is készíthet jót.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szerintem úgy 20-30 kínai telefont használtam már. Nagyon szeretnék már egy olyat is látni, amin nem az ezer éves MTK platform fut, hogy megváltozhasson a véleményem.
Kína nyilván nem esett el. A cikk címe csak annyit sugall, hogy már nem csak ők csinálnak olcsón hozzáférhető kétkártyás telefont, amiben eddig egyedülállóak voltak.
-
mobilorg
csendes tag
Sziasztok!
Aki azt állítja, hogy Kína ezzel a telefonnal esik el, az elég gyenge ismeretekkel rendelkezik. Először is Kína az elkövetkezendő években nem fog elesni. Sem a telefonok, sem más terén. Olyan mértékű a fejlődésük, hogy mi még álmodni sem álmodhatunk róla. Persze 3 dolláros napi bérrel könnyű, ezt tudjuk......Szóval: 63 dollárért két simes, TV-s, rádiós mobil jön Kínából, ami nincs 12000 Ft. Aki szerint ők csak villógós giccset gyártanak, szintén fogalma sincs a telefonjaikról. Bizony vannak nagyon jók, igaz azok 100-140 dollárért.
Egy szónak is száz a vége, ezzel Kína nem hiszem, hogy elesett. Fogjatok a kezetekbe egy nem giccs kínai telefont és ezt. A Samsung sosem lesz 12000 Ft. Garancia? Van. A kínai telóra is. Egyébként mi menne tönkre? Vagy ha gallyra megy egy év múlva? Kidobod.
Ja és nem árulok kínai telefonokat, de sokat láttam és mindig azok beszélnek ezekről lekicsinylően, akik egyet sem láttak, használtak. -
atike
nagyúr
Ok, pontosítok. Az XXL-nél 39. A SpeedShopnál 35. Egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi.
-
atike
nagyúr
Most néztem... 38k? Kicsit sok. A cikket meglátva nagyon jó kedvem lett, hogy végre lesz egy nagy gyártó által kínált OLCSÓ alternatívája a kínai gagyiknak. De 38... Én azt hittem hogy 25-28k. A C5212 (ami azt hiszem többet is tud) meg már van 35-ért... Ha az annyi, akkor ezt ki veszi meg drágábban? Kicsit nem sikerül az árazás dolgot belőni.... Persze lehet, hogy nemsoká majd jól leesik az ára, de ennyi pénzért ez nem alternatíva.
-
Velocity
aktív tag
hm... külsőre egész pofás darab, csak pár apró bajom van vele:
1. annyira nem rajongok a Samuért, bár tény, hogy jó cuccokat csinálnak, telefonban én maradok Nokiánál
2. Tudása alapján nekem a "második telefon" kategóriát képviseli. Tudod, van egy telefonod, amin mindent tudsz csinálni, belefér csillió név, zene, kép, normális kamerája van, gyors, rakat kihasználatlan extra stb... nah nekem ez az e51-em(és aki megszólná a kamerát, én köszönöm, nekem telóba bőven elég 2 MPixel, és bőven elég lesz az E52 3MPixele is
).
3. Mivel ez olyan kis butus, elsődleges telefonnak biztos nem kellene, akkor meg nincs értelme a 2 simnek, úgyis 2 telóval nyomul a juzer...Szóval egy szó mint száz: gyerekcipőben jár még ez a dolog (már ami az elérhető készülékek számát illeti), és ha tényleg elérjük azt az időt, hogy lesz a legtöbb nagy gyártó kínálatában 2simes kütyü, akár az üzleti, okosabb modellek között is, akkor talán váltok. Szerintem az üzleti életben sokkal nagyobb szükség lenne a 2sim-re, pl egy E51 vagy E52 Dual Simes változata biztos nagyon fogyna, rengetegen használnak 2 telefont, és az üzletemberek, vállalkozók körében talán többen mint máshol... És igen, nem egy alsókategóriás telefonnal szeretnek megjelenni az ilyen emberek. Lehetnének több "témát" kezelő mobilok (mint az van is valamelyik modellben, meg nem mondom melyik, és késő van ahhoz hogy utánanézzek), tehát ha céges téma van, céges sim az elsődleges, otthoni témánál meg az otthoni... Egy kis brainstorminggal nagyon jó ketyeréket lehetne összehozni, mégsem sikerül sokszor...
-
total90
veterán
Az első oldalon a 2. kép alatt: "Fenitek miatt igencsak kiváló lépés volt"... fentiek
Egyébként a tella rendben van, semmi extra de 2 SIM. Használható
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem benned van a hiba, csak nem vagy felvértezve az összes információval.
1. A C3212 ára vélhetően bőven megy még lefelé, új a piacon, azért tűnik magasnak. A D880 is jókorát zuhant.
2. Az XXL GSM nem adott kínai telókat, a Neodigi adta.
3. Ezek a "legbénább" kínai telefonok? Nem hiszem, láttam én sokkal durvábbakat is. Jobbat viszont nem, nemigen van olyan kínai telefon, amiben ne MTK lenne. De mutass.
4. Tudásban nem veri, hanem pont ugyanazt hozza, csak emberi a menürendszere és az összeszerelése. És legalább EDGE van benne, különben ugynúgy microSD, Bluetooth és kis kijelző, mint az árban hasonló csájníz cuccoknál.
5. Ennek a telefonnak épp az az értelme, hogy olcsó kétkártyás telefont már nem csak a kínaiaktól tudsz venni. -
zombinyul
addikt
A kínaiaknál nem nehéz jobb kamerát összehozni,azok egyenesen siralmasak,undorító képet csinálnak
Ráadásul pofátlanul rá van azokra a hulladékokra biggyesztve hogy ennyi,meg annyi megapixel,szánalom.Azért kár lenne azokat egy Samsunggal összehasonlítani(mondom úgy hogy nagy Sony Ericssonos vagyok,nem tartozik nagy kedvenceim közé a Samsung).
-
Locutus
veterán
Biztos bennem van megint a hiba, de nem értem miről szól ez a cikk..
A telefon 39e Ft-ba kerül. Kínából egy azonos tudású telefon 75-125 dollár között mozog, tehát messze nem érik el postaköltséggel, vámmal sem a 39 ezret, de még a 30-at se nagyon.
Ezen kívül ez a samsung telefon sem tudásban, sem kinézetben nem veri a kínai darabokat. Attól most tekintsünk el, hogy a Mobilarénára pont a legbénább kínaikat válogatták össze az xxxlgsm "jóvoltából" eddig...
A garanciáról pedig annyit, hogy 6 hónap vagy 1 év garancia minden kínai telefonra is van, az egyedüli macerát a postázás jelenti, de ez pl dealextremmel zökkenőmentesen működik.
Ennek a telefonnak pont semmi értelme nincs, ellentétben a jobbfajta kétsimes samsungokkal, ahol legalább a kamera jobb, mint a kínaiakban.
-
Na végre,erre várok már egy ideje.Remélem elöbb utóbb lesz majd nagyobb tudásu is
-
plus44
veterán
Jó írás és nagyon igaz a vége. Az emberek rászánnak egy kis plussz pénzt, és akkor tudják, hogy mit vesznek.
-
Zsolto
őstag
Korrekt kis alapteló, de nekem sajnos túl alap, ezért továbbra is marad a két külön készülék.
Bog, szerinted miért nem gyártanak egy szegmenssel feljebb is kétkártyás telókat? Miért full fapad mindegyik? Ha legalább egy S40-es Nokia vagy egy modernebb SE funkcióival bírna bármelyik, már mennék is megvenni (QVGA, 3G, rendes email kliens).
-
iknight
senior tag
Szép monológ az összegzés
Majd követi a Samsungot a többi gyártó is, ha más nem is de az LG igen
De tény hogy nálunk is a gyári független telók piaca igen szűkös és azokon belül is mégszűkösebb a kétkártyás telók piaca, de sok sikert nekik. Örülök hogy végre egy komoly gyártó kiütötte azokat a reteneteket
-
leeate
senior tag
Kár, hogy nincsenek tesztképek
-
sagesz93
addikt
Jó a teszt, teló sem rossz a kínai csodák között
Bog: Új vodás sim káryád van? -
bope87
aktív tag
Inkább ez, mint bármelyik kínai csoda
Én azt várom, hogy mikor fog egy újabb gyártó belépni a 2SIM-es készülékek táborába -
Móci
addikt
Ez tényleg nem rossz, sok embernek biztos jól fog jönni, pláne nagyon jó áron.
Jó húzás volt ez a Samsungtól. -
BloodRay
veterán
Nagyon jó kis telefon, legyen csak minél olcsóbb, egy ilyen mindig jól jöhet.
-
vtechun
veterán
Gyerekek, ha annyira támogata T.mobile akkor legalább T-s simet rakjatok már bele plííz..
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_c3212_kina_elesett/adatatvitel_telep_osszegzes.html , A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre. erre ilyen kep a telorol : http://mobilarena.hu/dl/cnt/2009-10/51627/samsung_c3212_11.jpg
-
Norbi21
senior tag
Tényleg jó a cím, remélhetőleg tényleg elesett
. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak erre lépni...
-
Misi1979
őstag
Teljesen igazad van, pl Opera minivel a gprs-edge párosítás meglepően használható, én e90-nél, ha arról netezek és nem modemként használom, általában kikapcsolom az UMTS-módot (akkukímélés miatt).
Nameg a legtöbb böngésző hiába tölti le szélsebesen az oldalt, ha a tördeléssel fél perceket szöszmötöl..
-
Champipi
aktív tag
Miért nézitek le a GPRS-t?
A Qtek 8310-esemben is csak GPRS van, de a metrón és a buszon simán olvasgatom a prohardvert, meg a zindexet, meg az engedzsitet, meg a hothardvert.
Szóval GPRS-en is simán lehet netezni, ha kell még képeket is ki lehet várni amíg lejön...
Igaz ebben EDGE is van, de a metrón csak G-s ikont látok, gondolom ott csak GPRS megy, és a megállókban szépen le is jö a zindex például.
-
Khaal
őstag
Gondolom idővel majd megy le ennek is az ára, de jelenleg XXLgsm-nél 1 év Samsung garanciával a C5212 csak kétezer forinttal kerül többe, 0 percesen pedig még olcsóbb is kétezerrel.
-
Mazsika
őstag
még kajak megtetszett ez a készülék...
elfogadnám főleg hogy két telóval nyomulok én is!
-
mesa23
aktív tag
Szia Bog!
Azt megkérdezhetem, hogy Samsung c5510-es készülék teszt várható valamikor?
-
Misi1979
őstag
De tényleg, mekkora durva már, hogy a samsung egyértelműen a sok dual simes kínai teló térnyerése miatt "kényszerült" rá eme készülék gyártására. Na Kína, remélem ezt a telefont nem fogjátok koppintani
-
erdoke
titán
Ez jó:
"A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre."
A készülékben meg figyel egy vodás és egy pannonos SIM. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
littlelion21 #7 üzenetére
Ahhoz ki kéne vennem a modemből.
Tesztképet nem tettem fel, VGA kamerához feleslegesnek ítéltem meg.
-
littlelion21
addikt
Hol maradnak a tesztképek?
Azon jót röhögtem hogy még véletlenül sem olyan "színű" kártyát tesztek a telefonba, mint aki a cikk elkészítésében segédkezett.
-
nVIPER
senior tag
" de mér Acer néven futó PDA-kombó, egy-két nevetséges Hyundai (ami 100% kínai), " Az a MÉR az nem már-t akar jelenteni?
-
Straw
senior tag
Első, gyors ránézésre nekem kicsit hajaz az e51-re, de másodikra már nem annyira
De nem rossz gép -
hemaka
nagyúr
Mi ez a WayteQ x820 felirat a plecsni alatt?
Egyébként ezzel tényleg arcon csapta a kínaiakat a Samu. A válasz gondolom nem sokára érkezik, de ki tudja milyen szörnyűséggel.
-
ThorsHUN
őstag
Hm tegnap aszontad Bog, hogy nem szereted a szoftver nelkuli navikat, most meg meg a samsungos cikkben is ez van az ajanlott plecsni alatt?
Copy paste rulezCsak a hibat kivantam jelezni
-
Dare2Live
félisten
"Samsung C3212 - Kína elesett"
Jó a cím....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest